Eazy Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Noroc,ce mai faceti?,de mult nu am mai postat aici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Zdr, facem laba, tu? Încă o luna și scap de colegiu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Hai noroc patanasi ! .. Ce mai faceti eu aplic in ls si pe 1 .. cristi tu si mai tvaresti .. asteptai gangurile pe 4 ? ! Bl poate ia cineva lider la vrun gang .. bafta multa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 Ei, voi blea numa stati si asteptati ca cineva sa ieie, da singuri blea slabo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Zdarova wei, am ajuns amu acasa. Cam mort fupa cobiac+vin+sampanie+martini, poate maine o ugavaresc pe mammea sa stau acasa. Ma las de samp din luna asta, nu va mai rugati aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 @, Si serios we pl te lasi.. sau fugaresti capu sa nu adormi .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 S-o îmbătat cristi ș zice c sampu-i huinea da na samam dele asta-i viața lui Blea, eu am terminat raportu, da hz cîte s-o schimbat. amuș parc sîmt cum anin un fw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 La noi tipa s-o schimbat raportu, da eu tto cu 20 heal-uri am ramas Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 @, Si serios we pl te lasi.. sau fugaresti capu sa nu adormi .. ? Dap luna asta o fost raslabon, de aseia am si jucat, nu vezi ca m-am imbatat de 2 ori dama? Amu blea mai las huineaua si ma apuc iar de sala, ca nii dor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Și pizdata să ai numa o pereche pe zi Blea, aș fași best-u la raport da nii în padlă oleac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Ei am avut 3 perechi, sa-mi bag pl in fizica, am 3 de sase Am vrut sa-l zapizdesc pe prof... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Huinea asta, cu șini fași biologia ș chimia? iac acol îi bîca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Cu fulga, zaibisi profa. Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Huiznaet, eu am un prof oleac gomic Ș mă cheamă să beu cu dînsu, că tipa am venit odată după piancă cu peregar la el la lecție ș pastaiana mă cheamă la băut da mie mii streomn de dînsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Oi bliaa am uitat di voi wa cf? Am cumparat gta 5 care vre s jiucam oleak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Stroga samp, care gt5 aiși? ne nihuia pațanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Marsh we cu GTA 5, aici baietii nu joaca tat huineaua. La mine tati profii parca is gomici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Așela vnature padcate la un drug de-a meu suca pidaru cîte rublă mai ie, treb să-i dau 300 lei pt chimie ș biologie suc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Ei, la mine blea nici un prof nu ie rubla, nici namiokuri nu dau... Hatea, eu si asa merg zaibisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Gta v ii gavno wa? Vrei pizdeala suka? Wa eu am pizdito pi profa di romana cu pumnii s o inseput a raji acolo. Si faseti voi ii huinea pe langa si fac eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 I-auzi, o pizdit profa la 14 ani La cum vorbeai tu pe /f, mai degraba e' te-o pizdanit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Fa la vale wa. Am 14 ani da pizdesc ca in hot suka. Da tu cn esti wa? Nisi par la pl nu ai suka Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 @@so0unDy, vezi cum vorbesti, taranule. Am vazut eu ca esti pizdos la vorbe. Stai si scrii cu randurile numa' sa te ieie lumea in seama pe /f. Da-ti demisia, toti te considera retardat, crede-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
so0unDy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 @@so0unDy, vezi cum vorbesti, taranule. Am vazut eu ca esti pizdos la vorbe. Stai si scrii cu randurile numa' sa te ieie lumea in seama pe /f. Da-ti demisia, toti te considera retardat, crede-ma o fut pe ma-ta tarabule Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 @@so0unDy, esti intr-atat de degradat incat te atingi de mama cand vezi ca te oftica cineva? Presupun ca esti prea prost sa fii in stare sa ofensezi pe cineva fara sa injuri, nu? Ai o minte atat de limitata, incat crezi ca injuraturile te fac mai matur, mai inteligent, nu-i asa? Du-te la *kențîi" tai de pe raion si manana rasarita mai departe, injura-i pe dansii de mama, nu pe mine, copilas indignat fara viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts