Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, asta-i soarta la astia care invata pe 9-10 si nu stiu nimic altceva decat manualele pe care dau 80 lei pentru arenda.

La noi nu se refera ^^

Hai ca am terminat inca o carte de 200 de pag. intr-o zi.

Ba copchii ce carti pzdoase mai stiti? Numa nu cacaturi de-a lui Jack London, punguta cu 2 bani si carti d-astea de clasa a 4-a.

Edited by Wolfgang

@@iZy ZEW, Asta, are si sunete.

carti_copii_11511.jpg

sstiem ca pe aici apasna sa intrebi intrebari de astea ca amush "ei cititul e huinea, mai bn fac comenzi cu taxi si caternica pe /f".

Edited by Wolfgang

sstiem ca pe aici apasna sa intrebi intrebari de astea ca amush "ei cititul e huinea, mai bn fac comenzi cu taxi si caternica pe /f".

Nush, azi termin o carte si maine vreau termin alta de ~150 pagini, sa citesc si eu macar o carte care mi-o da profa anu asta, ca am inteles ca in sem.2 o sa imi deie veol(cica), n-am fost vreo o luna special la lectiile ei.

@@iZy ZEW, Cand nu citeam lit. de la scoala 8 - 9 evaluarile la romana, am citit vara asta vreo 5 - 6 carti pentru romana tot pe 8 - 9 evaluarie, rostul? Niciunul, futai de cap doar. Citesc stroga ce ma intereseaza, cumpar cate o carte o citesc si o adaug la "biblioteca" mea de 3 rafturi :))

Cand nu citeam lit. de la scoala 8 - 9 evaluarile la romana

Same shit, dar citesc si eu cartea asta ca e mica si ma fac mare destept la inceputul anului, si dupa iar uita de mine vreo 2-3 luni. Tat prashitano.
Ca asa nici eu nu citesc fignelele alea.

@@iZy ZEW, da-i in mwe, din cate am inteles amu tipa toti designerii is huinea.

lucrarea mea numa mai straluceste pe acolo, in rest nik.

@@rTn Dyablox VIP, care saniusi, am iesit ieri noaptea bat in chiloti pe afara si ne-am improskat cu zapada, hui paimosh cumde niciunul n-o racit.

deam nu risc cu sania, ca poimaine la scoala si amush iar cand e linistea de evaluare prin clasa tre' sa ma smorkai eu prin ultima banca

@, copkii debili, in total 7 lucrari, dintre care 3 facute de niste tarani si de tine in Paint, si na, ai de unde alege.

Aaa blea adica eu fac in paint?

Asta ii mai bujna ca a mea?A lu Papyy

IBKqxSP.gif

Ale mele:

CVJ4Wq3.gifti8vBuq.pngkr33XNd.pngBfTZSnl.png