Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Bai chiar nu iti place atmosfera de craciun?In intuneric cu luminile de la brad aprinse si sa stai pe forum?

Imi bag eu p in sarbatorile astea. Perioada in care toti odata-n an isi amintesc de tine si iti zic lucruri "flumoase", da' cum trece 7 ianuarie, vseo, o baut, o mancat, cadouri le-ai dat, s'poate sa te vorbeasca si sa te fta pe dupa spate cat vor ;)

Fii mai realist si tu.

Imi bag eu p in sarbatorile astea. Perioada in care toti odata-n an isi amintesc de tine si iti zic lucruri "flumoase", da' cum trece 7 ianuarie, vseo, o baut, o mancat, cadouri le-ai dat, s'poate sa te vorbeasca si sa te fta pe dupa spate cat vor

nici nu ti-am vazut postu, cine te-o abijit wa? indiferent de cine e, da-i in bot cum te invata la box.

hai ca eu ies, vorbim mai pe seara

bai nu te-ai gandit niciodata sa fii comediant?

ne, sarcasmu meu ii cam ebucii
ii bun numa cand is bat si il inteleg numa' unitati din lumea asta

*cateodata nish eu nu inteleg ce zic, iopt

Spasiba lu chriz ca neo luminat viata.Acum viata mea este una adevarata =) oricum stau si pe rpg2 sleep ca pana pe 9 ianuarie nu avem wars.Pana acum am stat pe skype cu prietenu meu de pe rpg2 r3 pe acountu lui sa fac comenzi sa ma invat ))

Gen Guzun Cristian

Guzun ca guzun, macar face prikoale ebucie.
Mai urat de ala care avea 150 kile la 35 ani, facea vlog pe samp (nici nu stia cum scoti pin) si se mai dadea smecher ca are el multi fani =))