Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

zdarova rebeatuski ... :* ... Ce mai faceti, am venit si eu amu de la colegiu ... DYA ce ziceai tu ca ti o raspuns kelton la nus ce... LA CE ?1

Am facut o propunere pe forum in februarie si aghe saptamana asta ni-o raspuns, peste 9 luni :)

Am facut o propunere pe forum in februarie si aghe saptamana asta ni-o raspuns, peste 9 luni

Tat normal, la TOEFL poti sa dai examenu, primesti mesaj ca ai trecut si in curand vei primi certificatul, astepti un an si cand ii suni, akazivaetsa ca "posibil s-a pierdut prin posta angliei, pe-undeva".

Kelton poate tot s-o praibit pe-undeva.

Tat normal, la TOEFL poti sa dai examenu, primesti mesaj ca ai trecut si in curand vei primi certificatul, astepti un an si cand ii suni, akazivaetsa ca "posibil s-a pierdut prin posta angliei, pe-undeva".

Kelton poate tot s-o praibit pe-undeva.

el ii praibit decind ii el

Ati vazut si lege huiovaia o aparut? Ii пизда...

@, Toate conturile astea marisoare le-am dat, p'aici p'acolo. Pe Classics joaca unul de pe RPG2 (Florenzi aкa copilul handicapat)

Am vazut pe acolo ca esti Administrator pe o comunitate, a lui oTo no?

@, N-ai toate tastaturile la PC ori ai Parкinson la mana si nu poti scrie normal?

@, Toate conturile astea marisoare le-am dat, p'aici p'acolo. Pe Classics joaca unul de pe RPG2 (Florenzi aкa copilul handicapat)

Am vazut pe acolo ca esti Administrator pe o comunitate, a lui oTo no?

@, N-ai toate tastaturile la PC ori ai Parкinson la mana si nu poti scrie normal?

Cv nu-ti place? Vezi-ti de treaba ta