Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

e server full, toti au intrat acu deoarece sa dat anunt ca se da masini ,conturi etc . dar defapt o sa plece o gramada din cei care nu vor primi nimic. si atunci se vede cine joaca permanent si cine a intrat doar pentru pomana

Edited by SerbanDorin

Mama =)) am intrat acolo, mi-a dat bluescreen PC-u..

Eu zic sa nu intrati deocamdata. asteptati sa plece toti nabii de la spawn si dupa.. aproximativ jumatate de ora.

Doamne toti copii copaci ... intra vad ca e lag si se baga afk gg lor Let's party huh? nu cred ca aveam nici macar 2 fps ... Sa nu mai zic ca intr-un fel anume e afectat si rpg1 .... serverul nu mai actualizeaza nicio informatie ...(ex: viteza ramane la fel la vitezometru fie ca tu mergi cu 100 fie ca mergi cu 70 el iti arata viteza la care s-a blocat>> in cazul meu dadeam blana la hhuntley si imi zicea ca am 30 km/h la fel si cu distanta pana la check)..... http://imgur.com/qyDmSDB,iLd3CkK,EleDcq5,WYirF7S,lKqSqMk,6VynWUs,vPhDuqW

Va trebuit RPG3 Acuma liderul serverelor de B-Zone RPG1 sufera graaavvvv toti ne pangem de lagul de pe server!!!

Edited by sTaR xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.