Dyablox Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 @, da nie contu tau sa ma pricalesc, nu-ti fac nica rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 @, da nie contu tau sa ma pricalesc, nu-ti fac nica rau. Da-mi un PM rpd, numa sa nu saluți pe nimeni, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 @, fac ceva helpmeuri. iti scriu in skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 @, fac ceva helpmeuri. iti scriu in skype. Nu fa, lasă, oricum mâine scoatr funcția. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 hai patani, noapte buna, ne auzim maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Neata la toti. Dya îmi place avatarul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Neata la toti. Dya îmi place avatarul tau Normal, iar eu i l-am facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, Tu ii l-ai facut? Serios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Pai nu stiai ca e designerul meu personal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Nu stiam, nu am prea mai postat pe forum decat la blogul meu personal. http://forum.b-zone.ro/topic/327960-justasouldestroyed-tumblr/?p=4918012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, eu sunt eazy, if u don't know 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, A da? Buna si tie atunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, ii cam rea, din pacate. Dar hai, buna sa-ti fie ziua.Dya baga plusuri blea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, De ce sa fie rea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, sa-ti spun la general... anul viitor imi e prescris sa fie cel mai rau an pe care l-am avut, cum sa ma mai simt cand am asa gand in cap? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, De ce? Ce s-a intamplat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, ceva personal, nu-ti pot spune. I just don't wanna fucking live in this way... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, O sa fie bine, toate ni se intampla cu un motiv si din fiecare lucru putem invata cate ceva, doar nu lasa sa te afecteze asa mult, toate lucrurile o sa se aseze la locul lor si o sa fie bine intr-un final. Vei vedea! Capu' sus si zambeste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, las'ca am zambit cand imi era greu, acum nu mai pot, nu mai am puteri, m-am saturat de tot. Vreau o schimbare, dar schimbarea este imposibila, if u know what i mean 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Anabella Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @, Nimic nu este imposibil in viata asta, nu exista '' nu pot'' exista doar ''nu vreau''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 @@Victory Anabella, probabil n-ai fost destrusa moral in felul in care sunt eu, ca sa spui ca nu exista "nu pot", de vrut, vreau tare, dar sunt in cazul ala nenorocit, cand nimic nu pot face. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @, Pe-a dreq, de unde te-ai luat asa sentimental? Mai ceva ca padrujele. @@Victory Anabella, Din cate stiu eu e imposibil sa fii inmortal, e imposibil sa oprim timpul, etc etc. Nu e valabil argumentul tau de "nu vreau". pwp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Asta tu nu ești valabil. Dacă o sa gândești asa ap și sa trăiești o sa fie imposibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) N-are logica. "Nu esti valabil" Ce mama naibii... Daca chiar as n-as fi pregatit sa-mi traiesc viata (cum tu zici), as intra intr-o depresie si o criza psihologica care va ajunge la sinucidere. Edited March 16, 2016 by Diistrict Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 @@Diistrict, hz wei, o fost minuta slabasti ieri ceota la mine, nu ca amu ar fi tot minunat, da prosta amu nii pana-n pwla de tat deamuSi da, argumentul cu "nu vreau" nu e valabil, uneori chiar cat de tare ai vrea ceva, tot nu poti face nimic. Unele decizii sunt ca si timpul, ireversibile, sh ne nada mne amu ca deciziile gresite te-nvata ceva si tra lea lea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts