SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @, Done! Back. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Tine fiule. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Thx nab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Sa cresti mic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Nu stiu de ce nu s-a primit asa si pe RPG4 cand eram in GSB. fashim pe 3 poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Mai am contu șeala Vinyl il vrei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, Deam am 4 luni fara samp, nu se merita sa-mi stric istorialul. De asemenea, n-am cand sa intru man, sorry. Deam cand voi avea fecior imi va continua cariera ))) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @, voiam sa propun la vara, da scrie Londra, Dubai si Australia pe mine atuncea, si Spania pe tn (cred), asa ca da-l incolo de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, Vara asta deam o sa vad unde merg, ne gandim cu patanii sa punem cativa euro si sa mergem undeva la mare peste hotare ca multi implinim 18 si majoritatea au carnet de masina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @, mai bn va luati bilete de la Panda tur, mai ales ca vara sunt niste oferte, mergeti un avtobus numa moldoveni si va cazeaza intrun hotel, unde tot numa de'a nostri.Sa vezi ce cumatrii pe-acolo prin hotel noaptea bl erau cand am fost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Voi si nahui va fașe-ti planuri pe la vara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, Ei, decat sa mergem cu toti taranii si canciujili din Chisinau deam mergem frumushel in masina, muzon, ne oprim cand vrem si unde vrem. Mai este pana la vara, asa ca mai vedem. Max, eu ma gandesc mereu si la viitor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Ceva filme pizdoase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, + ne ducem ca sa mai scapam oleaca de Moldova asta, n-am nevoie sa merg peste hotare impreuna cu jumate de Moldova intr-un autobuz. Wolf Of Wall Street Limitless Shutter Island Child 44 Creed Social Networк Mai am Max, dar iti ajung si astea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 (edited) @, nu si normal ca ii mai ceotka cu masina.Muzica, druji de'a tai, va schidaniti tati pentru benzina, huinele, va opriti unde vreti, alegeti orice locatie doriti, daca cv mai schimbati marshrutu si mai treceti prin vreo 2-3 locuri pizdoase pana a ajunge la destinatie, vsea huinea.Uveren ca o sa aiba cnv masina si o sa le dea parintii voie sa plece peste hotare la doar 18 ani impliniti?Ca eu tot am viiobnisi de astia in clasa, ca vseo, is maturi, da dupa ora 9 nu le da voie pe-afara. Si kak vsegda numa eu, 1 patan si vreo 2 padruji pot ramane, da' de calatorit vashe tac. Edited December 24, 2016 by iZy ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, nu ti-o mers ca te-ai nascut tarziu. Eu aghe vara asta o sa incerc sa dau la prava, asta deam depinde si planuri o sa mai am, asa ca faceti planuri pentru celalta vara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@rTn Dyablox VIP, eu nici nu prea am cu cine face planuri in "colectivu" asta ebucii. Da de faptu ca o sa am 18 tucma iarna viitoare, poh. Daca la 16 am putut calatori singur, o sa pot si anu asta.Imi fac si eu permisu anu asta, de dorit pana la vara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, pana la vara, dupa vara, oricum o sa mergi tucma in 2018 Nie ni-ar si pzds sa-l fac pana la vara, da da-l nah, si asa n-am timp de nica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 oricum o sa mergi tucma in 2018 ai in vedere cu masina sau de calatorit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, cu masina, ca dar oricum n-o sa mergi iarna cand o sa iei permisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @@iZy ZEW, Masina avem, probleme nu sunt. Ma simt ca diputat, fiecare zi in cate o masina diferita ajung pe acasa Cat despre calatorit, deam de 3 ani calatoresc singur prin Europa atat in avion cat si in masina restul tot ceva de genul, unul merge de la vreo 10 ani si o dat pravaua, altul tot o dat pravaua la categoria B si C si restul deam za campaniu )) Imi aleg atent companiile, nu-mi plac smecherasii despre care zici, maturi maturi dar se pierd prin propriul raion. De ce iti pare ca am ales profil uman? Imi fac de acum relatii pzdoase pentru viata, n-am nevoie de realistii din paralela aKa "copii mamei" care stau cuminti in banca la pauza si stau cate 15min. cu agenda langa profesoara sa-i puna nota si sa-i arate lui mamica acasa ca invata bine (mai sunt 2 - 3 normali, restul sunt de astea). La urma urmei prefer sa am pe langa mine unul care invata pe 6 si nu se supune la "sclavia" scolii dar se descurca in viata si de la varsta asta il duce capul cum sa faca bani (chiar daca sunt pentru club si bautura ))), decat unul care se deprinde sa faca ce zice profesoara, va deveni in viata la fel, un sclav la o firma sau la un om de afaceri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Și fașe-ti tot planuri de vara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Asa a cazut tema, decat samp mai degraba discut ceva din viata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Tăt din viata Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Cum altfel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts