Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Eu nici nu fac quest-u', niciodata nu l-am facut, blea, pentru ce sa zadrotesc in fata monitorului cateva ore pentru niste copishi acolo si 200 gold? Dyablox, nu stii, pe setanta deam arata si La Liga, sau? Vad ca la 17:00 la setanta o sa fie Real-Bilbao.

Prea mare quest-u ista lo facut blea, sa stai 6-10 ore sa te фуц cu mintea, da-l nah, eu in 6-10 ore reusesc sa fac atatea lucruri, mult mai folositoare, decat herneaua asta. Dijeaba va cheltuiti timpu, mai inteleg pe rpg4, unde treb RP, rubla, una alta, da' nu blea, nu ma mai pun eu la asa kkt niciodata. Bn ca am stat 2 ore si nu l-am mai dus pana la capat.

Inainte cum era blea, 30 inimi, 10 in fiecare oras, huiak, 200k, 50 RP, si ban pt transfer ilegal =))

We eu fac quest doar cand am nevoie de gold pentru change name si 20RP sa aplic mai repede la gang.

Ca si asa am vreo 4.000.000 in banca, imi bag ceva in banii astea.

Edited by Kawse

Bai Liviu, Hz, nam suka setanta.

We, eu am făcut sf duminică trecuta, lv marți când eram liber, si azi LS, nus dalbaiob sa fac tat questu intro zi.

@@Kawse, hai nu sari cu sapa la avioane, ca aveam eu Sparrow, NRG, casa Richman, bullet, monster si inca vreo 50kk in banca, da' ma rog, nu ma viibesc.

Hai ba, 400-450 ini trebu :))
Fa-ni si tu un cadou de 14 februarie, noi je suntem casatoriti, daca vr o casnicie fericita, baga transfer