Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@iZy ZEW, pe la fiecare betie noi facem cateva videouri debile pe acolo si le aduna unul acasa intr-o papka tuma din clasa a 9-a,

le strangem ca sa ne uitam peste vreo 10 ani si sa vedem cat de dalbaiobi am fost in tinerete :))

Edited by Wolfgang

@, la tine ceota prea pizdoasa clasa o nimerit.

Ai mei pe langa ca nu iesa la vreo betie de asta sanatoasa, stau si kaplesc campramaturi ca debilii, si dupa mai posteaza pe undeva pana nu-i ieu la pizdeala si le fur mobu si sterg tot kktu.

la tine ceota prea pizdoasa clasa o nimerit.

de asta si uman am ales, cum ti-am mai zis vreocateva pag. mai in urma, scoala e huinea, scoala e pentru amintiri, la universitate acolo o sa-i dau cu invatatura si ce amintiri in plm sa ieu de la clasa de real paralela care si la pauza stau ca surdo-mutii in banca si invata teoreme

Edited by Wolfgang

@, pana atunci ma antrenez si eu prin Cimislia prin beciuri la patani care mai stiu si eu :))

Deam cand ajung la party hard-uri de alea englezesti, ap moi imbata si oi crede ca-s Drake iopt.

STARTED FROM THE BOTTOM NOW WE'RE HERE
STARTED FROM THE BOTTOM
NOW THE WHOLE SQUAD'S HERE MOTHERFUCKER

Edited by iZy ZEW

@@iZy ZEW, eu vapshe cand ma duc in Spania vara si ma ieu pe la "betii" astea eu tipa deam is ca veteran, orice intrebare la mine, cand le povestesc ca aici noi bem vodka curata ahuiesc de viata kanciujili :))

ei tipa se caca vodka curata, fac numa cu amestecuri chiar daca-i mai huiova

Blea, sa ma fut in designerii astea inainte cand dadem o cerere nu stiem care avatar facut pe acolo sa-mi aleg ca toate erau pzdata amu nush care sa-l aleg ca toate is de-a pla.