Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

S'va spun un secret, nepotilor, muzica se ascult in functie de dispozitia pe care o ai.

Exact. Eu am playlisturi. Sad music, trap music, happy music, lonely music.

In functie de dispozitie ascult una din ele.

Exact. Eu am playlisturi. Sad music, trap music, happy music, lonely music.

In functie de dispozitie ascult una din ele.

Cum wa s asculti muzica in functie de dispozitia pe care o ai?

Poate voi asa, da ascultatorii rap-ului tot rap asculta mereu, indiferent de stare.

Genurile de muzica te caracterizeaza

Rock/Heavy Metal

Există un stereotip că iubitorii rockului şi heavy metal-ului sunt predispuşi la singurătate şi că sunt oameni cu o gândire negativă şi melancolică. Însă, conform cercetărilor, nu este aşa. Oamenii care preferă acest gen sunt persoane creative şi sofisticate. Ei au, de asemenea, o stimă de sine scăzută, sunt introvertiţi şi nu foarte zeloşi.

Pop-music

Acest gen de muzică este cel mai accesibil în ceea ce priveşte înţelegerea muzicii. Oamenii de ştiinţă au descoperit că fanii muzicii pop sunt, de obicei, extrovertiţi, cu o încredere în sine destul de ridicată, politicoşi, însă nu foarte creativi.

Rap

Iubitorii rap-ului sunt sociabili, încrezători, independenţi, capabili să negocieze şi să-şi apere punctul de vedere. În cazul lor se remarcă un nivel înalt al încrederii în forţele proprii, însă şi cel mai mare procent al lipsei de educaţie printre fanii acestui gen.

Muzica clasică

Introvertit cu o stimă de sine ridicată – este diagnosticul care poate fi pus unui adevărat iubitor de muzică clasică. Fanii muzicii clasice sunt persoane delicate, în general cu venituri ridicate şi cu un nivel înalt de cultură. Trebuie însă remarcat faptul că unii se consideră iubitori ai muzicii clasice, chiar dacă nu prea o înţeleg.

Muzica electronică

De regulă, această muzică este percepută pozitiv de aproape toate tipurile de persoane, însă doar ca muzică de fundal (de exemplu, într-un club de noapte). Adevăraţii iubitori ai acestui stil sunt, după natură, persoane flegmatice, iar starea lor de spirit este stabilă şi rămâne neschimbată perioade lungi de timp. Acest gen de muzică este preferat de mulţi programatori de sisteme informatice.

Indie-Music

Iubitorii acestui gen de muzică se deosebesc de ceilalţi prin încrederea în sine scăzută şi prin nivelul foarte ridicat de creativitate şi nu pot fi consideraţi foarte muncitori.

Reggae

Stereotipurile arată că fanii reggae sunt oameni leneşi, fără griji şi fericiţi. Iar cercetarea confirmă acest lucru. Ascultătorii acestui gen sunt oameni de artă, foarte politicoşi, blânzi, însă nu foarte muncitori.

Jazz, blues & soul

De obicei, acest gen de muzică este preferat de oameni care au păreri bune despre sine şi o gândire creativă neconvenţională. Ascultătorii acestui stil sunt persoane sociabile şi sigure pe sine. Printre aceştia se înregistrează cel mai mare număr de oameni cu IQ ridicat.

Pff is needucat, blia :D

Salut ce faceţi?Eu sunt prieten cu Kawse ,nu am de gând să îmi bat joc de voi,doar mai vorbim, mai schimbăm o vorbă,nu sunt român nici eu,sunt turc defapt,care e treaba aici?Sper să ne înţelegem!

Mersii!

Salut ce faceţi?Eu sunt prieten cu Kawse ,nu am de gând să îmi bat joc de voi,doar mai vorbim, mai schimbăm o vorbă,nu sunt român nici eu,sunt turc defapt,care e treaba aici?Sper să ne înţelegem!

Abudi tu ești?

Sunt lider GSB de pe rpg3.nu joc pe 1.

@@Jeke, ah, e clar, tu esti ala gen:
-ba pierdem runda, treceti inapoi

-pohui ba
Stii ce-nseamna pohui, deci esti bine venit =))

Tu esti bojika inca de cand ai ajuns in Top gangster's.

si asta-i drept =))

Edited by iZy

da țiți pohui.

We, eu îs dalbaiob și ascult aproape orice gen de muzica, nu crede în cercetări.

Wa nu ini spuni c asculti s manele te rog. Rap is my life.