MoneyMaker Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Nick-ul tau:Biscuits Descrierea bugului:mergeam prin ls cu franko. pe la cnn pe langa cimitir pe acolo cand imi iau kick de la admbot intru iar ma da la casa in sf vb cu franko. imi zice ca unde m-am ascuns ..i-am zic ca am primit kick si vin acu iar in ls ...dau sa dau/h cand vad ban mr.ionuc motiv hacker.. ScreenShot:n-am facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 din ce ai zis tu nu se intelege nimica... + ca nu ai postat bine. Nu e nici un bug la arme... si sincer ca te-a prins Mr.IonuC este norocu nostru, celor de pe B-Zone. Am mai scapat de un codat... Poate o sa iti faci alt cont si o sa scoti codurile Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Minciuni peste minciuni. Ai luat kick pt. rocketlauncher ceva gen sau flamethrower Dumnezeu stie. Daca zici ca e bug, dute la RazR si vorbeste cu el si o sa vezi ce-ti spune, ca nu e bug ... da' ma rog TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.