Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii Krysty

Krysty
 Share

Recommended Posts

Daca vrei sa accepti un sfat de la mine, lasa textu pentru mai incolo .

Oricum, faci treaba buna ca urmezi tutorialele de pe B-zone, asa vei invata repede .

Binisor pentru inceput :) incearca sa lucrezi la efecte sa integrezi mai mult sa folosesti texturi,brush :) textul lasal o sa inveti tu mai incolo cum sa il faci mai frumos !:)

Kristi nu intelegi ? faci aceleasi signature cu aceleasi background ... acelasi stil ... cauta pe google photoshop signature tutorial si incearca sa le faci ... ca sa progresezi altfel nu vei progresa niciodata ;)!

Nu-mi plac,pentru simplu fapt, ca nu stii sa integrezi renderu, nu ai flow si deph .

faci aceleasi semanaturi parca.. Pui alt render si lasi acelasi fundal :|

Textul incearca sa-l faci mai mic si...sa-l faci cu Cliping mask. ..nu mai da stroke asa mare la text ca se vede foarte urat, parerea mea.

sincer nu imi place.. fara niciun efect nimik.. un background niste lini , un render si un text :( incearca sa faci cu smudge backgroundu se vede mult m-ai bine + ca te ajuta sa inveti si sa integrezi renderul mult m-ai bine ... textul incearca cu un cliping mask sau lasa-l simplu , stroke la text daca ti neaparat sa il pui punel pe opacity m-ai mic , si punel de 1 numai pune de 2-3 se vede urat... citeste cateva tutoriale si apucate sa inveti sa faci cum ti-am zis te ajuta mult m-ai mult.. dimensiuni ( avatar fal la 200X200 sau 150X200 , sig intre 320 X 110 si 400X150 )Succes in continuare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.