iZy Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 @, la inceput voiam sa zic si eo cu Ferrari vo 275km/h, da las'ca le ajunge si raspunsu meu de-acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 @, Merge si asa Imi place orarul din anul asta, fiecare marti n-am prima ora, dorm ca un barosan pana la 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Cel mai usoara zi la mine arata cam asa:-Ed.fizica-Informatica-Psihologia-Chimia-Matematica-MatematicaIn rest, pizdetzu. Ma uit la umanisti, cate 4-5 lectii blead, noi 6 la stabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 (edited) @, Primul an cand am 7 lectii 3 zile la rand, practic traumatizat, dar cand vad ca in astea 3 zile am vreo 1 - 2 lectii de sociologie si integrare europeana imi trece. Edited September 12, 2016 by Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 12, 2016 Author Share Posted September 12, 2016 Ee am numa joi 4 perechi, restu 3, merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 La noi in fiecare zi is lectii perechi la obiecte reale, cateodata vashe 2 perechi, bag poolica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Da eu când am 2 perechi de programare la rând? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Am primit si eu moderator , newsletter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Felicitări, eu am luat 1 warn acolo cândva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 @, bravo, bravo.Da cum ziceam mai devreme, mai bine citesti o carte decat sa stai sa faci topicuri cu zilele.Vezi si tu ce faci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 (edited) @, Nu-si pierde timpul chiar cum iti pare, majoritate nu se uita la stiri sa mai afle ce se intampla in jurul lor asa ca pana face un topic mai afla si el ceva nou de ultima ora, se mai numeste si cultura. Vorbind de stiri, o fost omorata in Durlesti una din servitoarele care lucra la scoala unde invat. Belea mare in zona mea, 3 luni in urma o banca jefuita, 2 luni in urma o fost omorata o femeie in vană сu utiugul, 2 saptamani in urma un om mort calcat de masina, ieri femeia asta moarta *csf, n-ai csf*. Edited September 13, 2016 by Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 @, vrei sa spui ca daca nu fac topicuri sau nu ma uit la stiri is un prostolan incult? KekNu ma uit la cacatu asta numit "stiri", ca toate sursele de stiri is cumparate si ne "impun" sa credem in ceea ce vor cei "de sus" (al'de plaha), fara sa observam noi asta.Dar is la curent cu tot rahatu ce se intampla in lume, pur si simplu mi-e pana-n pula. Decat sa ma uit 24/24 la stirile de la ProTV si RENTV si sa devin futut in cap, mai bine asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 EU ma uit asa periodic la stiri, oricum trebuie sa stii ce se intampla in tara. Devii f*t*t in cap daca crezi in tat, nu daca te uiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 @, Depinde, nu stiu daca te uitai la stiri in Italia cand ai fost vara asta, dar o sa vezi ca acolo iti mai explica descoperiri, tehnologie noua, una alta. Doar aici in Moldova ''stirile'' (nici nu le poti numi stiri, mai degraba e propaganda) sunt de cacat, pline de politica. Cultura = Faptul de a poseda cunoștințe variate în diverse domenii; totalitatea acestor cunoștințe; nivel (ridicat) de dezvoltare intelectuală la care ajunge cineva. Se ia cultura si din carti, dar se mai ia si din lumea care te inconjoara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Fiecare isi ie cultura de unde vre. Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Hai ca m-am zaebit sa filosofesc pe aici.Degraba nu mai intru nici pe forum, hai noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 Eu la și zi încărcată am avut, ap aghe amu am timp sa mai intru sa vad și și cum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Salut la toti, ce nou pe la voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 Zdr, tu sini ești? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 @, dc nu mai postezi we putulika ]ce iimmi plac tarani prosti care au functii de moderator/admin/lider cica pe admin table la discutii generale, asa mai direct "ma doare in pla de samp si de comunitate de gaming de copii aka b-zone", dar ii vezi cum sufera 3 pagini ca -o dat interviwe lui o pzda si nu lu un taliban care merita. kzdms de distrusi iertati ortografie, zi grea hai co fut in pat nb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Neața. Așa îs tați, numa sa se viibeasca știu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Dap nu prea am ce vorbi pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Mai bazareste câte ceva sa fac mai rpd 17k posts ca ma las. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 @@rTn Dyablox VIP, in sfarsit iti implinesti si tu scopul suprem in viata ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Aha, după deam o sa fiu ca tați cu scopuri plictisitoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts