zewTs. Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, TibiCamatarul said: Asteptam banul:))) tu sini esti uai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.JesTer. Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Just now, uN Lieutenant said: tu sini esti uai? uai... io sunt șineva uaai si ma joc samp uaai:)) va place logoul meu cu LS SCHOOL INSTRUCTORS MEMBER ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 14 minutes ago, uN Lieutenant said: va banez amus pe toti dedicatie ❤️ tu zaibal pe /ac cumaio serte stuci dlea tebea daragaiaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 minute ago, South Monologue said: tu zaibal pe /ac cumaio serte stuci dlea tebea daragaiaaa 10 minutes ago, TibiCamatarul said: uai... io sunt șineva uaai si ma joc samp uaai:)) va place logoul meu cu LS SCHOOL INSTRUCTORS MEMBER ? iti faram saltariu 10 minutes ago, TibiCamatarul said: uai... io sunt șineva uaai si ma joc samp uaai:)) va place logoul meu cu LS SCHOOL INSTRUCTORS MEMBER ? daca nu esti din RM nu mai posta aici sau ai report Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 s o ahuit aista .. asei vasile:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 46 minutes ago, TibiCamatarul said: uai... io sunt șineva uaai si ma joc samp uaai:)) va place logoul meu cu LS SCHOOL INSTRUCTORS MEMBER ? iti faram saltariu daca nu esti din republica moldova nu mai scri aici ca zbori cu un report frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) el se crede sularin prasada coapta, bleaghiu.. Edited October 4, 2020 by South Monologue Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 iti futi una ii zboara dintii Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 1 hour ago, R e l u said: iti futi una ii zboara dintii saz uai saz uai srazu vidna sto maldavskii klan Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 eu is stomatolog Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) On 9/21/2020 at 1:25 PM, uN Lieutenant said: Radeti, da eu saptamana viitoare iau rank 4 si o sa am la raport 25 de puncte de care vreau... acum o sa trebuiasca sa fac 10 ore jucate. Nu stiu cum sa le fac ca practic nu intru pe samp Priorities On 9/22/2020 at 12:52 PM, uN Lieutenant said: stie cineva cum sa fac rost de un raport injumatatit, inafara de maraton? ni-i in padla sa fac 50 de puncte... /resign On 9/21/2020 at 5:36 PM, uN Lieutenant said: nu, ce inseamna "start-upuri"? daca e ceva de fumat, nu ma mir ca nu stiu, nu fumez si nu beau Eram le telefon si imi era lene sa caut La fel cum ti-a zis si JohnstoN, google pentru ce ai? Raspunsul la toate intrebarile de pe glob il poti gasi pe google, ceva care generatiile trecute nu au avut, insa putini apreciaza sau profita de asta. No one owes you anything. Nimeni nu iti este dator cu nimic, si nimanui nu ii pasa de tine. Daca vrei sa afli raspunsul la ceva, sau sa ajungi undeva, singur trebuie sa cauti sau sa muncesti. Edited October 4, 2020 by DutchMan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) On 9/15/2020 at 11:00 AM, uN Lieutenant said: 2 puncte la fizica am avut... din 30 mai repede sa scap de liceu m-am zaibit de invatat Mie imi e interesant cum tu ai ajuns in uN. La clan logs scrie ca ai intrat in Iulie dar aplicatie pe website nu ai. Intru doar o data in saptamana pe samp, si atunci tu injuri in rusa pe /ac sau te plangi despre cat de rau e in moldova, dar categoric nu te vei duce la vot. On 9/28/2020 at 11:50 PM, Dyablox said: Ori postezi normal, ori nu o faci. Edited October 4, 2020 by DutchMan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 5 minutes ago, DutchMan said: Mie imi e interesant cum tu ai ajuns in uN. La clan logs scrie ca ai intrat in Iulie dar aplicatie pe website nu ai. Intru doar o data in saptamana pe samp, si atunci tu injuri in rusa pe /ac sau te plangi despre cat de rau e in moldova, dar categoric nu te vei duce la vot. buna asta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) 3 hours ago, DutchMan said: Dar voi ce mai faceti? bre eu sunt prin UK saptamana asta am liber si sambata plec acasa daca vrei hai sa ne vedem si mai vorbim la o cafea, prin ce zona stai? Edited October 4, 2020 by JohnstoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 5, 2020 Author Share Posted October 5, 2020 @DutchMan mă bucur să aud că ești ocupat în viața reală, mult succes în ce ți-ai propus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 9 hours ago, JohnstoN said: bre eu sunt prin UK saptamana asta am liber si sambata plec acasa daca vrei hai sa ne vedem si mai vorbim la o cafea, prin ce zona stai? In ce oraș stai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 4 hours ago, DutchMan said: In ce oraș stai? Berkhamsted, tu? Baga PM cu cod postal ca eu zilele astea o sa ma duc in Londra la niste prieteni, poate suntem pe aproape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 18 hours ago, DutchMan said: Mie imi e interesant cum tu ai ajuns in uN. La clan logs scrie ca ai intrat in Iulie dar aplicatie pe website nu ai. Intru doar o data in saptamana pe samp, si atunci tu injuri in rusa pe /ac sau te plangi despre cat de rau e in moldova, dar categoric nu te vei duce la vot. luasem ban pe contu mare si am intrat cu contul mic. Nu ma bag in politica, nu am pe cine vota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 23 hours ago, DutchMan said: Mie imi e interesant cum tu ai ajuns in uN. La clan logs scrie ca ai intrat in Iulie dar aplicatie pe website nu ai. Intru doar o data in saptamana pe samp, si atunci tu injuri in rusa pe /ac sau te plangi despre cat de rau e in moldova, dar categoric nu te vei duce la vot. Are 12 ani https://youtu.be/MNOY2-PLwNM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 @gucci flip flops ciuvacu, da tu cine ești? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 atviceai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 On 10/6/2020 at 8:42 AM, JohnstoN said: @gucci flip flops ciuvacu, da tu cine ești? dv - daniel vlad - loh Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 33 minutes ago, Kaban said: dv - daniel vlad - loh confirm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 What? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 36 minutes ago, LiviuC said: am inceput si eu recent sa ma interesez de piata de actiuni/forex, dar inca sunt in ceata, urmeaza sa invat mai multe. sunt curios ce broker folosesti? LiviuC salut ba.. de mult nu am mai vorbit.. am si uitat de tine ! Ce mai faci tu, pe unde esti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts