Max Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Zdarova, cont nou nah @@Karma, Wă tu tot moldovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Da, Ba nici un gg pt lider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 JeJe Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) @@Kasparov, De ce Muie satra benz? Capitolul 1 Nustiu cat de limitat trebuie sa fii pentru a asculta muzica lor, nu de altceva dar muzica lor nu exprima absolut nimic, sa nu mai adaugam ca au si un vibe de cacat, eu as pune intrebarea altfel, de ce ai asculta satra benz? Atat timp cat in Romania sunt multe trupe de Rap, care fac o muzica de calitate si nu-s atat de popupari ca prosti aia. Niste recomandari de la mine pentru oamenii intelepti - Parazitii, Deliric, DOC, Motzu, Dragonu ak 47, Kazi Ploae, cedry2k si bazooka ocazional. Cât de prost să fii să faci asemenea muzică, şi cât de prost să fii să o asculţi? adică ce, te crezi şmecher dacă asculţi cum îţi zice un slăban de 30 de kile că dă cu lama fină? şi Nosfe ăla "De când mă ştiu fac rap", dar el nu face rap şi s-a lansat în 2014. Vai de viaţa lui, si nu doar a lui ci a tuturor din trupa aia imputita. Am luat la intamplare niste versuri, explica-mi daca acestea comunică vreun mesaj sau nu: Strofa 1 - Killa FonicRamses! Junioru 89 Lamă Crimă,Fut motani pe strada, BRRRP cu o țeavă fină.Garda n-o să ne prindă Cioară!Bagabont demolez gangsteriCare cred că-s duri că-s Under.Alcooliști pe bere, sărăcia, invidia îi macină,Io stochez în cont și în cont sunt bani ingropați in pivniță. Mă fut doar cu Lucian Blaga, marș in morți mă-tii! Nu dai tu cât dau eu din suflet pe beat, in morți mă-tii! Acu fiecare cu gusturile lui, dar trebuie sa ai si gusturi, iar daca cineva spune - Muie satra, atunci el direct dă de stire ca are un IQ aferent. Edited February 28, 2017 by OG BvD Dorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Karma, Ce lider ai luat ma? Lider la stroika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karma Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@OG BvD Dorin, Ba, nu toti suntem ca tine:) Lider la ELC, daca te uiti mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Lider la stroinisii din ELC Vând gta 5 vreti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Karma,Personal o să-ți zic GG doar când o să faci primul milion, nu o să te felicit pentru pierdere de timp la PC. Mai ai de muncit până atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Karma, Hai spune tu, tu, tu, spune-mi ce-ar spune taica-tu, ar spune da sau nu, daca l-as intreba acu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Vorbind de Tupac, „Mașina în care a fost asasinat Tupac se vinde cu 1.5 milioane de dolari”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Kasparov, De ce Muie satra benz? Capitolul 1 Nustiu cat de limitat trebuie sa fii pentru a asculta muzica lor, nu de altceva dar muzica lor nu exprima absolut nimic, sa nu mai adaugam ca au si un vibe de cacat, eu as pune intrebarea altfel, de ce ai asculta satra benz? Atat timp cat in Romania sunt multe trupe de Rap, care fac o muzica de calitate si nu-s atat de popupari ca prosti aia. Niste recomandari de la mine pentru oamenii intelepti - Parazitii, Deliric, DOC, Motzu, Dragonu ak 47, Kazi Ploae, cedry2k si bazooka ocazional. Cât de prost să fii să faci asemenea muzică, şi cât de prost să fii să o asculţi? adică ce, te crezi şmecher dacă asculţi cum îţi zice un slăban de 30 de kile că dă cu lama fină? şi Nosfe ăla "De când mă ştiu fac rap", dar el nu face rap şi s-a lansat în 2014. Vai de viaţa lui, si nu doar a lui ci a tuturor din trupa aia imputita. Am luat la intamplare niste versuri, explica-mi daca acestea comunică vreun mesaj sau nu: Strofa 1 - Killa Fonic Ramses! Junioru 89 Lamă Crimă, Fut motani pe strada, BRRRP cu o țeavă fină. Garda n-o să ne prindă Cioară! Bagabont demolez gangsteri Care cred că-s duri că-s Under. Alcooliști pe bere, sărăcia, invidia îi macină, Io stochez în cont și în cont sunt bani ingropați in pivniță. Mă fut doar cu Lucian Blaga, marș in morți mă-tii! Nu dai tu cât dau eu din suflet pe beat, in morți mă-tii! Acu fiecare cu gusturile lui, dar trebuie sa ai si gusturi, iar daca cineva spune - Muie satra, atunci el direct dă de stire ca are un IQ aferent. Dorin hater, ulicinaii dancer. shik shik dorin hater, ulicinai dancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @, Nu-s hater ba, dar chiar e cazu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Unde donez pentru capitolul 2 a episodului ”Mu*e Satra Benz”? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Nustiu cat de limitat trebuie sa fii pentru a asculta muzica lor Ciuvak, uite care-i treaba. Nu toti care asculta satra se cred mari smecheri si is degradati, cum zici tu.Ascult rap si alte cantecele bune (ca am gusturi fine) 24/24, dar cand vine sa ma distrez in weekend ca un rupt, uite asa rahat merge bine. Dupa o saptamana incarcata, o doza de debilism nu incurca. Nu o sa ascult cantecele profunde a lui Deliric cand stau cu vodka si 3 padruji la indemana, nu?Nu critica oamenii dupa categoria din care face parte. Si da, nu-ti praibi timpul cu orele pentru un post pe bz, apuca-te de ceva serios in viata reala, fa-ti planu de a face milionu si a te sterge la cur cu ei de pe acum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Sincer, greu m-aș distra eu în sfârșitul săptămânii cu Satra Benz O încep cu House și Trap, avanseaza în cateva rusești și se termină cu populare când deam e pzda cu toți. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Cum eu is sefu la toate tusovshele, ap eu decid ce sa ascultam La mine ceota incepe cu de astea turbate, Satra, sunt unele ruse bune de tusovshi, trap, s.a., dupa manele si populare shap la urma depresneaku cu rusesti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ultimul timp cu Gangster Squad, sunt printre elita de DJ la tuse. La început și noi o terminam cu melodii depresive dar ne-am dat seama că e prea frumoasă viața și bagam din nou populare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 ne-am dat seama că e prea frumoasă viața și bagam din nou populare bine asa, cand stai cu 3 minore la 1 de noapte in camera, n-ai cum sa nu asculti depresneakuri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 La ăstea depresive toți stau melancolici și le întră somnul. Daca stai cu minore, populare nu cred să mearga că nu vrei să termini noaptea cu o horă, bagi și tu ceva de chill 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Skopje, ap da. Macar daca nu ma satisfac, sa le imbal si sa adorm cu ele peste mine ;( 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@iZy ZEW, Sultanul Cristian, GG. P.S. Primul loc la municipiu, deam 200 lei îi am doar că m-am scarpinat la p*lă. Anul ăsta poți să-i zici lui Valerica ta nici să nu să se prezinte la Republica, că de data asta bajatul deam vine cu motivații serioase (nevoie de bani pentru tusă). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Skopje, asa te vreu iubi, primu pe republica incomingg<33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Hai că daca ieu primul loc, mai repetăm ca data trecută dar deam pun eu. Namioк să te rezolvi cu Dropca și să nu apară la olimpiadă pe motive ”necunoscute”. P.S. Give me 3+ , că nu strică puţin de curcubeu prin reputation received Edited February 28, 2017 by Skopje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @@Skopje, Valerica ii eliberata de bac inca de anu trecut, ii zic eu sa-si linisteasca siseandrele anu asta.Pe langa asta, pluteste cu unu intr-o "relatie", vede doar inimioare in fata ochilor, asa ca davai, locu 1 sau go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopje Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Drept, Go Big or Go Home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts