R e l u Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 2 minutes ago, Dyablox said: Bine, mă anunți. Cândva prin 2015: instructor pirlit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 Tu nu vorbești așa cu legenda SI LS și SI LV. Eu din licențe mi-am permis acea căsuță. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Just now, Dyablox said: Tu nu vorbești așa cu legenda SI LS și SI LV. Eu din licențe mi-am permis acea căsuță. da si vrei sa te reapuci de intrebi de casa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Blia, eu unu vreau sa intorc timpul inapoi in 2016 cand era un ciuvak Florance lider si nu dadea fw pentru absenta war Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 1 minute ago, R e l u said: da si vrei sa te reapuci de intrebi de casa ? Dacă mi-o cumperi, da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Just now, Dyablox said: Dacă mi-o cumperi, da. toti banii mei is 500k 1 minute ago, uN Lieutenant said: Blia, eu unu vreau sa intorc timpul inapoi in 2016 cand era un ciuvak Florance lider si nu dadea fw pentru absenta war evidenta la war e obligatorie de facut in fiecare din de prin decembrie 2018, pana atunci nici eu cand eram lider nu faceam evidente, cand voiam s-o fac si vedeam ca un prieten sau cnv bun din mafie nu venise nu o mai faceam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 Atunci eu pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 minute ago, R e l u said: toti banii mei is 500k evidenta la war e obligatorie de facut in fiecare din de prin decembrie 2018, pana atunci nici eu cand eram lider nu faceam evidente, cand voiam s-o fac si vedeam ca un prieten sau cnv bun din mafie nu venise nu o mai faceam tin minte ca in 2 saptamani am fost la 3 waruri sau 4... Ce amintiri, luam rank 2 free Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 43 minutes ago, uN Lieutenant said: Florance lider si nu dadea fw pentru absenta war De asta si nu isi putea lua HQ Cel mai pzdos lider pe care eu l-am avut a fost iZy. Nu te sanctiona daca nu intrai la wars ca nici el nu intra Sweet nostalgia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 14 minutes ago, Ubermensch said: De asta si nu isi putea lua HQ Cel mai pzdos lider pe care eu l-am avut a fost iZy. Nu te sanctiona daca nu intrai la wars ca nici el nu intra Sweet nostalgia cam asa facea si Florance Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 @Kaban amintiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 17 hours ago, uN Lieutenant said: Peste 1 an si cateva luni Tu voiai să intri în armată sau în Fulger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 17 minutes ago, Ubermensch said: Tu voiai să intri în armată sau în Fulger? Academia de Politie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 hour ago, uN Lieutenant said: Academia de Politie Schimbă-ți ideea, acum cât încă ești la timp, că am avut 2 colegi care au intrat în Fulger și erau dintre cei mai buni (și inteligenți pe lângă alții) și s-au lăsat. Unul a ieșit direct și a început să învețe drept iar celălalt a cerut să fie transferat în poliția de patrulare și după câteva luni tot s-a lăsat. Ca să înțelegi cât de mizerabil este să lucrezi în MAI: - salariul este mic și vrei/nu vrei va trebui să iei mită dacă vrei să trăiești acceptabil - mentalitatea care predomină în cadrul acestor organe este una în care corupția este acceptată, văzuta ca ceva bun și când le spui că e rău se enervează și îți răspund ”AM FAMILIE, COPII ȘI SOȚIE, CUM SĂ ÎI ȚIN CU 8.000 - 10.000 mdl PE LUNĂ? EȘTI PROST?” - polițiștii pe care i-au cunoscut nu le pasa de intervenții sau să asigure securitatea publică, ci doar caută să se implice cât mai puțin în chemări și să plece cât mai repede acasă - sistemul e asemănător ca la armată, când intri ceilalți mai seniori profită de tine - chemările uneori sunt bătaie de joc (nu vor să dea muzica mai încet, etc.) - faci ce îți spune superiorul tău și dacă nu asculți îți face viața imposibilă (nimănui nu îi pasă dacă te plângi celor mai mari decât el, că toți sunt la fel) - lucrezi din greu și lumea tot te numește musăr la sfârșitul zilei (dacă te gândeai că nu faci bani însă lumea te va aprecia, îmi pare rău) - dacă nu ești dalban ca ei, nu prea avansezi în funcție deoarece nimeni nu vrea un om cinstit care ar putea să-i pună în evidență pe ceilalți superiori mai corupți Dacă te gândești că prietenii cei 2 ai mei nu se pot ține pe picioare și tremură la flotări, te înșeli. Amândoi din timp s-au decis să intre în Fulger sau la poliție și la liceu la educația fizică erau printre primii, odată ajunși la academie, la probele practice (demontarea/montarea armelor, alergare, probe sportive, etc.) erau dintre cei mai buni, însă tot s-au lăsat. Au zis doar că Poliția de Frontieră este într-adevăr bună deoarece nu este subordonată la MAI și acolo sunt mai competenți (nu știu cât de adevărat e asta) însă în rest, au zis că sunt varză toți pe acolo. Totuși, dacă oricum vrei să fii polițist împacă-te de acum cu gândul să primești îndatoriri de căcat din partea superiorilor tăi, să nu fii respectat de cetățeni și să ai un salariu de 2 bani. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 Mai bine devii gardă de corp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited) 1 hour ago, Ubermensch said: Schimbă-ți ideea, acum cât încă ești la timp, că am avut 2 colegi care au intrat în Fulger și erau dintre cei mai buni (și inteligenți pe lângă alții) și s-au lăsat. Unul a ieșit direct și a început să învețe drept iar celălalt a cerut să fie transferat în poliția de patrulare și după câteva luni tot s-a lăsat. Ca să înțelegi cât de mizerabil este să lucrezi în MAI: - salariul este mic și vrei/nu vrei va trebui să iei mită dacă vrei să trăiești acceptabil - mentalitatea care predomină în cadrul acestor organe este una în care corupția este acceptată, văzuta ca ceva bun și când le spui că e rău se enervează și îți răspund ”AM FAMILIE, COPII ȘI SOȚIE, CUM SĂ ÎI ȚIN CU 8.000 - 10.000 mdl PE LUNĂ? EȘTI PROST?” - polițiștii pe care i-au cunoscut nu le pasa de intervenții sau să asigure securitatea publică, ci doar caută să se implice cât mai puțin în chemări și să plece cât mai repede acasă - sistemul e asemănător ca la armată, când intri ceilalți mai seniori profită de tine - chemările uneori sunt bătaie de joc (nu vor să dea muzica mai încet, etc.) - faci ce îți spune superiorul tău și dacă nu asculți îți face viața imposibilă (nimănui nu îi pasă dacă te plângi celor mai mari decât el, că toți sunt la fel) - lucrezi din greu și lumea tot te numește musăr la sfârșitul zilei (dacă te gândeai că nu faci bani însă lumea te va aprecia, îmi pare rău) - dacă nu ești dalban ca ei, nu prea avansezi în funcție deoarece nimeni nu vrea un om cinstit care ar putea să-i pună în evidență pe ceilalți superiori mai corupți Dacă te gândești că prietenii cei 2 ai mei nu se pot ține pe picioare și tremură la flotări, te înșeli. Amândoi din timp s-au decis să intre în Fulger sau la poliție și la liceu la educația fizică erau printre primii, odată ajunși la academie, la probele practice (demontarea/montarea armelor, alergare, probe sportive, etc.) erau dintre cei mai buni, însă tot s-au lăsat. Au zis doar că Poliția de Frontieră este într-adevăr bună deoarece nu este subordonată la MAI și acolo sunt mai competenți (nu știu cât de adevărat e asta) însă în rest, au zis că sunt varză toți pe acolo. Totuși, dacă oricum vrei să fii polițist împacă-te de acum cu gândul să primești îndatoriri de căcat din partea superiorilor tăi, să nu fii respectat de cetățeni și să ai un salariu de 2 bani. Succes. Tata a lucrat la INSP, acolo ma duc si eu. Sunt multi care denunta mita. Asa e in structurile de forta, exista o ierarhie, respecti si indeplinesti ordinele. Nu ma intereseaza ca o sa ma numeasca daca in fata n-o sa-mi spuna asta La INSP voi avea grija de traficul rutier si o sa trebuias sa alerg dupa debilii in stare de ebrietate la volan un ofiter are 9 sau 10 mii, ceva ok, cred eu. Daca eu o sa am 9 mii, sotia vreo 6 mii, e destul de binisor, sa nu mai zic de premii, care sunt un salariu intreg sau 2-3 mii. Edited June 12, 2020 by uN Lieutenant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited) 13 minutes ago, uN Lieutenant said: Tata a lucrat la INSP, acolo ma duc si eu. Sunt multi care denunta mita. Asa e in structurile de forta, exista o ierarhie, respecti si indeplinesti ordinele. Nu ma intereseaza ca o sa ma numeasca daca in fata n-o sa-mi spuna asta La INSP voi avea grija de traficul rutier si o sa trebuias sa alerg dupa debilii in stare de ebrietate la volan un ofiet are 9 sau 10 mii, ceva ok, cred eu. Daca eu o sa am 9 mii, sotia vreo 6 mii, e destul de binisor, sa nu mai zic de premii, care sunt un salariu intreg sau 2-3 mii. Macar aplica in Romania la politie, ca in loc de musăr iti vor spune gabor (cu mult mai acceptabil, zic eu). Anyway, daca esti constient cu forma de lucru care e pe acolo si mentalitatea care predomina, atât timp cat nu vei pune genunchi peste gaturile oamenilor o vei duce bine. Iti urez spor de acum, ca pana atunci ma voi lasa de forum de X ori (insa voi reveni de X-1 ori) deci intr-o zi nu veti mai da de mine. Edited June 12, 2020 by Ubermensch mi-a zis lumea că sunt analfabet funcțional, însă nu i-am crezut până acum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 minute ago, Ubermensch said: Macar aplica in Romania la politie, ca in loc de musăr iti vor spune gabor (cu mult mai acceptabil, zic eu). Anyway, daca esti constient cu forma de lucru care e pe acolo si mentalitatea care predomina, atat cat nu vei pune genunchi peste gaturile oamenilor o vei duce bine. Iti urez spor de acum, ca pana atunci ma voi lasa de forum de X ori insa voi reveni de X-1 ori deci intr-o zi nu veti mai da de mine. Multumesc! Mult succes si tie cu ce ti-ai propus Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Când am început facultatea mi-am propus să fiu Președinte, la sfârșitul primului an mi-am propus măcar să termin facultatea, mai apoi mi-am propus minim să trec anul și acum că am o restanță mi-am propus măcar să-mi spăl o dată pe săptămână dinții (și încă unele săptămâni nu o fac că uit). Îți mulțumesc. Sper și eu să reușesc ce mi-am propus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited) @Ubermensch Wai țările nu funcționează pentru ca sunt ðäłb@ňi care gândesc ca tine, fug de probleme Îmi pare rău, dar în viata mereu trebuie sa îți incalci principiile, chiar dacă o sa obții licență de avocat o sa trebuiască sa aperi și clienți care știi la sigur ca is vinovați Edited June 12, 2020 by eB L U C A Z ELEFANTUL KIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Just now, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said: @Ubermensch Wai țările nu funcționează pentru ca sunt dałbani care gândesc ca tine, fug de probleme Îmi pare rău să în viata mereu trebuie sa îți incalci principiile, chiar dacă o sa obții licență de avocat o sa trebuiască sa aperi și clienți care știi la sigur ca is vinovați Avocatul ofera asistenta juridica si incearca sa obtina o pedeapsa cat mai blanda posibil anyway, consider ca structurile de forta sunt top si sunt cele mai interesante. @Ubermensch unde gasesc un model de test psihologic de la MAI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 4 minutes ago, uN Lieutenant said: Avocatul ofera asistenta juridica si incearca sa obtina o pedeapsa cat mai blanda posibil Da, oricum justiția e oarba și nu e impartiala Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 2 minutes ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said: Da, oricum justiția e oarba și nu e impartiala Nu chiar crede-ma ca am vazut personal, e cat de cat bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 2 minutes ago, uN Lieutenant said: Nu chiar crede-ma ca am vazut personal, e cat de cat bine Nu ai cum sa fii imparțial, ne facem păreri în primele 30 sec despre oameni doar privindu-i. Nu îți plac toți oamenii, chiar dacă au intenții bune. E în natura omului sa ajute persoanele care-i plac. Noi oamenii la fel ca celelalte animale avem gândirea de clan pentru ca asta e o caracteristica care ne-a ajutat cândva sa supraviețuim. Mereu poți găsi nod în papura și schelete în dulapu cuiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 minute ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said: Nu ai cum sa fii imparțial, ne facem păreri în primele 30 sec despre oameni doar privindu-i. Nu îți plac toți oamenii, chiar dacă au intenții bune. E în natura omului sa ajute persoanele care-i plac. Noi oamenii la fel ca celelalte animale avem gândirea de clan pentru ca asta e o caracteristica care ne-a ajutat cândva sa supraviețuim. Mereu poți găsi nod în papura și schelete în dulapu cuiva Nu poti achita un om care a furat un telefon doar pentru ca arata bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts