Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Hz, nu am vrut să-i spun "ti kto takoi? " sa nu-l abijesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 @@rTn Dyablox VIP, clar.Eu amu tipa is zvezdos pe 4, is in CBN Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 oho. Esti patan rau. Dau acauntu cu 150 ruble pe webmoney care vra sau 5e clienti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 oho. Esti patan rau. Dau acauntu cu 150 ruble pe webmoney care vra sau 5e clienti. We, tu blea sini nah ești? Noi sisi conturi avem, ap nii poh de tine. P.S. [56] Power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 pizdanishi si asta e kelton .. vrea sa ne prinda cu cumpararea conturilor.. etc .. .si special so invatat sa vb asa po moldavski Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 da chizda mamii lui di pul belita sii ii el. M-o banat pidarasu pi rpg1 permanent in chizda masii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Zi blea și nick ai avut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Eazy dar pe care server esti in pasnica? Edited March 5, 2016 by HardwelI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Pe 4, suntem amândoi în parapedics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Eazy dar pe care server esti in pasnica? se mai uitau la semnaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 În ziua de azi tineretul nu se descurca în nici o situație. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 @@rTn Dyablox VIP, incompetenti everywhere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Ce fac nabii? Ati prins si voi la spam si ii ghini ce ati facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 @@Victory Anabella, noi mereu prindem spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Pff pai nu va cunosc eu pe voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 @@Victory Anabella, nu prea, acum e slab spamu, erau timpuri cand toti d'aicea faceau 100+ posturi / zi doar in topicul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Zdr la tați. Eu amu cu 9 warnuri nici nu vreu sa aud de spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Wa avem nick valentinnn si m-o banat gandonu suka pidaru si ii el. Blea si pizdeala ii trebu lui suka Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Wa avem nick valentinnn si m-o banat gandonu suka pidaru si ii el. Blea si pizdeala ii trebu lui suka Imi dadeam seama ca esti valik, blea cand te-am intrebat in ELC daca esti din moldova, ap si пула tashei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 si nick avei ?? Da nia acaunt tau sii patan, iti dau un acaunt battlefield 3 premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 @, uite la semnatura ce nick aveam, si nu, nu ti-l dau, ii level prea mare ca sa ti-l dau. Si nici nu joc BF Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Sa mor...tu esti ma? Dedicatie pentru kelton: https://www.youtube.com/watch?v=c1w8uplhqEI Edited March 6, 2016 by DonCapone Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Zdarova patani !! @, imi place muzica .. si e dedicata cui trebuie .. daca vede cineva din moderatori ai belit sula Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimBot Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 @ Monologue Bratan nia ni-i poh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Bai capone câți ani ai? Asa suferem și eu când am luat prima data o sancțiune (3 ani în urma) dă-l nah de joc, kelton îi tvari și Pohui, noi deam ne-am deprins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts