Jump to content

Portofoliu - Mr.Rush -

Tvarsky
 Share

Recommended Posts

Portofoliul lui Mr.Rush

Salut! As vrea sa va prezint cateva din lucrarile mele in PhotoShop. Sunt la inceput si incerc sa avansez cu fiecare lucrare pe care o fac. Astept cu mare drag sfaturile si criticile voastre. Sper sa va placa ce am facut pana acum.

hG9UAxu.pngtI6MVgh.pngdnleFWS.pngCEQaSfN.gif8x8n5aH.gifMpbt6pN.gif

AMXXwZn.pngXSSmXyz.pngTuiqBJ8.gif

SuezEJb.png

Edited by Rush VIP

Pentru inceput este destul de bine dar pe viitor incearca sa folosesti alte font-uri, ridimensionarea sa o faci mai buna, sa nu mai folosesti stroke la orice imagine si sa folosesti efecte mai pline de culoare nu doar acel gardient standard care nu da bine in orice poza.De la mine ai +1 pentru incurajare .

Pentru inceput este destul de bine dar pe viitor incearca sa folosesti alte font-uri, ridimensionarea sa o faci mai buna, sa nu mai folosesti stroke la orice imagine si sa folosesti efecte mai pline de culoare nu doar acel gardient standard care nu da bine in orice poza.De la mine ai +1 pentru incurajare .

Multumesc pentru Incurajare. Stroke nu am folosit doar la o singura poza....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.