Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Wa, stai oleak. Tu si esti moldovean wa? Ibati sukam nu stiem

Restu cf? Dya ce faci cu clanu?

Wa, stai oleak. Tu esti futut in cap wa? Ibati suka asa si ma gandem.

Copil retardat, freaco in pizda ma-ti de aici ca te injur, asa cum am facut-o cateva ore in urma si il vezi pe taica'to la ProTV cat de bucuros e ca te-ai sinucis datorita mie.

@, Hai vezi, inca te luam cu binisorul ca sa nu postezi. Daca o cauti si tu ca Max, doar sa incerci sa mai postezi pe aici.

Ce binisor wa. Sa vezi ce alfa-sameţ se da asta pe la statusurile no-namerilor si ma matireste pe acolo. L-am prins acolo pe la unu si l-am matirit ca dupa o iesit de pe forum pe cateva ore, so dus sa planga la ma-sa

Care jin ăi, stroga spirt

Jinul il mai poti savura daca e de casa, bei arta intr-un fel, spirtul il bei ca un betiv.

Jinul ramane baza :*

Edited by Kawse

Jinu The best, mai ales dacă îl torni din sticla gura cainarului =))

Tat normal cu clanu soundy, prosta chelton n-are și face mai important.

Wa, stai oleak. Tu esti futut in cap wa? Ibati suka asa si ma gandem.

Copil retardat, freaco in pizda ma-ti de aici ca te injur, asa cum am facut-o cateva ore in urma si il vezi pe taica'to la ProTV cat de bucuros e ca te-ai sinucis datorita mie.

Wa huilo, dat sama la ibalnic suko. T-am zis ceva de mama in kizda lu ma-ta? Huila proasta, vad c esti tari pizdos pi net, da in realitate esti o pula belita.

Ce binisor wa. Sa vezi ce alfa-sameţ se da asta pe la statusurile no-namerilor si ma matireste pe acolo. L-am prins acolo pe la unu si l-am matirit ca dupa o iesit de pe forum pe cateva ore, so dus sa planga la ma-sa

La ma-ta ai plans tu wa pidrila, iti fut una po ibala s intri inapoi di undi ai iesit, pidar ibanii.

Wa huilo, dat sama la ibalnic suko. T-am zis ceva de mama in kizda lu ma-ta? Huila proasta, vad c esti tari pizdos pi net, da in realitate esti o pula belita.

La ma-ta ai plans tu wa pidrila, iti fut una po ibala s intri inapoi di undi ai iesit, pidar ibanii.

Hoooooooo baaaaaaaaaaaa. Daca esti moldovean, nu insepi cu din astea. Nimeni nu ti-o facut nimic. Pfoai, wai, tu si te-ai afighit oleaca. Ai borit prea mult jin, linistestete wai. Chiar...

Hoooooooo baaaaaaaaaaaa. Daca esti moldovean, nu insepi cu din astea. Nimeni nu ti-o facut nimic. Pfoai, wai, tu si te-ai afighit oleaca. Ai borit prea mult jin, linistestete wai. Chiar...

Wa Procop da tu stii c eu is Vasea?

Ne apucam de RPG2 din cate ineleg, poate ie Sxzy leader pe 4 sa ma tina in mafie chiar daca sunt inactiv.

Pzdos sa ai pile prin NC gen Skyntei, fut acolo la toti cate un cont de level ~ 20 si inca cu bani si gold in el. =))

M-o acceptat si pe mine in mafie wa, deacum pe rpg2 VTB va fi un gang moldovenesc :D

Vasea =))

Auzi, Vasilica, uite, eu te lasam dracului in pace, dar esti prea prost, si mie imi plac prostii, imi plac cand se oftica si o fraza normala fara injuraturi nu sunt in stare sa lege.

Zici ca la claviatura is pizdos? La mine chilotii is mai pizdosi ca viata ta de taran din Calarasi (no offense la ceilalti din sate de pe aici, cat sunteti cuminti, va respect). Cromozom ofelit de 14 ani, tu imi esti pana la buric mie, unicul erou aici esti tu si puţulica ta de-o marime cu degeţălu de la picior.

E clara treaba ca esti un degradat care sta doar in jocuri si la scoala se duce "radi prikola", eu la varsta ta deam eram Eminescu, nici o greseala in ceea ce scriu si plin de entuziasm.

Hai, mai astept o replica a mintii tale retrogradate. Un strigat al sufletului unde voi vedea din nou "shi ska tiahuit ca iti fut o palma de duci la matan kesda".

P.S. eu te fac de "pazor" cat imi vor coaiele mele, tu daca vrei sa iti arati prostia si idiotismul parintilor tai ce nu te-au educat, continua.