Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, iZy said:

cum sa-l refuze mă pe marele b-gagger?

Da pzdt, am luat 11% :)) Acolo întrebări de genu, ultimul PIN, ultima tranzacție, ultima hz ce, de parcă eu ieri l-am pierdut și azi îl recuperez.

Just now, Dyablox said:

Da pzdt, am luat 11% :)) Acolo întrebări de genu, ultimul PIN, ultima tranzacție, ultima hz ce, de parcă eu ieri l-am pierdut și azi îl recuperez.

wtf? nu apreciază in mod individual adminii asta?

off-topic: se mai dă Euro pentru Dizainer, Moderatori, etc. pe aici?

Se pare că nu, acolo era gen să arăt ss-uri făcute de pe cont, da nu le găsesc.

Cred că nu se mai dă. Pentru moderatori nici până acum nu se dădea.

29 minutes ago, iZy said:

2E pe luna x 12 luni = 24E = imi platesc creditul la Orange timp de 4 luni = peste 200GB si 1000 minute

Ai uitat să pui în ecuația ta timpul pentru a lua acel grad și pentru a-l menține.

2 hours ago, Dyablox said:

Ai uitat să pui în ecuația ta timpul pentru a lua acel grad și pentru a-l menține.

echivalent unei diplome de licente in drept

8 minutes ago, TLG Gold said:

Ohohoho veterani @iZy
Și fași cum la tine?

pe aici, pierd timpul
mai 2 zile si ies legal din carantina

1 minute ago, iZy said:

echivalent unei diplome de licente in drept

pe aici, pierd timpul
mai 2 zile si ies legal din carantina

Îi bun, să înțeleg că activitatea ta pe aici depinde de durata carantinei? :D

1 minute ago, TLG Gold said:

Îi bun, să înțeleg că activitatea ta pe aici depinde de durata carantinei? :D

de nivelul de plictiseala mai degraba

@Dyablox bro iesi sambata seara / duminica la o plimbarica prin padure? Btw Twister Kebab-ul lucreaza? 

Just now, iZy said:

de nivelul de plictiseala mai degraba

@Dyablox bro iesi sambata seara / duminica la o plimbarica prin padure? Btw Twister Kebab-ul lucreaza? 

Care plimbare wăăăi nu vedeți că musorii prind și pun ștrafuri ?

Just now, TLG Gold said:

Care plimbare wăăăi nu vedeți că musorii prind și pun ștrafuri ?

eu is jurist, legea e de partea mea

16 minutes ago, iZy said:

Se poate. Lucrează, chiar mi s-o făcut dor de un kebab.

5 minutes ago, Dyablox said:

Se poate. Lucrează, chiar mi s-o făcut dor de un kebab.

zabito

stau de la balcon si fut capu la cat de dalbaioji is moldovenii cum merg pe afara, da te iau cu mn la kebab
taman si airpods poate gasesc de unde sa cumpar

10 minutes ago, DutchMan said:

Timpul ala are cel mai mic ROI din toate opțiunile care le-ai putea alege. Adica nu prea face sens sa pierzi 20 ore pe b-zone pentru a ''castiga'' 2E cand poti invata Social Media Marketing/ Python/ orice, și sa faci 10 100x mai mult.

Nu ai prins ironia.

Referitor la pensionară, e vinovată, legea e pentru toți.

Ce văd eu aici, finally dăm laoparte small talk-ul și vin temele serioase. @DutchMan tu cum ești? tot în Londra? Eu phd nu te am pe fb, mi-am făcut cont nou când am mers la univer. Trebuie de rezolvat asta.

4 minutes ago, DutchMan said:

E cam trist ca in Moldova se dau amenzi (de 22 mii lei); cu un salariu mediu de ~7000 lei (si mult mai putin discretionary income dupa cheltuieli), cât timp îi trebuie cetățeanului sa lucreze pentru o amenda...

Nu e trist. Sancțiunile au crescut și majoritatea juriștilor sunt de acord cu acțiunile date. În România la fel sunt amenzi turbate. Soluția cea mai bună pentru toate babele astea care se plâng și vor să se sinucidă e simplă - nu ieși dracu afară. La tot colțul s-a vorbit despre Social Distancing, talks on how you can stop coronavirus și altele de genul. But who cares? It's Moldova măi. Soluțiile Guvernării poate nu-s atât de rele. Doar că iresponsabilitatea civică e mai gravă decât majoritatea legilor astea abuzive. 

10 minutes ago, DutchMan said:

Cause I've seen smart people like you in Moldova, who can dodge a fine with just a conversation.

Nu e vorba de smart people. Oamenii care invata doua boabe in lege, știu ce să invoce pe loc și cum să se apere. Iar dacă sancțiunea (amenda în cazul de față) este executată, un jurist sau un student obișnuit in drept știe modalitățile de atac și temeiul legal. Eu dacă și ies afară, o fac conform legii și prevederilor medicale, nu că mi se scoală mie.

12 minutes ago, DutchMan said:

Și e prea multa putere sa îi dai unui politisti (abilitatea de a decide cine primește amendă și cine nu), care e și probabil corupt.

Aici e tare discutabil, dar e la nivel de filozofie a statului. Această regulă de stare de urgență și abilități transferate unui polițist sunt foarte bune în teoria utopică de prin cărți. Aici deja e factorul social al Europei de Est care face din tot asta un mare căcat.

3 minutes ago, Dyablox said:

legea e pentru toți.

uite și ăsta, se plimbă printre 2 viitori juriști și știe deja cu ce se mănâncă.

6 hours ago, DutchMan said:

Am o lista plina de filme, carti, documentare, cursuri, goals, etc asa ca nu ma plictisesc pana in septembrie

băi pizdos, pentru anii tăi stăi destul de krutoi.

6 hours ago, DutchMan said:

majoritatea in UK studiaza altceva decat Law, iar dupa fac un "curs de conversie" de 1 an

Poți da mai multe detlaii legate de conversie? Sau unde pot găsi informație despre asta? Eu sunt cointeresat să echivalez studiile mele într-un sistem romano-german de drept cu cel anglo-saxon și să lucrez acolo, specializare Lawyer.

Cum de puțini studiază Law? Sistemul ăla mi se pare tare pizdos și aș dedica 3 ani de facultate liber ca să știu mai multe.

Mă gândeam și la un Master pe la IVY League după ce absolvesc, dar aici încă multe am de analizat.

Edited by iZy