OG BvD Dorin Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nu e chiar asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 @@DutchMan aka DumikComar, cu ce onoare am atatea pliusikuri, barosane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 (edited) Te alintă și el cum poate. Edited March 27, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nu e chiar asa Cu ~150$ pe luna crezi ca ajungi in SUA? Banii asta inca ii cea mai mica problema.Nu uita ca ai de facut o duzina de acte, la care poti primi un raspuns dur gen "du-te-n pwla". Cu pasaport roman hai ca eu mai usurel ma integrez in UK, deam am acte ce-mi dau dreptul la munca acolo, o ramas sa cicaiesc vreo-una si sa fiu cetatean cu drepturi depline.In SUA, romanii=tigani=arabi=stai in borta de unde ai venit. De moldoveni vashe nu o auzit aia.Daca chiar crezi ca sa te duci in SUA e sa-ti pui 3 chiloti si o pereche de coltuni in geanta si te-ai dus, atunci chiar ai un cap verde.Desi, e bine ca macar visurile iti sunt calitative. E bine ca visezi sa ajungi acolo, ca poate intr-o zi, chiar vei reusi. Bine ca ai scop mai presus decat "sper sa ajung la stapanu plaha sa spal podelele la Edelweiss" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 (edited) Wrong. Edited March 28, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 (edited) Dorine, din partea mea să știi că ai susținere. Ce și cum nu mă interesează, dar sper că ești destul de informat și înțelept ca să știi exact de ce ai nevoie pentru a-ți putea atinge succesul. La urma urmei nu suntem nimeni ca să-ți zicem ce să faci, așa că dacă o poți visa, înseamnă și că o poți face. Doar un lucru îți voi zice: GO HARD OR GO HOME. Edited March 28, 2017 by yungVillain 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @@Skyntei, Care-i povestea cu Worst User Ever? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Spune adevar , am criticat mult, dar am uitat sa te sustin.Plb va vad milioneri pe toti de aici in viitor, nu? Zamutim un off prin Luxemburg, Viena, London ceva, nu pe la Buiucani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @@iZy ZEW, Ei, atunci direct închiriem o insulă întreagă și bem numa Dom Perignon Swarovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @, cumpar Ibiza si o transform in plaiul moldovenilor betivi in cateva zile. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @@iZy ZEW, E cv adevar in ceea ce spui. Din acest motiv oamenii se duc cu work and traver / studen travel / green card etc, e mult mai ieftin si mai usor. Nu e numaidecat sa faci anume ceea ce iti spun ei, nustiu cum e sistema.. Am un vecin care s-o dus cu student travel si a ramas acolo, deam are 10 ani decand lucreaza si vașe pizdeț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Am și eu o vecină care s-a dus cu student travel, are deam penthouse și când a venit vara asta în Moldova avea genunchii roșii. Vezi și tu, pentru penthouse zic că se merită să mergi în SUA @@iZy ZEW, Ai auzit de Gibraltar? Facem și noi al fel cu Ibiza, fondăm noi raioane pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Nu-s destul de informat, dar stiu ca sunt moldoveni cu cariera acolo care cand erau ca mine, tot visau, si n-am auzit pe niciunu sa se planga de conditiile in care sunt tratati ei, acolo e rasism doar cu musulmanii, cu moldovenii n-au nimic, deam daca te duci in USA si tot ce știi e fac-iu, madărfacăr și niga-bici e problema ta. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Apreciez inocența ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 @, wtf penthouse, ce-i ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 E o casă de lux deseori construită la sfârșitul zgărie-norilor. Spre exemplu. Da paliubomu n-ai înțeles. Hai că ies, noapte bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 a =) Ba, voi numa sa descurajati oameni stiti. O sa va vad eu fetele cand o sa vin in Moldova cu un Escalade plin de kasarei si o tiolkă d-aia ( . Y . ) Am inteles ce ai vrut sa spui, ba. Nb Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Așa suntem noi, mai șugubăț. Am inteles ce ai vrut sa spui, ba. Nb Asta-i fraza ce afirmă că peste 3 ani bem în Penthouse-ul lui Dorin. GG, așa te vreau, motivat ( . Y . ) Știe mama că scrii așa prostii pe aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 o tiolkă d-aia ( . Y . ) doar una? urat asa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, Alea-s tzâtze Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @@OG BvD Dorin, degeaba-i spui ca tot nu stie cum arata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodka ToV Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Ce e aici wa? clan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @@Vodka ToV, Nu, bar de negri, dc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Mersi că mi-ai zis Dorin, credeam că sunt ochi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 primsec atat de des ban pe movie asta ca cum ar prini dorin pizdeala acasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts