Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, baietu, gandesti bine, dar nu destul. Pe langa fraze strigate in gura mare, mai tre sa le formulezi fara injuraturi, daca vrei ca cineva sa te asculte.

Probabil esti inca copil, nu-ti dai seama inca cat de ipocrita si corupta este lumea asta. Faptul ca te frustreaza asta, deja e bine. Daca vei ajunge sa lupti impotriva la asta, minunat. Da' iaca daca vrei sa castigi aceasta situatie care este in tara, trebuie sa inveti, sa citesti carti (da da, acolo is toate secretele de care ai nevoie) si sa sa evoluezi pe zi ce trece. Frazele care le arunci pe-aici sunt total aiurea.

Drept spui,chiar sunt copil.Asa cred si eu ca daca vrei sa scapi de nedreptate trebuie sa inveti.Stii cum e acum?Moldovenii nostrii pleaca la munca sau pentru a invata peste hotare(Romania,Franta,Germania etc),dar ati vazut ca arabi sau chiar in general musulmanii vin in tara noastra?

Sa nu se inteleaga ca am ceva cu musulmanii chiar la noi este unu in scoala cu familia musulmana.Socot ca trebuie sa invatam peste hotare pentru ca e mult mai bun si dezvoltat sistemul de invatamint,dar trebuie sa ne intoarcem in tara si sa nu uitam de unde am inceput.

@, ai idei bune. Asta si este planul de a schimba ceva aici. Inveti aici = nici un rezultat.

invatamantul peste hotare si experienta pe care o acumulezi acolo, iti va ajut foarte mult cand revii aici. Odata ce calatoresti in jurul lumii ti se schimba si felul in care gandesti. Sistemul asta nu-i atat de greu de distrus, problema e ca moldovanul se limiteaza prea mult, nu-si da seama de ce este in stare.

Referitor la situatia din tara, crede-ma ca stiu mai bine ca tine ce se intampla ;)

p.s. imi place ca recunosti ca esti copil, altu era sa ma injure, ceva de genu " si te-ahuit blea? eu copkil? uite la tine wa pula belita" s.a.m.d.

Deschideti blea topic pe torents si bazariti, eu aici vreu sa vad maturi si idei absurde sa ma rad si eu, ca daca o bagati si aici in politica/filosofie ap deam nu-i interesant.

Nah isepi tu amu c tipa vreu s ini arat nush ce?

Bai, mi-e jale de tine, da refuz sa-mi pierd timpul cu un criminal de nivelul tau. Desi m-as rade din suflet, ca pe timpuri.

eminem asta nui Dan ?

pe contu lu danu sta kremenalu de eminem