KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, Ti-am gasit member title asemanator cu al meu, asa 4fun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, asta-i soarta la astia care invata pe 9-10 si nu stiu nimic altceva decat manualele pe care dau 80 lei pentru arenda.La noi nu se refera ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Hai ca am terminat inca o carte de 200 de pag. intr-o zi. Ba copchii ce carti pzdoase mai stiti? Numa nu cacaturi de-a lui Jack London, punguta cu 2 bani si carti d-astea de clasa a 4-a. Edited January 7, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Ce carte ai citit tu ma?Tartz cu bela si v-am rupt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Asta, are si sunete. sstiem ca pe aici apasna sa intrebi intrebari de astea ca amush "ei cititul e huinea, mai bn fac comenzi cu taxi si caternica pe /f". Edited January 7, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 sstiem ca pe aici apasna sa intrebi intrebari de astea ca amush "ei cititul e huinea, mai bn fac comenzi cu taxi si caternica pe /f". Nush, azi termin o carte si maine vreau termin alta de ~150 pagini, sa citesc si eu macar o carte care mi-o da profa anu asta, ca am inteles ca in sem.2 o sa imi deie veol(cica), n-am fost vreo o luna special la lectiile ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, Cand nu citeam lit. de la scoala 8 - 9 evaluarile la romana, am citit vara asta vreo 5 - 6 carti pentru romana tot pe 8 - 9 evaluarie, rostul? Niciunul, futai de cap doar. Citesc stroga ce ma intereseaza, cumpar cate o carte o citesc si o adaug la "biblioteca" mea de 3 rafturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Cand nu citeam lit. de la scoala 8 - 9 evaluarile la romana Same shit, dar citesc si eu cartea asta ca e mica si ma fac mare destept la inceputul anului, si dupa iar uita de mine vreo 2-3 luni. Tat prashitano.Ca asa nici eu nu citesc fignelele alea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, Ciota vad cam urate avatare pe la cererea ta, cred ca o sa ramai cu al meu. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, cred si eu, da csf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, Ce zici, ieu warning pentru discutii SF Taxi? ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW,vezi ca am facut acolo tot ce am invatat din tutoriale.Ma refer ca ti-am raspuns la requestul tau de avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, te-am rugat sa te lasi de PS. Ce-ai invatat tu acolo? Aceieasi hernea care faceai si inainte. Nici-o diferenta, iti zic eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) @@iZy ZEW, kriminal, face primul sau topic la cerere avatar in viata lui, ie blacklist 30 de zile )))) Edited January 7, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, ke blaklist ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) @@iZy ZEW, vaffanculo Edited January 7, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, copkii debili, in total 7 lucrari, dintre care 3 facute de niste tarani si de tine in Paint, si na, ai de unde alege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 Și faceți we? Nu iese nimeni la săniuș? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, da-i in mwe, din cate am inteles amu tipa toti designerii is huinea. lucrarea mea numa mai straluceste pe acolo, in rest nik. @@rTn Dyablox VIP, care saniusi, am iesit ieri noaptea bat in chiloti pe afara si ne-am improskat cu zapada, hui paimosh cumde niciunul n-o racit. deam nu risc cu sania, ca poimaine la scoala si amush iar cand e linistea de evaluare prin clasa tre' sa ma smorkai eu prin ultima banca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 7, 2017 Author Share Posted January 7, 2017 A blea, eu am uitat ca voi de luni deam la școală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 noaptea bat in chiloti pe afara weh, de cand nu m-am imbatat si eo ca oamenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @@iZy ZEW, dapai fa o sobranie cu ai tai de la Stefan cel Mare si dughiti sau tati gen "mami nu ma lasa dupa 8 sa ies, tre' sa invat pt bacu de mate" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, numa cu 1 patan din clasa s-a intamplat sa beu asa jeostka, pe restu-i stiu asa, cu suc si lemonada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAWSE BICEPS Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) @@iZy ZEW, tolika be ca calul, tu ji l-ai vazut la andys pizza deam sunteti 3 Edited January 7, 2017 by Wolfgang Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 @, copkii debili, in total 7 lucrari, dintre care 3 facute de niste tarani si de tine in Paint, si na, ai de unde alege. Aaa blea adica eu fac in paint? Asta ii mai bujna ca a mea?A lu Papyy Ale mele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts