Victory Anabella Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) @Victory Anabella, efectul ala prea putin tine, si parca te bate la ochi, consider ca avatarul pe care il ai acum e mai fain. Pai e original, si deaia @@Eazy, tot asa Edited February 29, 2016 by Victory Anabella Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 @@Victory Anabella, original zici? Probabil e greu sa iei un .gif de pe net, care e folosit de cativa ani de "dizaineri", sa il pui pe blend mode screen si sa fie considerat original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Zdr, iar am rămas fără comp Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Zdr, iar am rămas fără comp Ti-a răspuns la Ls si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 @, da, respins amandoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Ei, poh oricum nu am comp, o sa mai tarcesc oleak în parapedics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Zdarova patani. Cmf?Eu azi am primit primul meu 7 la engleza pahodu, kapetzu, tati lectia ma radeam, mio dat o intrebare asa pe nejdancik, credea ca nu stiu ce sa-i raspund, da' i-am dat un raspuns ca o ahuit si o fost nevoita de la 5 sa imi puna 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 @@Eazy, Din povestile tale sa inteleg ca-i huinea sa inveti in oras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Eu vapshe am uitat și asta lecții, mâine iar nu mai duc la colegiu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Noroc,cum aici pe la voi,ca m-am luat cu TTC-ul si am terminat raporul,la voi ce s-a mai intamplat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Eu am luat rank 3 în paramedics. Zdr la tați. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 O dat domnu am dat pe rpg1 change nick:Hardwell Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Un 10 la romana, o evaluare usoara (pt mine) la matematica, un somn la engleza si un kebab in loc de chimie, la tat asta - lectiile o fost prescurtate, viata-i dulce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Blea și zi concinaia, tipa când venim din vacanta ap sini nu are la 5 obiecte note ap îl da afara, eu n-am la vreo 7 pzdt. Am luat un 6 la chimie și un 8 la bio numa ca sa fie nota și m-am înțeles sa rămân după lecții sa scriu 2 teste la info.. Bag huiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@rTn Dyablox VIP, m-am uitat peste notele mele, daca fac o foaie de boala pana-n mai, is aproape eminent Ramane tezele sa le dau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 wa am ajiuns acasa din ukraina. s va spun si am patit in drim spre casa? M-o alergat un pidaras cu o bata in mana sh nu ma lasa sa intru in casa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Lol. Bai, eu sa nu mai zic ca am de dat 3 examene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, nu ti puni cu rusii @@rTn Dyablox VIP, huinea Blea cica allex spune ca eu is primu cu asa rezultat bun la dansu, 0.25/3 si 5/5, eu blea nish regulamentu nu l-am citit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @ Eazy Ai un acaunt di samp c pidarasu ista ebanii di Kelton m-o banat suka Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, pe care server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, pe care server? Pohui suka. Liuboi, da as vre s aiba factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, ne, n-am de aista, pe rpg4 am numa in factiune, da acolo joc eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, ne, n-am de aista, pe rpg4 am numa in factiune, da acolo joc eu. Caroci da hai s fasem schimb. Dau unu level 26 pe rpg2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 @@Ak 47, nu, mersi, nu vreu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak 47 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 ебать сука si cur are :X https://www.youtube.com/watch?v=EMl7-WTrZ58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts