Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Bai si mo mao zaibit lideru meu, deam di 2 saptamani se tot lamaieste prin PM-uri numa ca sa-mi ramana FW-ul...

@@DutchMan aka DumikComar, l-ai facut, la tine nu am pretenzii, doar sa fii foarte atent la test log daca il dai, ca se leaga de el. Tot ce vorbesti o faci pe /cw, nu e neaparat ca dupa fiecare raspuns sa-i spui cate greseli are, nu e neaparat sa stai la HQ, poti sa te duci intr-o zona mai retrasa.

Nimic,ne bucuram ca am terminat scoala,dar la tine?

Rau, simt ca mor. Nu mai ies afara de 3 luni si simt ca tremur tot mai tare pe zi ce trece.

Scoate capu pe fereastra.

Blea si m-am zaibit de raportu ista, vreu sa-l termin azi ca sa-l prezint maine si sa scap de practica...

@, Eu tot de vreo 5 ani am probleme gastrologice. Pancreatită, reflux gastroesofagian, pancreatiteriotă cronică, disbacterioză etc. Trebuie să mă duc la medic odată la 5-6 luni.

Nu îmi închipui cum le ții minte pe toate =))

WE Dima si realina Mituha seia este a ta ?@ Nu cred in plm. .. sunt frumoase lancerurile :D !

J6TfHS8.png op eroina :D !

We, tu de unde ai apărut, oroino? :))

Scoate capu pe fereastra.

Blea si m-am zaibit de raportu ista, vreu sa-l termin azi ca sa-l prezint maine si sa scap de practica...

Tu ești daun, adică te-ai lăsat de joc, da oricum ai grija raportului?

@, tu esti daun we, eu vorbesc de raport la colegiu, mai fa o pauza de SA:MP.

Sa fac pauza de samp? Weee, vorbești cu domnul inactiv, nu am intrat în samp de o luna, și nici nu cred ca o sa mai intru, poate numa pt Eazy, știe el..

@, tu esti daun we, eu vorbesc de raport la colegiu, mai fa o pauza de SA:MP.

@ Cum la examen,ai facut ceva?

O fost destul de greu, am făcut tot, dar câteva exerciții îs pe jumate corecte numa.

Zdr, eu ascult rap adevărat, îl ascult pe mc poh.

Ii norm si aseala, da 2Pac ii godfather. Mama tried to raise me, but had too many babies

Papa was a motherfuckin, joke.

S'va spun un secret, nepotilor, muzica se ascult in functie de dispozitia pe care o ai.

N-a sa asculti Trap / House cand ai diprisneak, no?

S'va spun un secret, nepotilor, muzica se ascult in functie de dispozitia pe care o ai.

N-a sa asculti Trap / House cand ai diprisneak, no?

Eu mereu ascult rap, indiferent de starea pe care o am.