Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Si fasiti wa railor?

Avem dahuia teme, da' m-am pus de vorba cu ai mei din clasa si iara nihuia n-am facut, eh, iara p'in parcuri ma vedz la lectii blead'

Pai esti smecher , pe barosaneala

pur adevar

@@rTn Dyablox VIP, ei o frec eu la umanist cred, la noi vreo 10 de la real se duc la uman, priceom invata toti bine. Numa' ca cautam scoala unde clasa de umanisti nu-s asa debili ca la noi :))

Umanu' ii baza SUKAA.

Nahui matematica asta? Cui in pzdms ii trebuie sa stie radicali, ecuatii de gradul 3+, algoritme si functii

O inveti doar daca ai de gand sa lucrezi la piata, cu bussines-ul de cartoafe si patlajeli ori la cantina scolii, unde vinzi chifle.

Edited by Kasparov

@@Kasparov, we, nah sa inveti romana cand o futi in alta tara? Matematica ii aceasi peste tat, si terbuie stiuta, nu zic ca chiar pizdet, dar oricum ii mai importanta.

@@Eazy, la colegiu este facultate si pentru umanisti.

Umanu' ii baza SUKAA.

Nahui matematica asta? Cui in pzdms ii trebuie sa stie radicali, ecuatii de gradul 3+, algoritme si functii

O inveti doar daca ai de gand sa lucrezi la piata, cu bussines-ul de cartoafe si patlajeli ori la cantina scolii, unde vinzi chifle.

ciuvak, ti iubesc, gandesti ca mine.

@@rTn Dyablox VIP, caatare, la uman inveti si limbi straine, si nu-i asa multa frecare, daca cesna, liceul asta nie nahui nu-mi trebu, eu blea si vreu sa fac, ap liceu n-are nici o influenta.