Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Chris Cooper said: metro? în chișinău? Cristi procuror și sună mai realist Faroussi notar în Luxembourg e mai realist decât metro în Chișinău Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 minutes ago, Lieutenant.PD said: nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu Chisinaul... nu stiu nimic in el, sunt 0 si habar nu am cum sa il invat... eu ca de cand m am nascut si abia imi stiu zona unde traiesc, da tu tembole, amu ai google maps, ai orice alta aplicatie de acest gen, nu te pierzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, R e l u said: eu ca de cand m am nascut si abia imi stiu zona unde traiesc, da tu tembole, amu ai google maps, ai orice alta aplicatie de acest gen, nu te pierzi o sa intreb oamenii pe strada... principalu cu trolicu sa nu ma pierd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Lieutenant.PD said: nu, am fost cu o padruga sa o ajut cu ceva să o ajuți să-i pună prezikul prietenului ei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Dan Cooper said: să o ajuți să-i pună prezikul prietenului ei ha, pricalist Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Lieutenant.PD said: o sa intreb oamenii pe strada... principalu cu trolicu sa nu ma pierd prin statii la trolic trebu sa fie ceva panou unde scrie care si pe unde merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Dacă Chișinău e oraș mare Al meu e mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, R e l u said: prin statii la trolic trebu sa fie ceva panou unde scrie care si pe unde merge da? nu am atras atentia... o sa ma invat eu, nu-i problema. Are cine sa ma caute daca ma praibesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Lieutenant.PD said: da? nu am atras atentia... pai nu peste tot e Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, R e l u said: pai nu peste tot e a, cred ca unde am fost eu nu era... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 da care-i faza.. cine se pierde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, South Monologue said: da care-i faza.. cine se pierde ? risc eu sa ma pierd prin Chisinau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, South Monologue said: da care-i faza.. cine se pierde ? @Lieutenant.PD iaca mujicu ista se pierde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) 2 minutes ago, South Monologue said: da care-i faza.. cine se pierde ? da ce, deam încălzești motorul la un busik de asta? 1 minute ago, Lieutenant.PD said: risc eu sa ma pierd prin Chisinau... dap dacă ești prin chișinău poate ieșim să ne cunoaștem Edited November 26, 2020 by Dan Cooper 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 17 minutes ago, Dan Cooper said: dap dacă ești prin chișinău poate ieșim să ne cunoaștem nu, eu foarte rar vin, odata sau de doua ori pe an. Azi am venit cu o persoana sa o ajut daca vii la Calarasi, dai znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 decât să stăm la o pivă pe terasa de la alimentara din calarași deam vii mai degrabă la chișinău să stam la o cafea ca oamenii civilizați în Tucano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, Dan Cooper said: decât să stăm la o pivă pe terasa de la alimentara din calarași deam vii mai degrabă la chișinău să stam la o cafea ca oamenii civilizați în Tucano o sa vii sa ma iei de la Sculeanca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 hour ago, Lieutenant.PD said: o sa vii sa ma iei de la Sculeanca? sculeanca? @Dan Cooper sounds like o partidă de billiard cu un tasty kebab după Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 33 minutes ago, Chris Cooper said: sculeanca? @Dan Cooper sounds like o partidă de billiard cu un tasty kebab după de mult n am mai fost pe la domnu Ahmed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, R e l u said: de mult n am mai fost pe la domnu Ahmed blea ahmed mănă ruptă s-o padnimit, el deam stă acasă la călduț și are vreo 3 kizde angajate care fac treaba started from the bottom now they here Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Just now, Chris Cooper said: blea ahmed mănă ruptă s-o padnimit, el deam stă acasă la călduț și are vreo 3 kizde angajate care fac treaba started from the bottom now they here apu nush ca n am mai fost de mult pe acolo, ca de obicei cand ma mai duc apu este mai aproape de casa mea si a celor cu care ma duc Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 2 hours ago, Dan Cooper said: da ce, deam încălzești motorul la un busik de asta? dap dacă ești prin chișinău poate ieșim să ne cunoaștem Dupa poza asta striomna sa iesim sa ne cunoastem glm Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 1 minute ago, South Monologue said: Dupa poza asta striomna sa iesim sa ne cunoastem glm gluma gluma da totusi parca te ai abtine din a te vedea cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 ahmed n-are o mână da face kebaburi mai pizdoase decât alții care pe lângă 2 mâini au și 15 de angajați eto fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts