South Monologue Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Zd.. ce mai faceti ba ! Weee vreu monita pentru asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Ei, nah ție maimuță? Eu unu am în grupa destule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @ Surprize surprize. Te-ai ales cu gradul de Donator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, dea, 4 moldoveni cu rank-u de Donator pe toata comunitatea, jmek :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @, Cine sunt ei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, eu, tu, blitz, skyntei Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) @@rTn Dyablox VIP, In ultimul moment m-am razgandit sa îi dăruiesc gradul de Donator lui RageN, era să țil dau ție. Invata sa fii om cu lumea. Edited March 17, 2016 by DutchMan aka DumikComar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, si de ce te-ai razgandit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @, Pentru ce ai donat si cat ai donat neboonule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) @@rTn Dyablox VIP, Invata sa fii om cu lumea, da nu sa cauti venit din ei. Edited March 17, 2016 by DutchMan aka DumikComar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, Daca am ajuns eu sa nu siu om ap clar, singur ti-o venit ideea? Sau cineva ti-o inspirat-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Da ”bai, ap ini dai 2 e? ” ”da, iti dau, ii curat si simplu si adminii nu il pot gasi da imi iei 2 warnuri clear?” Poate iti aduci aminte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, aha, ti-am dat si te-am lasat, cum ti-am dat si testu la taxi si te-am lasat, nu uita sini o sucit lui Steptu pe patani, sau tu vrei ca eu sa spun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Da, poate și am stucit pe cineva lui Steptu, insa pe atunci erau alte vremuri. Și tot eu am platit pentru sancțiunile date de Steptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @@DutchMan aka DumikComar, Bai, poate eu si am cerut ceva, uneori am ajutat patanii prosta tac, da suka niciodata ne predal pe ai nostri ca sa-i ling curu lu cineva. Nii pana in hui de joc, glavno in general sa sii OM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, vseo wa, amus va mai certati pentru rankbar-u meu Blea era mai mic, nu intelegea unele lucruri, lasa-l in pace. Tu la anii lui erai perfect? Si daca ii asa cum zice el, aseea cu 2 euro la fiecare pas, ap ciuvak, asta ii cam huiova.Nu ca l-as zashiti pe dansu amu ca ne-o dat rank bar-ul, sau ceva, eu stau la mijloc, ia radi #mira vo vseom mire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 In orice caz, el a meritat mai mult. Cînd îi ceream ceva, mă ajuta fără să ceară ceva. Chiar astăzi l-am rugat să intre la mine pe cont la waruri că nu pot intra. Era o întrebare falsă, puteam face invoire. Insa am vrut raspunsul lui, să văd merită sau nu Donator. A acceptat, chiar dacă nu prea avea timp liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, aha, cand luam tati warn si nu stiem de ce, asta dumik face translate personal lui Steptu, se primeste ca el ini dade clear tot pentru warnurile luate din cauza lui, si da-l nah, ca la inceput numa eu il zashitem, amu da-l in hui, schimba tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ei, blea, si tu si igor, tot pe-acolo. Iti repet, toti facem greseli, si atunci igor tot s-o folosit de dansu, el fiind la o varsta frageda, nu putea sa-si controleze bine emotiile si nici nu cred ca avea ceva principii bine puse la punct.Eu blea peste o saptamana am uitat de warn-urile selea, stii de ce? Ca nu ma intereseaza niste warn-uri pe forum, am luat 10? Pohui, fac alt cont. Am luat ban? Pohui, gasesc alta ocupatie, nu caut sa ma folosesc de altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Ei hai si tu deam ca o nizda, ti-am zis da-l nah, nu vreu sa vb de dansu, nu ca ti-o dat tie donator, tu stii ca pe mine ne ibiot rangurile, da sa-mi zica el nie sa ma comport ca om? El nu stie definita la cuvant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, calm down, ma faci pe mine nizda ca incerc sa mentin buna starea intre noi? Bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) Blea, ce v-ati mai agitat pentru un rang bar la forum... Edited March 17, 2016 by Diistrict Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, nu de asta we, uite, asta o fost 3 luni in urma, i-am spus fix aceasi si am spus si amu, iti demonstrez ca ni ibiot gradu de donator: @@Diistrict, blea voi ma zaibiti, eu m-am luat de rank-bar? Am zis seva vapshe de dansu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Hai gata cu aruncatul de noroi unu-n altu.Noapte buna, ma duc la somnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 Eu ne-am facut dush si ma bag la serial, noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts