Dyablox Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Sa inteleg ca posturile in acest topic nu se mai contorizeaza? @, @@Kawse, @@rTn Dyablox VIP În clanu meu blea nu se mai pun posturile suka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 o plans nenea chelton ca-l ajunge Dya la posturi de asta l-o inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Sa inteleg ca posturile in acest topic nu se mai contorizeaza? @, @@Kawse, @@rTn Dyablox VIP Vezi ca dau si eu un app la VTB. Poate ma accepti. Cine stie, pile Nick: xProcoP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Zdr patani. Cum, Dutca pe la lucru, altii cu youtube-ul si altii cu raportu. Ziceti voi ca nui asa daca fasi, fa s tu o aplicatie normala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Auziti ba, ca sa postez si eu aisi pe POHUI, trebu sa fiu si eu pe lista de membrii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 daca fasi, fa s tu o aplicatie normala... Wa, stai oleak. Tu si esti moldovean wa? Ibati sukam nu stiem Restu cf? Dya ce faci cu clanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Wa, stai oleak. Tu si esti moldovean wa? Ibati sukam nu stiem Restu cf? Dya ce faci cu clanu? Wa, stai oleak. Tu esti futut in cap wa? Ibati suka asa si ma gandem. Copil retardat, freaco in pizda ma-ti de aici ca te injur, asa cum am facut-o cateva ore in urma si il vezi pe taica'to la ProTV cat de bucuros e ca te-ai sinucis datorita mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 @, Hai vezi, inca te luam cu binisorul ca sa nu postezi. Daca o cauti si tu ca Max, doar sa incerci sa mai postezi pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 @, Hai vezi, inca te luam cu binisorul ca sa nu postezi. Daca o cauti si tu ca Max, doar sa incerci sa mai postezi pe aici.Ce binisor wa. Sa vezi ce alfa-sameţ se da asta pe la statusurile no-namerilor si ma matireste pe acolo. L-am prins acolo pe la unu si l-am matirit ca dupa o iesit de pe forum pe cateva ore, so dus sa planga la ma-sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Salut patani. Cum la voi, la un pahar di jin prin besi aa Noapte buna vreau sa va zic la toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Care jin ăi, stroga spirt. Nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) Care jin ăi, stroga spirt Jinul il mai poti savura daca e de casa, bei arta intr-un fel, spirtul il bei ca un betiv. Jinul ramane baza Edited August 10, 2016 by Kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Jinu The best, mai ales dacă îl torni din sticla gura cainarului Tat normal cu clanu soundy, prosta chelton n-are și face mai important. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Jinu The best, mai ales dacă îl torni din sticla gura cainarului Se vad oamenii cu stil, dar nu betivi de-al de Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Eh, cand ii vorba de imbatat, stilu nu conteaza, ci efectu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Eu m-am îmbătat cu jin, am borât tat noaptea Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Eu m-am îmbătat cu jin, am borât tat noaptea Jinu baza la Moldoveni si oleaca de vodka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Wa, stai oleak. Tu esti futut in cap wa? Ibati suka asa si ma gandem. Copil retardat, freaco in pizda ma-ti de aici ca te injur, asa cum am facut-o cateva ore in urma si il vezi pe taica'to la ProTV cat de bucuros e ca te-ai sinucis datorita mie. Wa huilo, dat sama la ibalnic suko. T-am zis ceva de mama in kizda lu ma-ta? Huila proasta, vad c esti tari pizdos pi net, da in realitate esti o pula belita. Ce binisor wa. Sa vezi ce alfa-sameţ se da asta pe la statusurile no-namerilor si ma matireste pe acolo. L-am prins acolo pe la unu si l-am matirit ca dupa o iesit de pe forum pe cateva ore, so dus sa planga la ma-sa La ma-ta ai plans tu wa pidrila, iti fut una po ibala s intri inapoi di undi ai iesit, pidar ibanii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Wa huilo, dat sama la ibalnic suko. T-am zis ceva de mama in kizda lu ma-ta? Huila proasta, vad c esti tari pizdos pi net, da in realitate esti o pula belita. La ma-ta ai plans tu wa pidrila, iti fut una po ibala s intri inapoi di undi ai iesit, pidar ibanii. Hoooooooo baaaaaaaaaaaa. Daca esti moldovean, nu insepi cu din astea. Nimeni nu ti-o facut nimic. Pfoai, wai, tu si te-ai afighit oleaca. Ai borit prea mult jin, linistestete wai. Chiar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Hoooooooo baaaaaaaaaaaa. Daca esti moldovean, nu insepi cu din astea. Nimeni nu ti-o facut nimic. Pfoai, wai, tu si te-ai afighit oleaca. Ai borit prea mult jin, linistestete wai. Chiar... Wa Procop da tu stii c eu is Vasea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Wa Procop da tu stii c eu is Vasea? Nu mi-am dat seama. Da linistestete. Nimeni nu ti-o facut nimic. Cum ai inceput sa spui prostii, e chiar ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nu mi-am dat seama. Da linistestete. Nimeni nu ti-o facut nimic. Cum ai inceput sa spui prostii, e chiar ceva. Undi nimi wa? Tu nu vez s ni-o zis izy mai sus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Wa Procop da tu stii c eu is Vasea? Tu ma stii, eu chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni. Nu imi place chestia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xProcoP Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ne apucam de RPG2 din cate ineleg, poate ie Sxzy leader pe 4 sa ma tina in mafie chiar daca sunt inactiv. Pzdos sa ai pile prin NC gen Skyntei, fut acolo la toti cate un cont de level ~ 20 si inca cu bani si gold in el. M-o acceptat si pe mine in mafie wa, deacum pe rpg2 VTB va fi un gang moldovenesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Vasea Auzi, Vasilica, uite, eu te lasam dracului in pace, dar esti prea prost, si mie imi plac prostii, imi plac cand se oftica si o fraza normala fara injuraturi nu sunt in stare sa lege. Zici ca la claviatura is pizdos? La mine chilotii is mai pizdosi ca viata ta de taran din Calarasi (no offense la ceilalti din sate de pe aici, cat sunteti cuminti, va respect). Cromozom ofelit de 14 ani, tu imi esti pana la buric mie, unicul erou aici esti tu si puţulica ta de-o marime cu degeţălu de la picior. E clara treaba ca esti un degradat care sta doar in jocuri si la scoala se duce "radi prikola", eu la varsta ta deam eram Eminescu, nici o greseala in ceea ce scriu si plin de entuziasm. Hai, mai astept o replica a mintii tale retrogradate. Un strigat al sufletului unde voi vedea din nou "shi ska tiahuit ca iti fut o palma de duci la matan kesda". P.S. eu te fac de "pazor" cat imi vor coaiele mele, tu daca vrei sa iti arati prostia si idiotismul parintilor tai ce nu te-au educat, continua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts