Carvi Krayzie Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Deabea astept!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) Merita sa avem 3 servere sunt multi playeri carora le place sa se joace pe b-zone si nu au locuri destule Edited November 21, 2014 by KenjiKasen89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADDONiS Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Salut, am aflat si eu ca se va deschide un nou server si am zis sa ma apuc si eu pe aici, am mai jucat inainte aici dar nu mi-am facut cont pe forum asta a fost prin 2011, iar acum am ales sa-mi fac si cont pe forum. Tin sa precizez ca am jucat doar o saptamana aviz celor care au observat ca sunt doar de astazi inregistrat. Sper sa ne intelegem bine si sa fim vreo 500 de playeri la deschidere, va salut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extazzx Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Este o decizie foarte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 O decizie buna, o sa ma reapuc si eu de sa'mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ca să dai licenţele la fiecare în parte nu-ţi convine, crede-mă, că până dai tu /agl te apucă Paştele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Frumos! Deabea astept 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosey Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 6 day and RPG3 will be opining Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlaNer Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Felicitarile mele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TALKDIRTYYY Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Frumos, sper sa fie ceva fain cu RPG3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoKy REGE Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Am un motiv sa ma reapuc de samp. PRO pentru RPG3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG MasterBoy Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nu am neaparat o parere rea sau buna despre un nou server RPG . Dar ce avem de pierdut la o adica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius 69 ZEW Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Felicitari pentru munca obtinuta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycel Balanta Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Chestia cu "iar pentru inceput vor fi alesi cativa admini si helperi de pe celelalte servere care vor mentine ordinea" De ce mai deschideti serverul daca bagati admini de pe rpg1/2, mi se pare o tampenie de ce sa fie ei dinou? nu au admin pe 1/2 ce le mai trebuie si pe 3 -_- , datile sanse si la alti nu numai la prieteni oamenilor, asta e o prostie. -_- Cer sa se faca dreptate, daca se va face asa ceva vreodata pe rpg1/2 cea ce nu cred. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ce-a mai ......... idee, voi nu va ganditi putini? rpg3 o sa aibe maxim 100 playeri intro luna, o sa va faca sa donati sa va i-a banii de asta ii facut, pt cp pt bunuri, etc, nu mai are de pe ce scoate bani de asta a facut rpg 3 doamne ce mentalitate aveti.. o sa fie aceeasi chestie ca rpg1 si rpg2 acelas gm, nimic diferit, doar ca o sa bagati bani si in rpg3 pt diverse chestii, o mare prostie. Nu e adevărat. Gândește de două ori înainte să postezi. De ce am face chestia asta? Analizează puțin sistemul de donații. Vei vedea că s-au pus unele restricții. De nu le puneau, îi garantez că se scoteau mai mulți bani din donații. Nu asta are B-Zone în gând, ci distracția jucătorilor. Chestia cu "iar pentru inceput vor fi alesi cativa admini si helperi de pe celelalte servere care vor mentine ordinea" De ce mai deschideti serverul daca bagati admini de pe rpg1/2, mi se pare o tampenie de ce sa fie ei dinou? nu au admin pe 1/2 ce le mai trebuie si pe 3 -_- , datile sanse si la alti nu numai la prieteni oamenilor, asta e o prostie. -_- Cer sa se faca dreptate, daca se va face asa ceva vreodata pe rpg1/2 cea ce nu cred. Recitește, te rog, anunțul. Adminii și helperii sunt aleși de pe RPG1 și 2 pentru a avea grijă de server primele două săptămâni. După, se aleg admini, helperi, și lideri noi, nu de pe RPG1 și 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuZ00 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Sigur pe RPG (3) o sa fim 800+. Dabea astept deschiderea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 (edited) http://www.timeanddate.com/countdown/party?iso=20141128T20&p0=49&msg=RPG3.B-Zone.Ro+Opening <3 Edited November 22, 2014 by Cristi RPG2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Walker Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Eu zic ca cei care spun ca rpg3 este deschis pentru bani zic ca se inseala . Este deschis pentru a da sansa si altor jucatori care nu s-au putut remarca pe celelante server si pentru a mari comunitatea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F M a x i m Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Spun asta sa stie toti: Orice miscare legata de B-Zone, este extrem de bine gandita, ganditi si voi putin... multi dintre jucatorii de sa:mp nu s-au apucat pana acum de b-zone pentru ca se gandeau ca nu are rost sa o ia de la 0 (pe 1 si 2 ma refer) cand foarte multi sunt bine stabiliti aici, iar ei nu o sa aiba sanse la aproape nimic, poate nici macar la o factiune ceva.. Acum cu deschiderea noului server, multi o sa se apuce pentru ca toti care or sa joace, o sa o ia de la 0, absolut toti. Deci trebuie sa gandim totul bine, si chiar daca spunem noi ca nu e bine si etc, o sa vedeti ca o sa fie. Succes tutyror. Felicitari B-Zone, tot inainte !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted November 22, 2014 Author Share Posted November 22, 2014 Bobo, stiu ca este o limita la Test Drive... cum vom face? o sa fim 1000/1000 ... pana apucam sa dam toti examenul de condus ne apuca anu' nou. Deci, cum o sa fie, primim liceentele la ineput gratis sau? Sistemul de DMV este dinamic si pot da pana la 100 jucatori deodata examen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alexutz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Sistemul de DMV este dinamic si pot da pana la 100 jucatori deodata examen. Multumesc mult de ajutor Mai 6 zile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonis ToV Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nu stiu ce sa zic, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTRENKO Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ce super!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Un lucru foarte bun pentru dezvoltarea comunității. Felicitari pentru inițiativa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWhite Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ideea nu e nici geniala nici rea...trebuia sa se mai astepte pana când rpg2 ajungea pana pe la 700 player zilnic...ma rog...sper sa aveti succes si cu serverul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts