Eazy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Cristi mersi pentru ajutor la Matematică Edited September 26, 2016 by Eazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 Aceia numesti tu evaluare? Ti-am facut-o in 15 min. Da se vede ca profa ta o pridumait-o, asa de concina erau scrise itemele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Wei, asta care o am acm sau asta de mai jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @, asta de amu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Cand o freshi la bunic'ta la facut jin https://www.facebook.com/imiplace.md/videos/1078238085597347/ Edited September 26, 2016 by iZy S4F 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 We izy, am luat 10 la arbore Mai nu m-am ras cand am ajuns la verisori Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ap mo vazut pe mine si-s de krasavcik, si srazu 10 o pus.Si de unde tu ai fotka cu mine blea? Sau ai luat-o de pe fb? ia dati cate un plusik la safu aiceahttps://forum.b-zone.ro/topic/353506-wotm-editia-17-izy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Salut. Vad c tat o inseput cu 8 s 9, numa eu cu 7 blia... Cari acolo spune di mini c is educat wa? Voi in clasa a 8-a tot in power pointu ista concinii lucrati la informatica? Eu m-am zaibit deamu. Altii nu stiu cum sa instaleze un windows, eu imi repar singur compu si am 9... Zato ma jioc cs 1.6 la fiecare lectie Restu cf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) Dyablox,bai mai ai pozele cele care le-ai dat azi lui kawse?????? Edited September 26, 2016 by Eazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Cand o freshi la bunic'ta la facut jin https://www.facebook...78238085597347/ Si asa-i cand o freci la bunel'to sa-l ajuti cu samagonul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ap mo vazut pe mine si-s de krasavcik, si srazu 10 o pus. Si de unde tu ai fotka cu mine blea? Sau ai luat-o de pe fb? ia dati cate un plusik la safu aicea https://forum.b-zone.ro/topic/353506-wotm-editia-17-izy/ Acolo ești tu, cozariuc, Ionitov Daje am pus fotca la un patan din grupa Dyablox,bai mai ai pozele cele care le-ai dat azi lui kawse?????? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, dalbaiob, csz Eu azi krc ma duc la scoala, nihuia teme facute, la romana am cele mai multe note, poh ma intreaba, am balbait ceva acolo, ft un 7. La istorie cica "oo, cristi o trecut pe la mine prin cabinet, ia davai zi tema" - nihuia, era sa imi puna un 4, da am ugavarit-o, la biologie colocviu pe encefal, nu stiam nihuia, pridumaiesc acolo cate ceva - 8. Geniu mic ce sunt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP Da-mi te rog frumos si mie pozele,te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hot girl Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, dalbaiob, csz Eu azi krc ma duc la scoala, nihuia teme facute, la romana am cele mai multe note, poh ma intreaba, am balbait ceva acolo, ft un 7. La istorie cica "oo, cristi o trecut pe la mine prin cabinet, ia davai zi tema" - nihuia, era sa imi puna un 4, da am ugavarit-o, la biologie colocviu pe encefal, nu stiam nihuia, pridumaiesc acolo cate ceva - 8. Geniu mic ce sunt. Cum? E imposibil. Eu invat s tot uit, tu nu inveti s primesti 8, pizdet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @, la civica i-am spus tat bredu care exista pe lume, 10, la educatia fizica un normativ - 10, la engleza am citit 4 randuri de pe un slide - 8, si la info deam profa n-o vrut sa-mi puna 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, ei, de moi lauda si eu cu ed.fizica si ed.civica, ap o sa va para ca prea bine invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @, fute-o we, anu trecut am iesit cu 7.5 la civica, mai n-am gatuit-o pe profa acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, la civica 9 constant fara sa invat nihuia, prosta ii spun ceva la tema din cap, si mai zamutesc niste psihologie pe-acolo (ceea ce-mi place mie), si un 9 liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @, bai, tu sa vezi si profa de civica am, ap mai degraba schimbi colegiu. Aseia ini da pe acasa cele mai multe teme decat la tati obiectele impreuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, caatare, civica se referera la educatia elevului. Educatia este baza in societatea de azi, ar fi normal sa dea cele mai multe teme, DAR blead', sa dea ceva, ce sa fie interesant, ce chiar sa influenteze la educatia dalbaiobilor de copkii ce exista azi prin scoli, da nu sa ii zaibesti si mai tare de viata cu niste exercitii concenie din carte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @, da we, in clasa 11 tu ai sa educi copkii, la mine deam beu is fumeaza in fiecare zi, da tu zici de societate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, crede-ma ca poti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 @, nu-s de acrod cu tine, sa predai o tema de si nu ar fi ea, daca pe elev nu-l intereseaza ap nu-l mai schimbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 @@rTn Dyablox VIP, bai, si normal ca elevului nu ii este interesant, daca lui ii e plictistor la lectii.Sunt unii oameni, care sunt in stare sa inspire pe orice prost, pe orice degradat ca sa-si gaseasca un scop in viata si intr-un anumit punct sa si-o schimbe. Numa' ca, ce-i drept - asa oameni cu siguranta nu-s profii din moldova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eazy Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Eu azi krc ma duc la scoala, nihuia teme facute, la romana am cele mai multe note, poh ma intreaba, am balbait ceva acolo, ft un 7. La istorie cica "oo, cristi o trecut pe la mine prin cabinet, ia davai zi tema" - nihuia, era sa imi puna un 4, da am ugavarit-o, la biologie colocviu pe encefal, nu stiam nihuia, pridumaiesc acolo cate ceva - 8. Geniu mic ce sunt. Ce sa spun.....Einstein al XXII-lea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts