iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 8 hours ago, Dyablox said: Am făcut cerere să-mi recuperez contul și mi-au refuzat... cum sa-l refuze mă pe marele b-gagger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 1 minute ago, iZy said: cum sa-l refuze mă pe marele b-gagger? Da pzdt, am luat 11% Acolo întrebări de genu, ultimul PIN, ultima tranzacție, ultima hz ce, de parcă eu ieri l-am pierdut și azi îl recuperez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Just now, Dyablox said: Da pzdt, am luat 11% Acolo întrebări de genu, ultimul PIN, ultima tranzacție, ultima hz ce, de parcă eu ieri l-am pierdut și azi îl recuperez. wtf? nu apreciază in mod individual adminii asta? off-topic: se mai dă Euro pentru Dizainer, Moderatori, etc. pe aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 Se pare că nu, acolo era gen să arăt ss-uri făcute de pe cont, da nu le găsesc. Cred că nu se mai dă. Pentru moderatori nici până acum nu se dădea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 pentru designeri se dadea la un moment dat niste banuti pe acolo@DutchMan nu esti la curent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 Nu-mi spune că vrei să te faci designer aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 2E pe luna x 12 luni = 24E = imi platesc creditul la Orange timp de 4 luni = peste 200GB si 1000 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 29 minutes ago, iZy said: 2E pe luna x 12 luni = 24E = imi platesc creditul la Orange timp de 4 luni = peste 200GB si 1000 minute Ai uitat să pui în ecuația ta timpul pentru a lua acel grad și pentru a-l menține. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ohohoho veterani @iZy Și fași cum la tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 2 hours ago, Dyablox said: Ai uitat să pui în ecuația ta timpul pentru a lua acel grad și pentru a-l menține. echivalent unei diplome de licente in drept 8 minutes ago, TLG Gold said: Ohohoho veterani @iZy Și fași cum la tine? pe aici, pierd timpul mai 2 zile si ies legal din carantina Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 1 minute ago, iZy said: echivalent unei diplome de licente in drept pe aici, pierd timpul mai 2 zile si ies legal din carantina Îi bun, să înțeleg că activitatea ta pe aici depinde de durata carantinei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 1 minute ago, TLG Gold said: Îi bun, să înțeleg că activitatea ta pe aici depinde de durata carantinei? de nivelul de plictiseala mai degraba @Dyablox bro iesi sambata seara / duminica la o plimbarica prin padure? Btw Twister Kebab-ul lucreaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Just now, iZy said: de nivelul de plictiseala mai degraba @Dyablox bro iesi sambata seara / duminica la o plimbarica prin padure? Btw Twister Kebab-ul lucreaza? Care plimbare wăăăi nu vedeți că musorii prind și pun ștrafuri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Just now, TLG Gold said: Care plimbare wăăăi nu vedeți că musorii prind și pun ștrafuri ? eu is jurist, legea e de partea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 6 minutes ago, iZy said: eu is jurist, legea e de partea mea Ești bun, no hai nb dacă e cv vb mâine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 16 minutes ago, iZy said: @Dyablox bro iesi sambata seara / duminica la o plimbarica prin padure? Btw Twister Kebab-ul lucreaza? Se poate. Lucrează, chiar mi s-o făcut dor de un kebab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 5 minutes ago, Dyablox said: Se poate. Lucrează, chiar mi s-o făcut dor de un kebab. zabito stau de la balcon si fut capu la cat de dalbaioji is moldovenii cum merg pe afara, da te iau cu mn la kebab taman si airpods poate gasesc de unde sa cumpar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 Poate ajungem să tusim la vrun club podpolina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 10 minutes ago, DutchMan said: Timpul ala are cel mai mic ROI din toate opțiunile care le-ai putea alege. Adica nu prea face sens sa pierzi 20 ore pe b-zone pentru a ''castiga'' 2E cand poti invata Social Media Marketing/ Python/ orice, și sa faci 10 100x mai mult. Nu ai prins ironia. Referitor la pensionară, e vinovată, legea e pentru toți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ce văd eu aici, finally dăm laoparte small talk-ul și vin temele serioase. @DutchMan tu cum ești? tot în Londra? Eu phd nu te am pe fb, mi-am făcut cont nou când am mers la univer. Trebuie de rezolvat asta. 4 minutes ago, DutchMan said: E cam trist ca in Moldova se dau amenzi (de 22 mii lei); cu un salariu mediu de ~7000 lei (si mult mai putin discretionary income dupa cheltuieli), cât timp îi trebuie cetățeanului sa lucreze pentru o amenda... Nu e trist. Sancțiunile au crescut și majoritatea juriștilor sunt de acord cu acțiunile date. În România la fel sunt amenzi turbate. Soluția cea mai bună pentru toate babele astea care se plâng și vor să se sinucidă e simplă - nu ieși dracu afară. La tot colțul s-a vorbit despre Social Distancing, talks on how you can stop coronavirus și altele de genul. But who cares? It's Moldova măi. Soluțiile Guvernării poate nu-s atât de rele. Doar că iresponsabilitatea civică e mai gravă decât majoritatea legilor astea abuzive. 10 minutes ago, DutchMan said: Cause I've seen smart people like you in Moldova, who can dodge a fine with just a conversation. Nu e vorba de smart people. Oamenii care invata doua boabe in lege, știu ce să invoce pe loc și cum să se apere. Iar dacă sancțiunea (amenda în cazul de față) este executată, un jurist sau un student obișnuit in drept știe modalitățile de atac și temeiul legal. Eu dacă și ies afară, o fac conform legii și prevederilor medicale, nu că mi se scoală mie. 12 minutes ago, DutchMan said: Și e prea multa putere sa îi dai unui politisti (abilitatea de a decide cine primește amendă și cine nu), care e și probabil corupt. Aici e tare discutabil, dar e la nivel de filozofie a statului. Această regulă de stare de urgență și abilități transferate unui polițist sunt foarte bune în teoria utopică de prin cărți. Aici deja e factorul social al Europei de Est care face din tot asta un mare căcat. 3 minutes ago, Dyablox said: legea e pentru toți. uite și ăsta, se plimbă printre 2 viitori juriști și știe deja cu ce se mănâncă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) 6 hours ago, DutchMan said: Am o lista plina de filme, carti, documentare, cursuri, goals, etc asa ca nu ma plictisesc pana in septembrie băi pizdos, pentru anii tăi stăi destul de krutoi. 6 hours ago, DutchMan said: majoritatea in UK studiaza altceva decat Law, iar dupa fac un "curs de conversie" de 1 an Poți da mai multe detlaii legate de conversie? Sau unde pot găsi informație despre asta? Eu sunt cointeresat să echivalez studiile mele într-un sistem romano-german de drept cu cel anglo-saxon și să lucrez acolo, specializare Lawyer. Cum de puțini studiază Law? Sistemul ăla mi se pare tare pizdos și aș dedica 3 ani de facultate liber ca să știu mai multe.Mă gândeam și la un Master pe la IVY League după ce absolvesc, dar aici încă multe am de analizat. Edited April 17, 2020 by iZy Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 @DutchMan Eu limba engleză nu o pot învața normal că e grea da tu vapșe gariacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Oi bl, v-ați scăpat la forum. @DutchMan eu tot parcă nu te am pe FB, sau te am? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 33 minutes ago, Dyablox said: Oi bl, v-ați scăpat la forum. @DutchMan eu tot parcă nu te am pe FB, sau te am? Cum ești pe fb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Scrie în privat și îți răspund acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts