Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@FiRE, o fost si de astia, ce crezi. Stateam si ma uitam cum rajeu si borau.

Eu ni-am luat o butilka de vodka si m-am pus deoparte si dai in pla pe toti. Eram shel mai treaz pe-acolo. Ma mandresc cu mine B|

@@FiRE, a. Ei boratu asta inca ii ahuitelino. Mai rau cand nu poti varsa sh te ineshi nahui. A 2-a dimineata ii jale. Un sushneak sh niste dureri de cap sh de shi vrei.
La noi blea so terminat apa si beem bere ca era cea mai slaba ca sa treaca sushneaku :))

Oare daca le amestic pui tati si patesc?

Nu-i rost sa le amesteci pe toate odata, koncinii gustul de asta boresti.

Daca vrei sa te imbeti oleaca mai greu, (cum ar fi la sarbatori) atunci e bine sa faci 2, max. 3 amestecuri si inca depinde de care, amestec de 2 bauturi alcolice + 1 energizant ii pzda, nici de cafea n-am nevoie toata noaptea.

P.S. Prosta maine e hram la mine, imi aplic cunostintele alcoolice deam al 4-lea an. ))

Nu-i rost sa le amesteci pe toate odata, koncinii gustul de asta boresti.

Daca vrei sa te imbeti oleaca mai greu, (cum ar fi la sarbatori) atunci e bine sa faci 2, max. 3 amestecuri si inca depinde de care, amestec de 2 bauturi alcolice + 1 energizant ii pzda, nici de cafea n-am nevoie toata noaptea.

P.S. Prosta maine e hram la mine, imi aplic cunostintele alcoolice deam al 4-lea an. ))

BLEA S LA NOI MAINE II HRAM. DI UNDR EStI?

Patani stie cineva cum modific un cleo script?Ca am SFSI helper si cind dau cu shortcutu ala e scris gresit.Imi trebuie sa il modific pentru mine sa nu ma mai uit atita pe forum la Licenses Procedures.Hai va rog cine stie.