gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 degeaba-i spui ca tot nu stie cum arata ap eu n-am avut cont de brazzers ca tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 de mic copil tot incerc sa ma alint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Așa-i, de la manuela se începe până ajungi la nivelul de Sultan, cu 10 pe lângă tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 tre sa incepi de la cevaglavna sa nu ajungi un johy deiviz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Dracu îl mai știe pe ăsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 cum ashe bai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Ei, de parcă am timp să mă uit la tăti bidalajili Blea, am fost azi la Naționala Tinerilor Juriști și regret că mi-am praibit 2 ore din viață. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, aicea? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @@iZy ZEW, Dea, ăla din partea stângă a instanței îi gruze aproape pe toți Cică se scoală unul povestește povestește și îl întreabă unul din instanța, d-voastră sunteți la curent cu articolul 600 nu știu cât a codului civil? Și el tipa: Acum fac cunoștință cu el. Ce câcat de pregătirea e asta, mă așteptam ceva elită pzdoase luând în considerare că e finala națională. De asta și mă fut în USM-ul ăsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Cacba era clar cu studiile in RM, nush de ce te miri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Chiar şi prin mizerie poţi gãsi ceva bun, dar vãd cã nu-i chiar aşa. Cauţi studii în Cehia? Vezi cã studii în Cehia = Carierã cu Faкe taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, da ne, am dat si eu interested prosta tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BvD Dorin Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Cf saracilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 imi imaginez cum ma voi pregati maine cu 2 padrugi si alti 2 patani la unu la hata, maine dimineata pentru un concurs municipalpacat ca nici nu reusim sa ne hidratam, dar fie, beti a merge mai bine treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Dea, trist. Mai huiova e când tusești o noapte întreagă, dormi o oră și la 7 te trezești pentru școală. P.S. Mâine și eu la dugheală (din nou), ziua lui unul. Deam la vreo 3 zile de nașteri la rând mă duc, am uitat gustul apei. Prea mulți născuți la sfârșitul lui Martie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, nu cumva sarbatoriti majoratul lui tolica? Asa te vreau, pups. Eu voi fi nevoit sa uit de asa placeri pana la Pasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @@iZy ZEW, Nah? Să bem piceni cu soc? Nee, a lui altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, heh, las'ca am si eu 2 care nu pun mana pe alcool. De dniuha lu' unu ne-am imbatat toti tufla si inca m-am ales cu o padruga dupa asta. O ramas la celalalt sa vedem si pa ceom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Ăsta care-și face ziua mâine încă e virginiache și ne-am gândit cu pațanii să punem câte 10 euro fiecare pentru o damă, cu contraceptive, prezic, curat tot. Dar ne-am gândit că la noi e ilegal astfel de servicii și amuș să nu ne trezim cu mentura în hată P.S. De ziua ta dacă o să bată la ușă o damă, să știi că-i de la frățică. Deam dacă a veni mentura, eu n-am treabă Hao că eu ies. nb. Edited March 30, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 @, nu te cheltui, ca gratis facim tat. Am eu aptitudini Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Eu am standarde mai înalte. Las' că știe badică cum să te alinte. Edited March 31, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Eu am standarde mai înalte. De-ai sti ce standart(ă) mi-o ramas de la ultima tusa drept recompensa ca-s cel mai pizdoshel din clasa Succes la scoala, la mine de azi se incep weekend-urile prelungite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coniac Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Daca totusi suntem moldoveni/moldovenci. Lasati si un vot pe luna Mayor pentru mine va rog mult, mai sunt 6 ore la dispozitie. https://www.rpg2.b-zone.ro/players/poll/17/statistics . Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack FARAON Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Privet patani si faceti davai lia cu primarita.$$MAYOR$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 (edited) @@iZy ZEW, Malaletshi de la Fănică cel Mare? Mai ales profil real? Edited March 31, 2017 by yungVillain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts