iZy Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Prosta azi b era idealino ca ai mei se duc la tara si eu is mai liber. azi se poate si de tusit daca tare ma incordez dahuia cluburi cu intrarea libera daca tare vrei, zi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Ap tu vrei sa bazarim serios sau sa tusim? Eu ieri am tusit, mai fac o pauza. De iesit undeva la o bere se spoate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 hai ca te sun peste vreo 2 ore si stabilim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Just now, iZy said: hai ca te sun peste vreo 2 ore si stabilim Bun, ma duc sa fac amiaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 cu opt martie fetilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Sps brat, chiar am crezut ca n-o sa ma felicite nimeni azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Noroc, @rTn Dyablox VIP cine mai posteaza pe aici ? Sau acei veechi ddoar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 9, 2018 Author Share Posted March 9, 2018 Zdr. In general doar eu cu @Crow. Cateodata se mai alatura @iZy cu @Blessing. Tati is din grup de pe fb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Blessing cine-i ? Liviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Obijeaeși, bre. Kawse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Deam te uita lumea we Zdr la tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crow Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 noroc, cum vacanța la băieți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 1 hour ago, Crow said: noroc, cum vacanța la băieți? Bini di tat. Stat in casa 2 zile am facoot 25 ore jucate intr-o zi pe ăr pi gi 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 1 hour ago, iZy said: Bini di tat. Stat in casa 2 zile am facoot 25 ore jucate intr-o zi pe ăr pi gi 1. Serios we? Eu invers, n-am intrat de 2 zile @Blessing blea, otvicestile tu in topicu cu discutii moderator sa nu incep sa-i matiresc eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Noroc baietasii <3 @iZy pe rpg1 .. ce nume ai ? @Blessing scuze bro ! .. schimbi si tu nick atata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 (edited) Nu se merită, Dya. Nu-l vezi cât de irațional e? Acum aflu și eu că psihologia și testele IQ sunt o pierdere de timp pentru a afla inteligența unui om. Individul ăsta e revoluționar, e capabil să aprecieze inteligența unui om doar urmărindu-i timpul petrecut pe forum. Dacă tot vorbim de imbecialitate, atunci liber îl încădrăm și pe el în acest câmp semantic. Edited March 10, 2018 by Blessing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Inca odata m-am convins ca numa copii autisti pe ici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Cel puțin de ar fi copil... Are în jur de 20+ ani și încă îl preocupă căcaturi legate de un forum. În loc să-și consume toată energia aia futându-și prietena(dacă are), și-o consumă înjurând copii printr-un monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Trist. Asta e realitatea. We, da tu si nu esti in grupu nostru de alkasi de pe fb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 @rTn Dyablox VIP despre cine vorbiti maai ? 'Copil autist' ! nus ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 Despre niste moderatori inteligenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
gone for good Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Bagă-mă, să văd ce se mai discută p'acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 (edited) 4 hours ago, rTn Dyablox VIP said: Serios we? Eu invers, n-am intrat de 2 zile credeam ca macar tu intelegi ironia mea... de cand ne-am departit joi, am fost in zapoi pana azi. O mers vodka ca apa hz ce o fost pe 8 martie, da o fost bini 2 hours ago, Monologue said: pe rpg1 .. ce nume ai ? scz bruh, dar am incurcat putin serverul, fac ore jucate prin cluburile din Chisinau. Ma stiu cu adminii, am pile, dau cu vodka mea de la Fidesco n-am treaba. Edited March 10, 2018 by iZy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 1 minute ago, iZy said: credeam ca macar tu intelegi ironia mea... de cand ne-am departit joi, am fost in zapoi pana azi. O mers vodka ca apa hz ce o fost pe 8 martie, da o fost bini scz bruh, dar am incurcat putin serverul, fac ore jucate prin cluburile din Chisinau. Ma stiu cu adminii, am pile, dau cu vodka mea de la Fidesco n-am treaba. Prosta tu mi-ai intrebat atunci si am crezut ca paote vdrug te apuci Eu pe 8 dupa si m-am dus de la tine, am ajuns la o hata unde am tusit tat noaptea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Just now, rTn Dyablox VIP said: Eu pe 8 dupa si m-am dus de la tine, am ajuns la o hata unde am tusit tat noaptea. in 2 zile am interactionat cu jiumate de Chisinau de prin clasele a 12-a. Ce-i drept, ei ma stiau hz de unde. Padrujile "o scortescu, puisor, saliutik" da patanii gen se bucurau ca acum erau siguri ca au cu cine tusi la noapte. Dar ma rog, hai sa nu ma laud ca nu-mi place deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts