Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

13 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nihuia sebe fan naruto. Mai povestește câte ceva că-i interesant. 

hehe boi, de pe  29.09 ma uit (29 septembrie )

Obito o crezut ca Kakashi a omorat-o pe RIn. Obito era ca Naruto, o iubea pe RIn (Naruto pe Sakura) dar ei nu primeau aceasi iubire. RIn fata aia controla bestia cu 2 cozi (Isobu) si bestia a controlat-o pe Rin si s-a aruncat in Chidori lui Hatake.
Stii ca este una Kaguya Otsosuki una care o venit acum 1000de ani pe Planeta Naruto, o mancat un mar din "Copacul Divin" si ia avea 3 ochi (Rinnegan, Sharingan si Byakugan) a nascut 2 fii, Hamura si Hagoromo, un fiu avea Byakugan altu Sharingan si RInnegan, adica ala cu Byakugan s-o футут si o avut trei fii, fii aia au facut clanul  Otsosuki, Kaguya si Huyga (aveau byakugan). Si celalalt avea 2 fii, unu o facut Uchiha si celalalt Senju si Uzumaki (adica Senju si Uzumaki erau un fel de neamuri).

FIi lui ala cu Sharingan mereu s-au luptat intre ei, ei tot se reincarneaza, primu fiu in membri din Uchiha (Madara, Sasuke) si ala al2lea in membri din Uzumaki sau Senju (Naruto Uzumaki si Hishirama Senju) de asta mereu de mici Madara Uchiha so batut cu Hishirama si Naruto s-a batut cu Naruto.
Unul dintre frati dorea pacea prin razboi (Uchiha), da vladeletu la Uzumaki si Senju prin pace
lcZ9Xu1.jpg

ilUA9Eu.jpg

39 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Și cu și s-o terminat povestea? Happy-end? 

Obito ia puterea 6Paths si devine pizdet ce puternic, toti Hokage s-au intors in viata, el naruto, 2 hokage, sasuke, hatake toti vs Obito siMadara. La sfarsit madara moare si asa se termina Naruto Shipunden

DUpa ast aNaruto se bate cu Sasuke si Naruto se insoara cu Hinata, cv de genu.
Toti il ataca si el nus cum opreste toate atacurile, readuce la viata Bestia cu 10 Cozi, creste copacul Divin si ii atinge pe toti si ii omoara in timp ce le suge toata chakra, 

Edited by eB L U C A Z ELEFANTUL KIA

1 hour ago, rTn Dyablox VIP said:

Cate serie are Naruto? Se face de inceput de privit?

Eu sunt episodul 173 intr-o luna, 
Naruto - 220 episoade
Naruto Shipunden - pana in 400 de episoade
Boruto:Next Generation (toti au copii, copilul lui Orochimaru e de partea binelui, prieteneste cu copilul lui Naruto) - 25 ep si tre sa mai apara.
se merita

14 hours ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

El apare prin ep 200 din Shipunden, o fost elevul lui Minato Namikaze (taticul lui Naruto care era si 4lea HOKAGE) si era in echipa cu Kakashi. 
Kakashi ii era prieten, in misiune Obito pica sub un bolovan si ii da SHARINGAN-ul din ochiu drept lui Kakashi.
Toti l-au crezut mort, dar Madara Uchiha l-a salvat si l-a antrenat, ia dat un altfel de mana (pentru ca Obito era descendentul lui Madara)

blea, eu stiu tat asta, m-am uitat la tat Shipuuden-u si Boruto daje vreo 20 serii.

Da nu tin minte ca Obito sa aiba puteri de la Zetsu (sau cum dreq il mai cheama)
Ca in AMV vad ca el controleaza puterea asta a lemnului / naturii, care provine de la Senju, dar Orochimaru sau huioznaet cine l-o creat pe Zetsu dintr-o bucata de chakra de-alu' primu Hokage, no?

tin minte ca Madara l-o luat pe Obito si l-o reabilitat, dar iaca sa se pizdeasca ca in video cu toti aia nu tin minte. 

Sau eu doar nu m-am uitat la fillere ca mi-era pana-n pula de ele

8 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Cum o întins ei waru pe 100 de serii ap n-ai de unde sa ții minte tăt. 

8 hours ago, iZy said:

war-u a fost interesant

mai urat cand bagau vreo 10 fillere la fiecare 5 serii

Patanei, pregatiti-va ca amus Steptu pahodu ne deschide sectiune de Anime pe forum, oi blea ce astept. SA postati si voi, ok?
луац ш модератор ЙЗЙ

9 hours ago, iZy said:

blea, eu stiu tat asta, m-am uitat la tat Shipuuden-u si Boruto daje vreo 20 serii.

Da nu tin minte ca Obito sa aiba puteri de la Zetsu (sau cum dreq il mai cheama)
Ca in AMV vad ca el controleaza puterea asta a lemnului / naturii, care provine de la Senju, dar Orochimaru sau huioznaet cine l-o creat pe Zetsu dintr-o bucata de chakra de-alu' primu Hokage, no?

tin minte ca Madara l-o luat pe Obito si l-o reabilitat, dar iaca sa se pizdeasca ca in video cu toti aia nu tin minte. 

Sau eu doar nu m-am uitat la fillere ca mi-era pana-n pula de ele

Zetsu si Zetsu Black is facuti de Madara Uchiha, niste oameni artificiali.
Zetsu care are fata aia ca aici, e mai "bun" Madara l-a facut cu sentimente mai intense, de aia a vrut sa il ajute pe Obito sa isi salveze prietenii. Zetsu era un fel de "Ninja Senzor" adica putea sa depisteze inamici de la distante mari.

Dialog intre Madara Uchiha si Obito Uchiha
- Nu ma mai intorc aici
- O sa te intorci (madara), de acum te vei da drept Madara Uchiha.

Si deam Obito avea diferite masti, masca asta ca in clipu de mai jos e sub numele de "Tobi" si tot timpul se poarta ca un handicapat, celelalte 2 e cand se da Madara, 
Daca stii organizatia aia criminala Akatsuki unde erau cei mai pizdosi patani care puteau sa omoare o armata intreaga, Obito se dadea Madara si asa o condus de la 14 ani (pana la 31 cand o murit) din umbra organizatia.
Cand se bate cu Hokage 1, 3, 4 (tata lu naruto), Naruto, Kakashi, Sakura (sakura nu facea nimic statea degeaba) lui i se crapa masca si Kakashi plange :( , asa moare, ii zice lui naruto sa devina hokage

Un exemplu cum Obito se poarta ca un debil cand se da Tobi. Da cand se da Madara asa serios patanelu la noi, declara al 4Lea Razboi Mondial Shinobi

@iZy el ii putin cam prea puternic, mai ales ca pe el nu lo invatat nimeni tehnicile cu Pamant/Lemn, nu o fost in Senju, nici senseiu lui Minato (tata lu naruto) nu stia sa faca asta, nici Madara, ca in Uchiha invatatu tehnici doar cu Focul
El e singuru care poate folosi tehnicile Sharingan cat vrea (fara sa ramana orb, sa ii curga sange din ochi, sa piarda multa chakra etc)

Edited by eB L U C A Z ELEFANTUL KIA

7 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

De unde știi ca se deschide secțiunea cu anime? 

Dap obito la urma nu devine bun? Naruto j îl convinge. 

Nu da, dam ultimile minute din viata o vrut sa intoarca totul si sa devina bun =)) da degeaba

starnăt? la noi tot încă merji de-a pla

da, amuș r3

sioma era în paramedics ș l-o dat afară cu fp 60/60 c nu o intrat 3 zile :D ș l-o scos cu gold ș amu îi nr ș el