iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 1 minute ago, uN ThinBlueLine said: Spre surprinderea mea, am numai 7 absente de la inceput de an, toate nemotivate eu la anii tai aveam absente cat toata clasa mea la un loc ma amenintau ca nu ma admit la bac am ajuns la bac si am avut printre cele mai bunii medii pe liceu deci baga-ti pula in liceul ala si cauta-ti ocupatii care te-ar dezvolta Just now, LiviuC said: aveti examen la sport? nu, dar de examene la disciplinele teoretice zic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 2 minutes ago, iZy said: nu, dar de examene la disciplinele teoretice zic pe zoom le dati sau cum? la noi examenele o sa fie ca testele de pana acum, grile pe platforma, doar ca o sa fie mai multe intrebari Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 13 minutes ago, LiviuC said: pe zoom le dati sau cum? la noi examenele o sa fie ca testele de pana acum, grile pe platforma, doar ca o sa fie mai multe intrebari huioznaet cum o sa faca, ei singuri inca nu stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 7 minutes ago, iZy said: huioznaet cum o sa faca, ei singuri inca nu stiu planifica ei ceva acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 41 minutes ago, iZy said: eu la anii tai aveam absente cat toata clasa mea la un loc ma amenintau ca nu ma admit la bac am ajuns la bac si am avut printre cele mai bunii medii pe liceu deci baga-ti pula in liceul ala si cauta-ti ocupatii care te-ar dezvolta nu, dar de examene la disciplinele teoretice zic Sampul ne dezvolta destul? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 3 minutes ago, GF .Sokiable said: Sampul ne dezvolta destul? ? eu cu sampul am invatat cat de cat engleza si mi-am imbunatatit gramatica, dar nu se merita orele pierdute, mai bine va ocupati timpul cu chestii mai utile, invatati programare, ps, o limba noua, sau macar sa va dezvoltati personal - voluntariat, etc. nu va zic sa va lasati de samp, dar macar incercati sa nu-i acordati prea mult timp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 6 minutes ago, LiviuC said: eu cu sampul am invatat cat de cat engleza si mi-am imbunatatit gramatica, dar nu se merita orele pierdute, mai bine va ocupati timpul cu chestii mai utile, invatati programare, ps, o limba noua, sau macar sa va dezvoltati personal - voluntariat, etc. nu va zic sa va lasati de samp, dar macar incercati sa nu-i acordati prea mult timp Ne punem pe sleep, nu-i problema, se poate de alergat prin parc, mai citesti o carte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) 39 minutes ago, GF .Sokiable said: Ne punem pe sleep, nu-i problema, se poate de alergat prin parc, mai citesti o carte. corect la initiativa lui @Dyablox de a crea un grup pe messenger, astept sa-mi dati in privat, daca doriti, numele voastre de fb sa va adaug. Edited May 6, 2020 by LiviuC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 49 minutes ago, LiviuC said: corect la initiativa lui @Dyablox de a crea un grup pe messenger, astept sa-mi dati in privat, daca doriti, numele voastre de fb sa va adaug. Nu mai bine Telegram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 6, 2020 Author Share Posted May 6, 2020 Nu, Telegram-ul la mine e pentru altceva, messenger-ul e pentru chat-uri, convorbiri, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Buna dimineata, ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Băieți, în special aceștia care au intrat recent. Noi avem un grup pe messenger, știu că poate pentru voi e incomod să vă faceți public identitatea, dar acolo discutăm mai ușor și e vesel. Eu vă îndemn să-mi trimiteți în privat datele voastre, sau să-mi scrieți că doriți să intrați și respectiv vă trimit eu link-ul de la profilul meu ca să-mi dați request. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Numește organele cu funcții excretorii solicitate la maxim în timpul unui efort fizic. Prezintă argumente care să infirme afirmația: „Prin toate venele sistemului circulator circulă doar sînge venos, iar prin artere – sînge arterial” 7. Dispoziţia valvulelor în interiorul inimii permite trecerea sângelui din: a) venele cave în atriul drept b). atrii în ventricule c). artera aortă în ventriculul stâng d) artera pulmonară în ventriculul drept Stie cineva la ceva macar? Va rog, asta e tot ce mi-a ramas la proba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Hz, nu-s a 11-a. Ce am mai casit cu memu de pe b-gag =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Amuș mă uit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Poti sa-l pui deodata in arhiva? @Dyablox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Nu, deam te pozorăști până la sfârșit Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 (edited) 5 minutes ago, Dyablox said: Nu, deam te pozorăști până la sfârșit Bl nu-s nici photoshopper, ca nush sa ma folosesc, nici memu nu-i mem Edited May 7, 2020 by GF .Sokiable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 Eu tot nu știu să mă folosesc, da cât de cât mă descurc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Eu nici nu am incercat, dar cred ca este cazul ? din cate am observat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Noroc pațanași Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Zdr pațani, ce faceți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Ma mai tine minte cineva sau nu? am si uitat cand am intrat ultima data pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWRRSS Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 nu te stie nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 On 5/7/2020 at 10:02 AM, Dyablox said: Băieți, în special aceștia care au intrat recent. Noi avem un grup pe messenger, știu că poate pentru voi e incomod să vă faceți public identitatea, dar acolo discutăm mai ușor și e vesel. Eu vă îndemn să-mi trimiteți în privat datele voastre, sau să-mi scrieți că doriți să intrați și respectiv vă trimit eu link-ul de la profilul meu ca să-mi dați request. ce, chiar nimeni nu vrea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts