Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

KeNNyAdv

Member
 • Content Count

  1388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Impressive

2 Followers

About KeNNyAdv

 • Rank
  ♔ Hai sa fim mai buni ♔
 • Birthday 06/10/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/kennyrpg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republic of Moldova

Recent Profile Visitors

2306 profile views
 1. forum.b-zone.ro/topic/404865-l-am-ajutat-pe-ryder/ Like & comment! 

 2. KeNNyAdv

  Nu uita de like & comment!
 3. KeNNyAdv

  Vad, sunt foarte gandite Nu am facut acest topic neaparat sa se modifice, doar ca observ ca B-Zone e foarte ciudat, daca e sa te uiti la el printr-o alta faza, ba role-play, ba stunt, ogramada de chestii stupide. Rank 3 fara FW-uri, crede-ma, nu e bun, de ex. ca sa intri in Hitman sau daca doresti o viitoare functie de helper. UPDATE: De exemplu daca vrei sa joci doar vara, ai timp vara de sa-mp, pai frate-miu, toata vara nu faci rank 5=)) wtf, sa zicem ca ai timp vara asta sa joci, pai in astea 3 luni de joc ba nu faci rank 5, sa mor eu, e foarte gandita cum ai zis tu.
 4. KeNNyAdv

  Pai de asta zic, pana la urma acest joc este jucat de catre copii, iar copii nu au rabdarea necesara, din acest motiv am avut eu invedere ca este un dezavantaj. "Alo Kelton, sa vina ap-ul"
 5. KeNNyAdv

  Nu e chiar o chestie de rabdare, nu mai vorbi aiurea. Ai dreptate si aici e o problema.
 6. KeNNyAdv

  Pai normal ca nu-i putem obliga sa ramana, dar o putem face printr-un mod indirect, prin sisteme & prin sugestii propuse de jucatori. -_- Si asa jucatorii nu mai pleaca si raman la noi, e logic.
 7. KeNNyAdv

  Pai am zis, nici chiar asa, dar nici chiar intr-un an doar 2 rank-uri. + SA-MP-ul este jucat 70% de copii (10-14) ani, ce nu au rabdare. Sa zicem ca e perioada naspa, insa crede-ma, cred ca nu esti la curent cu noutatile SA-MP. Gandeste-te cata pierdere o sa fie din cauza deschiderei unui server (nu fac reclama). Nu e doar din cauza perioadei Unele servere nu au fost afectate aproape deloc.
 8. KeNNyAdv

  Pai fratele meu, haide sa-ti explic. Pana vine B-Zone-ul cu asa-zisele modificari BOMBA, o sa ajungem cu 100 jucatori pe servere, deoarece SA-MP-ul tot scade. Cat despre problema cu staff incapabil, asta deja a trecut, e pe moment si nici o comunitate nu e scapata de astfel de vorbe. Nu am facut acest topic ca sa fiu 'rautacios', ba din contra, sa discutam, pentru ca nu am vazut asa ceva de cand joc eu pe B-Zone, un topic pentru discutie.
 9. KeNNyAdv

  Pai de asta B-Zone e foarte ciudat, ca una e sus, alta e jos, etc. Ceea ce am vrut sa demonstrez, ai confirmat-o chiar tu. Fiecare cu parerea lui. Nu e nici un fel de suparare, este un topic unde ne putem exprima toti parerile. Nu, nu fac nici un hate, pur si simplu discutam. Daca Kelton / Bobo au facut niste reguli asta nu inseamna ca sunt perfecte asa cum sunt, de multe ori au fost schimbate, deoarece nu mereu staff-ul actioneaza corect, sunt multe situatii. Sunt de acord cu faza 'sunt fondatori si fac ce vor', dar, ar trebui sa tina cont si de propunerile/parerile jucatorilor. Normal, inteleg o parere si o respect. Pur si simplu am incercat sa evidentez 'un dezavantaj' al B-Zone-ului, din care B-Zone are numai de pierdut. Inteleg, nu va puteti pune cu ideea, cum a fost si cu website-ul, se numeste obisnuinta.
 10. KeNNyAdv

  Sunt de acord. Si mie-mi place acest hard, dar noi suntem cei de jos, nu cei de sus =))). Este foarte ciudat, unele lucruri sunt foarte 'stunt' pe b-zone, iar unele foarte real-life. Ai exagerat putin, GTA-ul este un joc dus, toti stiu asta. "nu prostii de joculete"
 11. KeNNyAdv

  Updateaza poza te rog.
 12. Va rugam frumos sa participati in aceasta dezbatere! Multumesc mult.
 13. Va rugam frumos sa participati in aceasta dezbatere! Multumesc mult.
 14. Va rugam frumos sa participati in aceasta dezbatere! Multumesc mult.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.