Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@ Noi nu stim,dar poate el are un cont nou cu nivel 50+ si cu vrio 2000h+ :D

vapsheta am cont de lvl 69 si 3300+ ore jucate.

Am intrat oleac in samp, m-am dus sa ma plimb cu faggio, am dat un /ad, ah ce sentimente de nostalgie.

P.S. M-am dus la PB sa vad si pot si ni s-o blocat, da nu-i pe asta =))

@, anu asta ma bag la Toefl, scoala auto + particip la conferinte cu reprezentati din alte tari. Vin acasa obosit si mai fac temele alea pana la 1-2 de noapte. Mai am si sala de 4 ori pe saptamana, cand sa lucrez eo?

@, Te ugavaresti cu oameni, de ex. la o spalatorie auto vorbesti acolo cu cel mai glavnii sa te angajeze frumusel daca poate, sa vii doar Sambata si Duminica, nu o sa-ti plateasca ca un angajat normal dar vreo 200 lei in 2 zile le faci.

@@Eazy, hmm, presedinte? Prefer Manager principal la o companie pradvinutaia sau Director la propria afacere :)
@, sambata si duminica kakta ii unicu meu timp liber, in cazul in care nu sunt conferinte atuncea. In weekend ma duc la sala, ambele zile, mai fac curat prin casa, si poate mai ies cu cineva pe-afara (max pe 3-4 ore).

Pentru 3-4 ore pe saptamana cam nu cred sa-ti dea "salariu" cineva.

@@Eazy, ultimu loc care l-as vizita asta-i tot ce-i legat de politica tarii noastre.
Sh vashe, intre o functie importanta in stat in Mulidova asta, sau un serviciu decent peste hotare, aleg a 2-lea variant.

Pentru 3-4 ore pe saptamana cam nu cred sa-ti dea "salariu" cineva.

Ti-am dat exemplu cu spalatoria auto pentru ca o fost primul meu "lucru" acum 2 ani. Mergeam in fiecare zi dupa scoala cate 4 - 5 ore si prima saptamana cand am vazut 250 lei in mana mea ma simteam ca Bill Gates. (Nu mi-a platit cine stie ce, dar ca sa ajungi sus tre' sa incepi de jos) IFKWIM.

@, Pai, anul asta m-am apucat si eu serios sa economisesc ceva bani ca peste 2 ani termin scoala si n-am de gand sa sug degetul si sa merg cu cersitul de la parinti ca chisorca.

Anul trecut daca n-am cheltuit 1500 - 2000 lei in 9 luni pe bufet si rutiera fiecare zi, nush. :))

Edited by Peace

@@Eazy, DE UNDE PZDMS AI AFLAT CA CUMPAR SAMOSTAIATELINA KEFIR DUPA FIECARE TRENIROVKA? ska, de azi tre sa ma uit in spate la fiecate 5 minute, sa nu ti se mai primeasca sa ma urmaresti, si asa deja stii prea multe despre veata mea personala (chefiru)

@, Varsatul chefirului pe scaun ramane ca legenda.

Auzi we realistule, ia ajuta-ma oleaca la o problema de fizica. Usoara pentru tine zic yo.

Se da:

Aer (0,29 x 10 (*puterea -3*)

Vmol = 22,4 x 10 (*la putere -3*) m3/mol.

Sa se afle:

n - ?

Si deam am formula: Densitatea = m mic/M mare = N/Na(Avogadro) = V/Vm

@, du-te nah cu fizica ta. Am 5 stabil la chimie si fizica, am matirit profele anu asta, le-am spus ca obiectu lor nehui nu imi trebu in viata asa ca nehui sa ma intrebe, ca paliubomu nu stiu nici un raspuns.

La matematica, engleza is bojika.

Bai debili, am eu destule exercitii la mateha, lasati-ma :))
Umblu la profa la adaugator, ea deam de bac ma gateste.

Blea, la ce sa aleg bac-u ala optional? Ca n-am idee, la engleza o sa fiu eliberat de bac, mateha il dau pe minim 8, romana minim 7, da la celelalte obiecte, is leok =))
Ma gandesc geografie blea, da tre sa umblu la anu la adaugator la cnv, sa stiu cum sa ma folosesc cu atlasu, vsea huinea, ca asta ajuta tare.
Nu stiti vreun prof bun de geografie?