Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@rTn Dyablox VIP, vseo wa, amus va mai certati pentru rankbar-u meu =))
Blea era mai mic, nu intelegea unele lucruri, lasa-l in pace. Tu la anii lui erai perfect?
Si daca ii asa cum zice el, aseea cu 2 euro la fiecare pas, ap ciuvak, asta ii cam huiova.

Nu ca l-as zashiti pe dansu amu ca ne-o dat rank bar-ul, sau ceva, eu stau la mijloc, ia radi #mira vo vseom mire.

In orice caz, el a meritat mai mult. Cînd îi ceream ceva, mă ajuta fără să ceară ceva. Chiar astăzi l-am rugat să intre la mine pe cont la waruri că nu pot intra. Era o întrebare falsă, puteam face invoire. Insa am vrut raspunsul lui, să văd merită sau nu Donator. A acceptat, chiar dacă nu prea avea timp liber.

@, aha, cand luam tati warn si nu stiem de ce, asta dumik face translate personal lui Steptu, se primeste ca el ini dade clear tot pentru warnurile luate din cauza lui, si da-l nah, ca la inceput numa eu il zashitem, amu da-l in hui, schimba tema.

@@rTn Dyablox VIP, ei, blea, si tu si igor, tot pe-acolo. Iti repet, toti facem greseli, si atunci igor tot s-o folosit de dansu, el fiind la o varsta frageda, nu putea sa-si controleze bine emotiile si nici nu cred ca avea ceva principii bine puse la punct.

Eu blea peste o saptamana am uitat de warn-urile selea, stii de ce? Ca nu ma intereseaza niste warn-uri pe forum, am luat 10? Pohui, fac alt cont. Am luat ban? Pohui, gasesc alta ocupatie, nu caut sa ma folosesc de altii.

Ei hai si tu deam ca o nizda, ti-am zis da-l nah, nu vreu sa vb de dansu, nu ca ti-o dat tie donator, tu stii ca pe mine ne ibiot rangurile, da sa-mi zica el nie sa ma comport ca om? El nu stie definita la cuvant.

@, nu de asta we, uite, asta o fost 3 luni in urma, i-am spus fix aceasi si am spus si amu, iti demonstrez ca ni ibiot gradu de donator:

X1xlGIp.jpg

@@Diistrict, blea voi ma zaibiti, eu m-am luat de rank-bar? Am zis seva vapshe de dansu?