Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Si patani? Pateanulo la padruji? Era si timpu :))

Maine 2 inlocuri, ahueno. Amus mai citesc la istorie si ma bag la war.
#ah stai sa ma viibesc si eu, am avut azi evaluare la geometrie, eu tipa takoi "back in biznas", primu am dat evaluare si inca si srazu ne-o controlat-o, nota 10. Vseo taki ahuitelinaia ciustva cand tati clasa copie de la tine si dupa crapi besplatna la cantina =))

Edited by Eazy

@@Eazy, Lasa, ca in clasa a 5-a am fost unicul care o scris evaluare la matematica pe nota 10, 0 greseli, unicul ce era cu pix rosu' era doar nota de 10. Ah? Master.

Dupa asta am mai fost in a 6-a la Canguru si am luat primul loc, mi-au dat 150 Lei ca premiu

Where's your god now?

@@Eazy, Nu importa, pentru anii care aveam tot era matematica pentru nivelul nostrul.

Ca peste cativa ani o sa te uiti la cacaturile care inveti acum si o sa zici "Shii cu huineaua asta?"

Vezi ca pahodu ai war la 20:00, eu m-am bagat pe comunitatea unde ai fost Mayor, un rang 6 pe acolo sa am ce face.

Noroc ca nu m-am bagat eu pe acc lui, ca de eram eu nici nu ajungeai sa te urci unde esti in poza.

Avispa o dat pe HQ Cartel, :))

Maine ma bag eu Eaz

Bai am facut invoire, da pohui, intra, fa ss la besturi sa am si eu cu si sa ma laud =)) asta asa, pana imi revin eu la normal