Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Prima data cand m-am uitat nu mi-o placut, ca nu erau in costiume negre ca in Godfather dar dupa 2 - 3 serii deam merge ca acolo se arata despre mafia italo-americana moderna, nu cum erau in anii 1930.

Trebuie sa recunos ca imi plac filmele mai mult din 1900(American Pie[1999-2012],Road to Perdition,GoodFellas etc.)Nus cum da filmele mai vechi parca is mult mai interesante,captivante si desigur se vorbeste mult despre sex=)

@, care samp, iar m-am zaebit.

Daca stateam cate 2 ore pe la sala, amu cate 4-5. Printre care ma stiu cu multe padruji de-acolo :> asa ca trece chefu iar.
Si amu is mort bl dupa 3 ore de biceps, piept si abdomen

Lasa-te ma de samp, ca-i pierdere de timp.

Sper ca-s padrujele care au ceva ani la sala, nu "padrujele" de 140Kg care s-o incris ca sa slagheasca :))

P.S. Nu-i prea mult 4 - 5 ore? Stiu ca nu-i recomandat sa stai asa de mult la sala deoarece cand ramai fara energie se strica fibrele musculare ca sa creeze noua energie.

@@iZy ZEW, Am uitat mention, excusez-moi.

@, ma caciesc maxim 3 ore, depinde de ce muschi fac, da eu cum fac si abdomenu in fiecare zi, mi-al ushid concret, ap e normal. Pe langa asta, deam am batareika buna, nu mor asa rpd.

Alte 1-2 ore mai stau cu padrujele, sau ma plimb pe la sauna, jacuzzi, mai vb cu trenerii, etc.
Si ne, padrujele is bune, cel putin cele cu care eu flirtuiesc :>