Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Asta e in cazul tau meh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) Zdr la tăți, nu dormiți? Edited December 30, 2016 by MaxFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Asta e in cazul tau meh... nu-i nev sa kasiesti, daca nu poti posta o opinie personala atunci abtine-te ca deja intreci masura prostiei, pentru -1 post nu o sa mori nataraule )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Esti rau ba. Cn esti Wolfang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @, eu = wolfgang = kawse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 O luat suspend nebunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @, Cine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 ei, pre mult futai de cap ))\) ba, totusi pe 2 tu vii? cu asa bani deam poti sa-i zici lui ma-ta sa se lasa de prostitutie si lui tat-tau s-a se lase de sapa, ca va mutati la penthouse langa Central Park, NY. Ne brat, is pre ocupat, poate altadata, da amu nikak. Ai gasit replici pi net pe care sa le scrii aici? Vai, ce dragut... Dya am dat PM la dani, pazea de al 10-lea warn. Ciu Nah sa dai PM cu mine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 @@rTn Dyablox VIP, daca astepti de la el o explicatie argumentate, iti zic ca ai gresit omul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 @, Prosta chiar n-am inteles, eu nu avem nici o treaba pe acolo si huiak asa ugroza, mai n-am sunat la politie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) Care mai converseaza cu autistii pe aici (Darklord sau oricare cont de'al sau) e rugat sa-si faca clanul sau de autisti si sa nu mai revina pe aici.Pupici Edited December 30, 2016 by iZy ZEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Dya ai injurat, am facut screen si PM. Dani a zis ca te lasa ca mna, dar eu voi insista sa iti iei warn. Daca nu iei warn vb cu Bobo ca el iti da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 @@iZy ZEW, Stai sa vad si vre aista, ca daca ma enervez ap o sa-mi multumesti ca o sa te scap pentru totdeauna de dansu. @, Unde am injurat? Pe cine am injurat? De ce sa-i trimiti lui Dani PM cu mine? Eu in general is Elvetia aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ah da, am uitat sa specific. Eu, dya si kawse putem sa-l injuram sau sa ne batem joc cat vrem de el.Ceilalti, de va vad ca comunicati cu el, v-ati luat coltunii si sa aveti un an nou autist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 Eu ma tin cat ma tin, da dupa daca ii sa-mi ieu al 10-lea warn, ap deam pentru dela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Dya ai injurat, am facut screen si PM. Dani a zis ca te lasa ca mna, dar eu voi insista sa iti iei warn. Daca nu iei warn vb cu Bobo ca el iti da daca parasti asa si la scoala, se explica de ce esti asa de retardardat poate prea multa ushiganie primesti de la colegii tai si de la atatea lovituri ai ceva comotii cerebrale daca nu-i de la ushiganie, atunci unica explicatie e cand dadeai cu sapa pe deal de mic copil ai radicat sapa prea tare si ti-a cazut varful de fier in cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Daca tot vorbim de colegiEminem pahod ii copkilu ala in sviter alb din dreapta. Are trauma dupa accidentul asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 tre' sa fie lisii copilu ala ca sa zici ca-i Eminem, el jii white and proud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 @, ei ca ma-sa lu' Eminem al punea sa se frezeze lisii in copkilarie blMalie toti am avut priceoska zvezdoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 31, 2016 Author Share Posted December 31, 2016 Neata. Ma duc sa-mi aleg si eu un bradulet ca parca amus ii Anu nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Buna dimineata. Ces cu razborcile astea. P.s-Scriu de pe mob ca nu sunt acasa. Bai Izy nu mai apar pe lista de candidati pe tru ca sunt ''prea periculos" pentru aceasta functie.Plus ca Kelton nu are cum sa vada ca am avut r4 in 2014 in 69pierMobs ca sa dat wipe.Las ca ia un drug deal meu si iau sublider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Buna dimineata. Ces cu razborcile astea. P.s-Scriu de pe mob ca nu sunt acasa. Bai Izy nu mai apar pe lista de candidati pe tru ca sunt ''prea periculos" pentru aceasta functie.Plus ca Kelton nu are cum sa vada ca am avut r4 in 2014 in 69pierMobs ca sa dat wipe.Las ca ia un drug deal meu si iau sublider. Pui o pila pt mini? Vin s eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 31, 2016 Author Share Posted December 31, 2016 @, Copilas din Calaras, tu de ce postezi? Dai PM cu mine lui Dani sa iau al 10-lea warn pentru 2 litere, cand eu nici nu eram in discutie? Da Dani ii plin cu PM-uri cu mine, el deam s-o saturat de posturile mele, la noi ii un pact neoficial, eu postez mai lejer, cu posturi lungi, iar el ma lasa cu 9 warnuri. Tu daca inca nu esti capabil sa faci o sentetizare, ap stai cuminte in banca ta si nu mai posta aici, ca nimeni nu are dorinta sa comunice cu tine, pleaca, data viitoare n-o sa fiu asa bun si am sa te matiresc ap blea cum o sa intalnesti 2017, asa o sa si-l termini, da caatare cu tine si asa ii *cenzurat*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasparov Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 (edited) Malie toti am avut priceoska zvezdoasa cand vrei sa shii la moda, dar iti aduci aminte ca esti white and proud. Edited December 31, 2016 by 50 Shades of Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffen SS Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Luat poze de pe net s le puneti aisi, haha vai de пизда voastra. Stroika scrie pi voi baieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts