Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Clar we, 68% la moment pentru gandon, da-l nahui.

Suka sis di prosti bliaaaa lo votat pi gandon wa MOLDOVENI DALBAIOJI ЫН КИЗДА МАМИИ ВОАСТРЭ CUM ПУЛА МЕ VRETI UN VIITOR MAI BUN DAC VOTATI UN DALBAIOB. Idite nahui dodon-gandon s restu, maia sandu ii putere!!!! Cu asa presedinte am sibito din moldova..

Edited by 50 Shades of Kawse

Dal in P$$$$ pe pidaraz.Cum nahui sa cistige DodonGondon blea.Normal daca cei mai multi alegatori sunt de (50-70) tipa o fost mai ghini in uniunea sovetica.O fost o pula.Adica Romania a intrat in UE da noi nu?IS multi dalbaioji din moscova care il voteaza pe gandon.Blea cind aleg mosnegii astia nahui sa aleaga pentru astia tineri nu pentru ei ca mai au 30 ani si so dus drq.Tipa Maia Sandu ii rea.O pula nahui unuinea sovetica o facut pentru noi pidarazi iobanie.Europa ne construieste drumuri si impreun cu Romania ne finanteaza>
Dal in pula mea pe Dodon morti mamei lui de pidaraz care distruge tara,o fost un loh de voronin si amu o venit altu.Copii lui invata la Prometeu cu 6k euro pe luna in pizda mamei lui.Ca tine cu Russia iobanii v rot da copii lui nu o sa invete in Russia o sa invete in UE de pidaraz iobanii.Strica tara nahui ba Usatii ba debilu asta dai pe toti in pula
VOTATI MAIA SANDU

Bai, copii, nu stiti o fraza sa formulati fara o injuratura la fiecare al 3-lea cuvant.

Poate de a lua Sandu functia de presedinte, or avea loc mai multe reforme, printre care schimbarea sistemului educational. Ca se vede in postarile de mai sus ce educatie aveti. Da oricum castiga Dodon, n-aveti sanse sa evoluati pe plan mental, revine chirilica, limba romana se transforma in limba moldoveneasca, o sa revenim la mentalitatea rusilor - "cu forta obtii orice".

Va spun niste spoilere:
Dodon presedinte, revolutie, 7 aprilie, nimic schimbari, tineri arestati si omorati.

Suka пиздаболии cum пула ме s ni unim cu rusia dac eu nush nici o пула rusa. MOARTE RUSILOR!!! Tata meu ii ment, vor fi multe proteste violente s el mereu ii in linia 1. NAHUIA NOUA IGOR GANDON AISTA?-?-?-?!??!?||♤♤●♤●♤●♤● DUMNEZAU MAMII LUI di pidar, sukaaa, am vrut s traiesc intr-o tara nnormala...u blis trebu sa se bage un pidaras di aista.

Suka dac as sti undi traiesti ii фут ун кирпич уэ бич, i-as sparge geamurile casei s masina, i-as футе un c4 sub cur s zarveasca pidarasu.

Jos rusia, jos podarasii!!!!!

Crede-ma, Dodon cand vede unu ca tine care se oftica in felul asta, ii creste pielea sub coaie, desi nu le are.
Papusa teatrala in jocul asta politic si el.

Injurand ca o cănilă, nu o să faci schimbări, ai văzut vreunu care o facut schimbări majore să vorbească in aşa mod? Nu cred.

Mai ales, ce vrei sa schimbi matirindu-te intr-un topic pus in fundu analului a unui forum de gaming romanesc?

O sa vedeti cum o sa cistige dalbaiobu cela de Dodon nafig.Am un prieten(traieste cu bunici,parinti is plecati peste hotare in Anglia) si cica tine cu Dodon.Adica parintii lui traiesc si lucreaza in Europa,de acolo ii dau bani parintii,haine si el voteaza cu gandon?Asa mentalitate au unii oameni primesc tot ce e bun din europa da voteaza cu ala care vrea sa-i duca in rusia.Dai in pula mea.Cum dracu sa votezi tu cu rusii care ti-au distrus limba si tara fututi mortii matii.Cum ma frate sa votezi cu rusi dupa ce ne-au facut atitea cacaturi.Ne-au stricat marfa ne-au despartit de pamanturile noastre care acum sunt ale romanilor.Cite cacaturi mi-au facut rusii familiei mele,ne-au furat averea,asa era atunci sa nu fie nimeni bogat doar statu.Mortii matii daca zicea unu "Ala tine cu romanii" era pizda cu tine venau te omorau,te duceau in lagar sau in siberia si nu doar pe tine,si pe familia ta.

Edited by LucazOwn

@, baietu, gandesti bine, dar nu destul. Pe langa fraze strigate in gura mare, mai tre sa le formulezi fara injuraturi, daca vrei ca cineva sa te asculte.

Probabil esti inca copil, nu-ti dai seama inca cat de ipocrita si corupta este lumea asta. Faptul ca te frustreaza asta, deja e bine. Daca vei ajunge sa lupti impotriva la asta, minunat. Da' iaca daca vrei sa castigi aceasta situatie care este in tara, trebuie sa inveti, sa citesti carti (da da, acolo is toate secretele de care ai nevoie) si sa sa evoluezi pe zi ce trece. Frazele care le arunci pe-aici sunt total aiurea.

Edited by ChriZ