Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Salut. Vad c tat o inseput cu 8 s 9, numa eu cu 7 blia... Cari acolo spune di mini c is educat wa?

Voi in clasa a 8-a tot in power pointu ista concinii lucrati la informatica? Eu m-am zaibit deamu. Altii nu stiu cum sa instaleze un windows, eu imi repar singur compu si am 9... Zato ma jioc cs 1.6 la fiecare lectie =))

Restu cf?

@@rTn Dyablox VIP, ap mo vazut pe mine si-s de krasavcik, si srazu 10 o pus.

Si de unde tu ai fotka cu mine blea? Sau ai luat-o de pe fb? :))

ia dati cate un plusik la safu aicea

https://forum.b-zone.ro/topic/353506-wotm-editia-17-izy/

Acolo ești tu, cozariuc, Ionitov =)) Daje am pus fotca la un patan din grupa =))

Dyablox,bai mai ai pozele cele care le-ai dat azi lui kawse??????

Da.

@@rTn Dyablox VIP, dalbaiob, csz :))

Eu azi krc ma duc la scoala, nihuia teme facute, la romana am cele mai multe note, poh ma intreaba, am balbait ceva acolo, ft un 7. La istorie cica "oo, cristi o trecut pe la mine prin cabinet, ia davai zi tema" - nihuia, era sa imi puna un 4, da am ugavarit-o, la biologie colocviu pe encefal, nu stiam nihuia, pridumaiesc acolo cate ceva - 8. Geniu mic ce sunt.

@@rTn Dyablox VIP, dalbaiob, csz :))

Eu azi krc ma duc la scoala, nihuia teme facute, la romana am cele mai multe note, poh ma intreaba, am balbait ceva acolo, ft un 7. La istorie cica "oo, cristi o trecut pe la mine prin cabinet, ia davai zi tema" - nihuia, era sa imi puna un 4, da am ugavarit-o, la biologie colocviu pe encefal, nu stiam nihuia, pridumaiesc acolo cate ceva - 8. Geniu mic ce sunt.

Cum? E imposibil. Eu invat s tot uit, tu nu inveti s primesti 8, pizdet.

@, la civica i-am spus tat bredu care exista pe lume, 10, la educatia fizica un normativ - 10, la engleza am citit 4 randuri de pe un slide - 8, si la info deam profa n-o vrut sa-mi puna 10 :)

@@rTn Dyablox VIP, caatare, civica se referera la educatia elevului. Educatia este baza in societatea de azi, ar fi normal sa dea cele mai multe teme, DAR blead', sa dea ceva, ce sa fie interesant, ce chiar sa influenteze la educatia dalbaiobilor de copkii ce exista azi prin scoli, da nu sa ii zaibesti si mai tare de viata cu niste exercitii concenie din carte.

@@rTn Dyablox VIP, bai, si normal ca elevului nu ii este interesant, daca lui ii e plictistor la lectii.

Sunt unii oameni, care sunt in stare sa inspire pe orice prost, pe orice degradat ca sa-si gaseasca un scop in viata si intr-un anumit punct sa si-o schimbe. Numa' ca, ce-i drept - asa oameni cu siguranta nu-s profii din moldova.

Ce sa spun.....Einstein al XXII-lea