im ugly still gettin' hoes Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Este o idee buna, insa propun sa se ofere functii si playerilor noi pe b-zone, nu neaparat celor care au mai obtinut functii pe celelalte servere si chiar daca cineva care a jucat pe unul dintre servere vrea sa se apuce de acesta si mai exact vrea o functie, sa nu se tina cont de greselile facute pe celelalt/e server/e, sa fie un nou inceput pentru toti. Edited November 18, 2014 by South Ming 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Yry Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari pentru deschiderea acestui server. Chiar sunt curios cum este ! Ma intreb daca este identic cu rpg 1 ! Mult succes in continuare ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South RazvyBest Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari pentru decizia luata. Sper ca acest nou server sa fie la fel de populat si la fel de frumos ca celelalte doua existente. Abia astept sa vad cum este sa incepi ceva de la 0, de la radacina. Va feliciti pentru ca ati rupt din timpul vostru liber si ati creat acest nou server. Ne vedem acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omegaa Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Deschiderea rpg-ului 3 are si avantaje si dezavantaje. Totusi stau si ma gandesc... de ce nu deschideti servere cu alte moduri? (stunt/mini missions) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Nick Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Multi spuneti ca aceasta deschidere a unui nou server de samp, va afecta negativ primele servere. Va inselati in acest caz. Dupa cum bine stiti, la inceputul deschiderii RPG2-ului, RPG1 a avut cateva momente de micsorare a numarului de jucatori, fiind al doilea server la inceput si e si normal. Dupa cateva luni, s-a simtit o oarecare echilibrare a balantei si dupa cum bine vedeti, acum, RPG1 ajunge seara la 900 jucatori iar RPG2 cel putin 700. RPG2 s-a deschis in urma numarului de 600-700 jucatori pe RPG1. De ce sa nu se deschida si RPG3? O sa fie la fel. O sa scada iar apoi se vor restabili. O idee foarte buna. Sa speram ca va ajunge si acesta pana la sfarsitul anului la 300-400 jucatori constant, fara a afecta serverele actuale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN MurrDock Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari pentru deschiderea rpg 3 , dupa parerea mea este bine ca ati mai deschis un rpg , deoarece asa se mareste comunitatea si se vor face mai multi playeri pe toate rpg-urile . La inceput o sa fie greu deoarece nu o sa fie multi playeri , dar cu timpul o sa ajunga cel putin ca rpg 2 daca merge totul bine Felicitari inca odata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 O noua sansa celor care nu au avut ocazia sa joace pe RPG1/RPG2 Good Ideea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeZZ Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Nu cred ca e o idee buna. Cum zic si restul cele 2 servere deja existente nu sunt destul de populate si nu vad rostul aceluiasi gamemod pe toate 3 servere. Eu as propune deschiderea unui server Hard-RP sau DM sa mai scapam din DM-isti de pe serverele RPG, care intra doar ca sa traga aiurea in lume. Totusi ar fi super fain daca am avea un server Hard-RP unde sa intram doar pentru a face RP si sa ne distram, nu pentru bani, masini si functii cum se intampla momentan pe serverele RPG. Iar dabea suntem 1000 cand sunt waruri pe RPG1, iar de 2 nu mai vorbesc. Sloganul e "Let's play together", ci nu "Let's play alon and separately on 3 different servers that are not full". Pe langa ca e clar ca nu o sa fie usor pentru RPG3 imi e frica ca 1 si 2 sa nu aiba de suferit si ele pierzand din playeri actuali si sa ne despartim toti in grupuri mai mici. Cat despre cei ce spuneti ca e "o noua sansa pentru ceilalti... aveau si pana acum o noua sansa. Oricand isi pot face un cont nou. Iar daca spuneti ca nu le convine pentru ca au facut deja multe pe conturile actuale, e acelasi lucru daca merg pe rpg3. Sunt de acord cu deschiderea unui al 3-lea server, dar nu cu unul de acelasi tip si acelasi gamemode. Edited November 18, 2014 by Mikee Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Flacko Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Mi se pare o idee buna. Inca o modalitate de a face Bobo bani Edited November 18, 2014 by xSiLVESTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CrystyaN Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Ce sa zic,sper sa va iasa,si sa ajunga ca celelalte 2 sv-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South vaN Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari B-zone! Sigur ne vom strange peste 500 + pe rpg3. Daca vrei sa populezi si tu serverul, pune-ti la semnatura ce mi-am pus si eu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Vă dau un sfat. NU vă apucaţi de RPG 3 dacă deja jucaţi pe RPG 1 / 2. Degeaba încercaţi să ajutaţi la evoluţia serverului, iar apoi să-ţi fie dat un şut în cur că nu mai eşti bun. Eu când am auzit acum 2 ani că se deschide RPG 2, m-am dus acolo special pentru waruri (avand deja un cont în LSPD). Am jucat şi pe RPG 1, dar şi pe RPG 2 (Bineînţeles, 1 activ, altu` cu sleep şi învers). M-am ocupat mult de RPG 2 ca să ajut la dezvoltare, apoi, pe viitor (foarte mult timp), ajunsesem şi eu lider pe merit. Dar, după câteva faze aiurea, a scos lideru` că aşa a vrut el. Per total, ajuţi la deschidere, evoluţie, bla-bla, şi apoi, un şut în cur. Aşadar, jucaţi pe ce aveţi conturile actuale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKY BELEAUA ZEW Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitări, sper ca și RPG3 să fie la fel de mare ca și RPG1 și 2. Bedea aștept să-mi fac cont pe acest server nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekk GOD Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari pentru deschiderea rpg 3,sper ca sa nu afecteze celelalte 2 servere,desi nu mi se pare o idee stralucita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin ToV Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Felicitari B-zone pe zi ce trece ne dezvoltam tot mai mult:X !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Nick Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Mi se pare o idee buna. Inca o modalitate de a face Bobo bani In ziua de astazi banii se fac prin doua metode cinstite: efort fizic sau efort intelectual. Asta inseamna ca are cap si stie sa se descurce. Nu e nimic de criticat, este pur si simplu reusita sa. Oricine ar fi, s-ar gandi mai intai la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Nu vă mai gândiți la acest transfer de playeri între RPG 1, 2 pe RPG 3. Important e să crească populația, nu să călătorească de pe un server pe altul... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozma Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Eu zic că ideea cu RPG 3 este una bună, era evidentă o deschidere a unui server nou în viitorul apropriat datorită evoluției celorlalte servere (RPG 1 - RPG 2) dar nu mă așteptam așa de repede, cel puțin până RPG 2 atingea pragul de 1000 de jucători conectați dar cum am zis și mai sus este o idee bună. Cred că vom atrage jucători care s-au lăsat de RPG 1-2 din diferite probleme, fie ele legate de un trecut murdar sau că nu aveau șansă la o funcție înaltă așa cum iși doreau, dar și jucători de pe alte comunități. Un server la început vă oferă posibilități egale să avansați cot la cot cu alți jucători de la același nivel. Le urez succes tuturor celor ce se vor ocupa de RPG 3! "Let's Play Together " no? Edited November 18, 2014 by lSeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW ZolyZEW Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Întradevăr o mişcare inteligentă de a deschide RPG3. Sperăm să fim toţi aşa de mulţi ca pe cele două servere RPG/RPG2. Felicitări ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Mi se pare o idee buna. Inca o modalitate de a face Bobo bani Tu vei fi urmatorul meu contabil. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer01 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) cows, on 17 Nov 2014 - 11:09 PM, said: RPG2 isn't filled up yet, fill that one and begin with new projects...Poor Kelton.. lol@Leventhe; Only 50% of the Leaders and Admins are experienced enough to even be Helpers and you're saying it's developed enough? The only thing that has developed is rich players using the Clienti to earn all the best businesses with level 5 accounts. We need time to RPG2 to develop enough to get 1000/1000 and then think about spending more money to make RPG3. Honestly, the day Sportscars and all that un-earned stuff were added to the Clienti made B-Zone go downhill.I agree with RPG2, because rightly so we need more slots. But RPG2 is just now 500/1000 daily and we're talking about making ANOTHER freaking server? RPG3 will have no real players and just client addicts, that's the truth in my opinion. He is right,"the day Sportscars and all that un-earned stuff were added to the Clienti made B-Zone go downhill.",now it is all about money not about "lets play together!",RPG2 server is not filled yet to make RPG3....House level 999Cheater->RPG1->BANNED->GO RPG2->Banned->Go RPG3->Promoted to admin Edited November 18, 2014 by Zer01 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRL Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 O idee destul de buna, dar e ceva normal ca dupa deschiderea serverului rpg3, ca rpg1 si 2 sa aiba un moment in care nu vor fi atatia playeri on decat sunt in prezent. In primele zile/saptamani, e clar ca rpg3 o sa aibe o gramada de playeri on, apoi vor scadea, rpg1 si 2 va creste din nou iar rpg3 va evolua treptat pe langa celelalte 2 servere, exact cum a fost si cu lansarea rpg2. Iar despre faptul ca playerii se vor lasa de 1 si 2 ca sa mearga si sa ajunga cineva pe 3, probabil ca asa o fi, dar nu credeti ca gata, jumate din server pleaca, poate ca nici 15 la suta nu se vor lasa cu adevarat pentru a merge pe 3. Pentru ca sincer, cine are level mare, bani, bunuri personale si mai ales o gramada de prieteni, bine ... si un trecut curat, nu se va lasa asa usor ca sa inceapa totul de la 0. Deci mie mi se pare o idee buna deschiderea unui nou server rpg pentru ca va creste comunitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Foarte tare ! Aștept să joc: AdriaN.exe revine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduTN Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Părerea mea este că trebuia să mai aștepți... deoarece pe RPG1 nu sunt 950+ playeri constant iar pe RPG2 nu sunt 750+ constant. Dacă ar fi fost 1000 pe RPG1 și 850 pe RPG2 ar fi fost altă treabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu Andrei 13 VIP Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 (edited) Felicitari Bobo, Kelton, RPG3 este o idee foarte buna, sa speram noul server va fii atat de populat ca si RPG1, RPG2, asa puteti oferii tuturor sansa la un nou joc distractiv, ca si celelate servere, sa speram 1000/1000 pe toate 3. Bafta B-zone Edited November 18, 2014 by Andrei 13 VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts