Angrry Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Nick-ul tau: Angrry Server: RPG3Descrierea bugului: Am ales o destinatie si nu stiu cine si cum a reusit sa urce in truck (bug) si am ramas pe dinafara (bug) si camionul a ramas fara sofer (bug).Screenshot(s): http://www.angrrylab.net/img/images/56875407416933391001.png EDIT: Oricum, frumos wallhack. Nu stiu la ce te referi, nu am jucat cu cod pe SA:MP de cand am inceput sa ma joc. Nu e nici un desync, e bug. Incearca G-bug doar ca utilizand F-ul, cred, ca urcase peste mine (Car Jack), si l-a dat si pe el jos si a ramas camionul gol, am dat /quitjob si am intrat iar sa iau camion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeee Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Probabil desync? Oricum, frumos wallhack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Dacă zici că ţi-a apărut ca un Car Jack, înseamnă că a fost lag. Cel care ţi-a furat camionul l-a văzut descuiat pentru o fracţiune de secundă, timp în care a apăsat pe F şi a reuşit să creeze un bug. Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.