Dyablox Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 5 minutes ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said: Nu avem cum sa ne ridice clanul in grad? Clanul nostru e cel mai activ pahodu dupa clanu tau "dya's spammers" De asta și le-a scos, că suntem prea activi. 4 minutes ago, LiviuC said: la voi s-o inceput deja sesiunea? ? Dăm parțiale, dacă aveți așa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Dăm parțiale, dacă aveți așa ceva. logic ca avem, toate facultatile din Romania cred ca au partiale + examene, dar la noi is exagerat de multe, mai ales acum la final de semstru, de joia asta pana martea viitoare, inclusiv sambata si duminica, avem vreo 7 teste, si ar mai trebui sa avem 1 sau 2, care nu au fost programate inca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 Păi noi încercăm până în iunie să dăm parțialele + testele și deja în sesiune restul examenelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 16 minutes ago, Dyablox said: Păi noi încercăm până în iunie să dăm parțialele + testele și deja în sesiune restul examenelor. asa si la noi la noi 2 materii din 6 au pondere EVP 100%, iar celelalte 4 au ponderi diferite, gen o materie poate avea 40% examen, EVP 60%, din care 40% test curs si 20% activitate seminar, altele EVP 50% (in care intra mai multe teste) si 50% examen. s-o jucat cum o vrut cu ponderile astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 La noi merge parcă nota de la examen 60%, și celelalte 40% asta media de la seminar și laborator tot calulcată după o formulă ibanutaia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 1 hour ago, LiviuC said: logic ca avem, toate facultatile din Romania cred ca au partiale + examene, dar la noi is exagerat de multe, mai ales acum la final de semstru, de joia asta pana martea viitoare, inclusiv sambata si duminica, avem vreo 7 teste, si ar mai trebui sa avem 1 sau 2, care nu au fost programate inca și fuț malina 6 examene la sfarsit de semestru doar am. Poti nici la cursuri / seminare sa nu vii, glavna la examen sa te descurci. Doar ca pe propria raspundere oarecum invatam in mod individual. Nu prea ne controleaza nimeni, iar la sfarsitul fiecarui semestru pur si simplu n-ai viață, la cat de turbate is alea 6 examene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyo. Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Ceaw, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 21 minutes ago, iZy said: și fuț malina 6 examene la sfarsit de semestru doar am. Poti nici la cursuri / seminare sa nu vii, glavna la examen sa te descurci. Doar ca pe propria raspundere oarecum invatam in mod individual. Nu prea ne controleaza nimeni, iar la sfarsitul fiecarui semestru pur si simplu n-ai viață, la cat de turbate is alea 6 examene. eh, la noi daca n-ai note la toate testele de pe parcurs, nu esti admis la materia respectiva, dar macar ne "motiveaza" sa invatam si pe parcursul semestrului, nu doar in timpul sesiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 54 minutes ago, LiviuC said: eh, la noi daca n-ai note la toate testele de pe parcurs, nu esti admis la materia respectiva, dar macar ne "motiveaza" sa invatam si pe parcursul semestrului, nu doar in timpul sesiunii. la noi prosta fizic nu e posibil sa inveti doar in sesiunea, mai ales daca aspiri la vreo bursa cv Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 35 minutes ago, iZy said: la noi prosta fizic nu e posibil sa inveti doar in sesiunea, mai ales daca aspiri la vreo bursa cv noi macar nu avem doar teorie, asa cum presupun ca e la drept, avem multe aplicatii practice, unde daca le intelegi logica, te descurci si fara sa zubresti teoria din spatele lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 ia huieiu bliadi. Un copchil s-o incuiet si nu putea sa iasa din camera. O trebuit sa stric stecla la usa, sa scot usa, pana amu m-am футут cu stecla, sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Vsmisle so incuiet Care copchil? cunoscut cv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 35 minutes ago, GF .Sokiable said: Vsmisle so incuiet Care copchil? cunoscut cv? v priamom. S-o incuiet si nu stia cum sa descuie... da, cunoscut Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Tot mi so intamplat cand eram mai mititel tot m-am incuiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 20 minutes ago, GF .Sokiable said: Tot mi so intamplat cand eram mai mititel tot m-am incuiat tu stii ce zaibeala sa scoti sticla din usa? bliadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 O trebuit sa dezasamblezi sau ai spart-o? @eB L U C A Z ELEFANTUL KIA s-o deschis aplicatiile la SF Taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Sokiable Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 (edited) Da s-o inchis deam. Repede s-o inchis, o reusit sa aplice doar 18. Si numai 12 pot fi acceptati si 6 invitati. Edited May 17, 2020 by GF .Sokiable Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Salutare, sa aveti un inceput de saptamana plin de surprize! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 16 minutes ago, TLG Koppen said: Salutare, sa aveti un inceput de saptamana plin de surprize! Eu ajuiesc cum sa deschizi aplicatiile la SF Taxi la ora 22:03 (nici nu mi-o venit notificare pe forum), eu itn minte ca din regulamentul liderilor era specificat ca daca deschizi la asa ora tre sa lesi pana dimineata ca sa aiba sansa si alti playeri sa aplice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 12 minutes ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said: Eu ajuiesc cum sa deschizi aplicatiile la SF Taxi la ora 22:03 (nici nu mi-o venit notificare pe forum), eu itn minte ca din regulamentul liderilor era specificat ca daca deschizi la asa ora tre sa lesi pana dimineata ca sa aiba sansa si alti playeri sa aplice paniatna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 18, 2020 Author Share Posted May 18, 2020 Bună dimineața, hai să aplicăm în FBI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 5 minutes ago, Dyablox said: Bună dimineața, hai să aplicăm în FBI. hai da undi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 18, 2020 Author Share Posted May 18, 2020 Eu știu că sediul lor principal e în Washington, încercăm acolo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 7 minutes ago, Dyablox said: Eu știu că sediul lor principal e în Washington, încercăm acolo? Hmm.. avem nevoie de provizii Link to comment Share on other sites More sharing options...
RM LUCAZ Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 @Dyablox nu bai o sa te intoarca inapoi in Chisinau sa faci minim un rank 3 la Taxi Chisinau 145552 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts