iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 22 minutes ago, Ubermensch said: @iZy https://forum.b-zone.ro/forum/6203-sfaturi-legislative/ Ce e topicul ăsta, uăi. Să întrebe ăștea de pe SAMP când câștigă uzucapiunea pe PC-ul lui măsa după ce au stat la el 4 ani 24/7? Dacă ceva, în viitor întrebăm pe topicul ala când nu știm vreo speță la Penal sau ceva. Ne ajută mihaitza2009xX.ZEW să o facem. cand voi scri licenta ma voi adresa la baieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 @Ubermensch ai răsărit și tu pe aici? La moment sunt 2 Global moderatori, BIS și Madalin. Dar cred că mai bine faci un ticket, la care cel mai probabil îți va răspunde Kelton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Dyablox said: @Ubermensch ai răsărit și tu pe aici? La moment sunt 2 Global moderatori, BIS și Madalin. Dar cred că mai bine faci un ticket, la care cel mai probabil îți va răspunde Kelton. asta voiam să aud. o pivă la Draft când vin la vară Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Ubermensch said: asta voiam să aud. o pivă la Draft când vin la vară mie la buci cand imi dai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 p.s. unde se face ticketu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Ubermensch said: p.s. unde se face ticketu? sus in dreapta la " Support " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, iZy said: mie la buci cand imi dai Lasă că în primul semestreu we are together again și dau în tine până vor bate vecinile în perete ca să ne liniștim ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Ubermensch said: Lasă că în primul semestreu we are together again și dau în tine până vor bate vecinile în perete ca să ne liniștim ❤️ asa da, sa moara Voichitza de ciuda pe acasa cand, ca nu mi-ai mai zis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, R e l u said: sus in dreapta la " Support " încă o pivă, felicitări poate ne adunăm și noi toți ăștea de pe pohui la un șalîciok la vară într-un parc de ăsta prin kvartiri (ca aia la care a venit poliția), che zic bajeții ăștea? adică, iZy și Dya știu că sunt primii, restul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 5 minutes ago, Ubermensch said: asta voiam să aud. o pivă la Draft când vin la vară Deam îi vară. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Ubermensch said: încă o pivă, felicitări poate ne adunăm și noi toți ăștea de pe pohui la un șalîciok la vară într-un parc de ăsta prin kvartiri (ca aia la care a venit poliția), che zic bajeții ăștea? adică, iZy și Dya știu că sunt primii, restul? noi planuisem o pragulca cu alde izy si dya da nu ne am mai vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, iZy said: asa da, sa moara Voichitza de ciuda pe acasa cand, ca nu mi-ai mai zis băi, acuși mai iau o restanță mâine și încep să mă uit la zboruri. Că până pe 15 iulie pula ce zboară avioanele din Madrid. Doar așa daca ceva, prin vagoanele trenurilor care poartă grâu, cai, porci, să sar și eu acolo cu un băț și o basma la capăt unde îmi port chiloții. În cel mai rău caz, vin prin august, mai pe la sfârșit să mă gătesc de Penal Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 mai prin iulie ca cu 5 examene pe saptamana n-am chef eu si de o piva pe malul nistrului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Deam îi vară. da, vara e, seba nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Ubermensch said: Doar așa daca ceva, prin vagoanele trenurilor care poartă grâu, cai, porci, să sar și eu acolo cu un băț și o basma la capăt unde îmi port chiloții. Churchill tot asa o scapat din captivitate de la buri. Frumoasa experienta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 caroci la voi ii pizda cu facultatile, ma mai bucur si eu de timp cat is inca a 9a - 10a ca dupa am belit pula si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, iZy said: Churchill tot asa o scapat din captivitate de la buri. Frumoasa experienta. atunci avem un nou hobby la stația CFR pentru semestrul următor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Ubermensch said: atunci avem un nou hobby la stația CFR pentru semestrul următor. Ca sa fie mai interesant mai sunam la 112 si zicem ca ne-o expirat permisul de sedere in RO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, R e l u said: caroci la voi ii pizda cu facultatile, ma mai bucur si eu de timp cat is inca a 9a - 10a ca dupa am belit pula si eu ei, să nu crezi. Învățăm cu 2 zile înainte de examen însă restul anului stăm mai de a pula ca la liceu. Unica diferență față de liceu e că după liceu vii acasă pe un pohui și te gândești ce să îi scrii lui Maricica și cum să îți faci raportul la TTC, în timp ce la facultate termini cursurile, vii, te întinzi și te gândești ce pizda măsii cauți la facultatea asta. Just now, iZy said: Ca sa fie mai interesant mai sunam la 112 si zicem ca ne-o expirat permisul de sedere in RO. ADOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Just now, Ubermensch said: ei, să nu crezi. Învățăm cu 2 zile înainte de examen însă restul anului stăm mai de a pula ca la liceu. Unica diferență față de liceu e că după liceu vii acasă pe un pohui și te gândești ce să îi scrii lui Maricica și cum să îți faci raportul la TTC, în timp ce la facultate termini cursurile, vii, te întinzi și te gândești ce pizda măsii cauți la facultatea asta. =))) bine de stiut, ma pregatesc si eu pt viata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 7 minutes ago, Ubermensch said: da, vara e, seba nu . La voi situația încă e gravă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 5 minutes ago, Dyablox said: La voi situația încă e gravă? Băi, parcă s-a ameloriat. Nu sunt deja așa de multe cazuri, însă oricum, au mai prelungit 2 săptămâni carantina pentru a preveni. Însă oricum, regulile de distanța de 2 metri, de mască, mânuși, etc. încă sunt prezente. Pe mine, personal, mă intereseasă zborurile și cam la acestea e cel mai problematic că se permit doar zboruri importante, nu ca la mine. Însă, nu mă plâng. La cum sunt antisocial și pot sta toată ziua în casă, mă mulțumesc cu o oră pe zi să ies pe afară pentru a alerga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Ubermensch said: Băi, parcă s-a ameloriat. Nu sunt deja așa de multe cazuri, însă oricum, au mai prelungit 2 săptămâni carantina pentru a preveni. Însă oricum, regulile de distanța de 2 metri, de mască, mânuși, etc. încă sunt prezente. Pe mine, personal, mă intereseasă zborurile și cam la acestea e cel mai problematic că se permit doar zboruri importante, nu ca la mine. Însă, nu mă plâng. La cum sunt antisocial și pot sta toată ziua în casă, mă mulțumesc cu o oră pe zi să ies pe afară pentru a alerga. Eu am citit undeva că în curând vor fi permise și zborurile obișnuite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuC Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 minute ago, Dyablox said: Eu am citit undeva că în curând vor fi permise și zborurile obișnuite. cica de pe 15 iunie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iZy Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 3 minutes ago, Ubermensch said: Băi, parcă s-a ameloriat. Nu sunt deja așa de multe cazuri, însă oricum, au mai prelungit 2 săptămâni carantina pentru a preveni. Însă oricum, regulile de distanța de 2 metri, de mască, mânuși, etc. încă sunt prezente. Pe mine, personal, mă intereseasă zborurile și cam la acestea e cel mai problematic că se permit doar zboruri importante, nu ca la mine. Însă, nu mă plâng. La cum sunt antisocial și pot sta toată ziua în casă, mă mulțumesc cu o oră pe zi să ies pe afară pentru a alerga. savureaza acolo alergatul ca aici in Chisinau daca ridici oleaca viteza pasului, se iau 3 satre de caini dupa tine desi asta cateodata te motiveaza sa bagi all in si la urma ahuiesti ce progrese faci sau te alegi cu o muscatura la coaie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts