Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

La mine tot, ghini ca am avut antrenament de dimineața, numa cum am ajuns acasă peste 5 min o început sa ploua.

Zd patanii. Wa la cati euro donati ini da bobica donator? Caroci am avut un acaunt care am donat 20e s ieri am mai donat 11. S socoate?

@@so0unDy, @@so0unDy, Ei 118, nu a fost actualizata de vreo 2 luni, la moment cred ca am donat aproximativ 135. De unde?

Cam 70 euro prietenii mi-au dat sa le pun fiindca ei nu au card bancar sau părinții nu îi permit să îl folosescă pe al lor. 40 euro am pus din banii mei facuti din afaceri in sa-mp, tot ca sa ii vand mai tarziu cu mai mult. Si am facut vreo 20 euro cu site-uri care îți plătesc pentru click-uri.

O mare parte din acesti 135 euro nu le-am folosit, cel mult 15 pentru mine, am luat gold si cateva clean warn-s. Am daruit vreo 15 euro si cu vreo 30 euro am facut afaceri.

Poti vedea la mine pe profil donatiile.

Edited by DutchMan aka DumikComar

zdr, cf bee? Mă plictisesc de sa-mp :((

@@so0unDy, Spunemi cateva motive pentru care as putea sa iti dau.

Celor care le-am daruit euro sunt prieteni care m-au ajutat, de exemplu la test loguri, sau mi-au dat diferite sfaturi. Dar au fost si cazuri in care mai dadeam 0.3 euro celor care cerseau cu statusuri.

@@so0unDy, Spunemi cateva motive pentru care as putea sa iti dau.

Celor care le-am daruit euro sunt prieteni care m-au ajutat, de exemplu la test loguri, sau mi-au dat diferite sfaturi. Dar au fost si cazuri in care mai dadeam 0.3 euro celor care cerseau cu statusuri.

Hai bai ti rog frumos s ini ieu clear warn. Am 7 warns toate c am injurat ;(

salut baieti.. vad ca vorbiti depsre donatii una alta :D .. pahodu o sa donez si eu cativa euri :D !

DutchMan aka DumikComar eu vreau un skin .. de exemplu skin-ul nr 0 sau 5 .. asa ca ce trebuie sa fac, trebuie sa donez cativa euri si imi aleg sau cum ... explica-mi te rog ! Stiu ca daca dai 35E ap iti da skin de ala verde.. dar eu vreau altu.. CUM FAC ? :D

@, Nu cred, cel mai probabil se vor vinde în /shop cu gold.

Hai bai ti rog frumos s ini ieu clear warn. Am 7 warns toate c am injurat ;(

Cand ai sa te inveti sa vorbești, atunci vei primi.

Crezi ca totul se uită?

Edited by DutchMan aka DumikComar