Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

We, pentru asa cuvinte si in ibalnik poti sa iei.

peste bot malo skazano blea

o vazut copilu ca romanii se dau smecheri cu "ma-ta" si deam hai si el sa se prefaca "matur"

o fut pe ma-ta tarabule

se vede ca ai 14 ani daca repede te legi de mamca. zato eu nu pot spune nica despre mama ta, fiindca la tine [parintii is 2 barbati,2 pidari care educa amu inca un pidar

darov patani
bai, suca de sormea mi-o stricat suca laptopu s amu stau de pe compu ista de casa ca de 15 minute m-am chinuit sa intru pe browser si inc vreo 30 pe forum, huznaet cum a s fdau test logu in paramedics

se vede ca ai 14 ani daca repede te legi de mamca. zato eu nu pot spune nica despre mama ta, fiindca la tine [parintii is 2 barbati,2 pidari care educa amu inca un pidar

darov patani

bai, suca de sormea mi-o stricat suca laptopu s amu stau de pe compu ista de casa ca de 15 minute m-am chinuit sa intru pe browser si inc vreo 30 pe forum, huznaet cum a s fdau test logu in paramedics

cum t lo stricat wa?:))

@@so0unDy, ibu eum, la mine s asa era cam pizdet cu laptopu(bateria nu lucreaza si incarcatoru o fost pait de 2 ori) si amu oi iara de la incarcator seva gliuceste, ori anume portu cela s-o futut unde bagi incarcatoru

@, hui znaet, eu nu mai aplic nicaieri, nu ma mai joc cum jucam pana amu. Eu fara antrenamente nu prea stau la comp, da ce sa spun cand incep la sala + la inot sa umblu?

Ei, cam tot aceasi huinea ca in SI LS, o sa intrebe de licente, testu lor, zi ce testeri sunt acolo, poate gasesc ceva pile.