MadalinArt Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Ceasul meu de pe desktop, la laptop, rămâne în urmă de ceva timp cu 10-15-20 minute. De ce și ce aș putea să îi fac?Screenshot (în caz că este necesar): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nu este o sectiune potrivita pentru acest lucru, mai bine posteaza aici http://forum.b-zone.ro/forum/244-hardware-discussions-recommendations-and-problems/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdaaNNN Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 @uSa MadaliNNN De la Change Time să ai bifată acea căsuță și să alegi la Time Zone: (UTC: +02:00) Athenas, Bucharest, Instanbul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuMe RW Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Si la mine tot asa e @, Am facut si asta ((UTC+02:00) Athens, Bucharest) si tot nu merge.. Eu il mai pun la loc cateodata dar degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Faza e că până acum nu a fost această problemă şi mă enervează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiw Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Ai bateria de la calculator uzata si nu retine corect, sistem de operare defetc / infestat sau pur si simplu nu stii sa faci setariile la ceas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Schimba bateria calculatorului ( CMOS Battery ), arata ca cea de ceas. O schimbi tot cu una CR2032. Nu e greu, se face in maxim 2 minute daca nu ai o placa video mare care acopera bateria ( cum e la mine ), caz in care trebuie scoasa si placa video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 @@Ovidiw, Nu e asta. @@BadDriver Robert ENBseries, Nu e asta. Laptopul meu este perfect sănătos, dacă nu știi nu vorbi aiurea. Atunci, la PC-urile de la TIC de ce ceasul este cu 5-10 minute în urmă, îl fixez și iar rămâne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 @@Ovidiw, Nu e asta. @@BadDriver Robert ENBseries, Nu e asta. Laptopul meu este perfect sănătos, dacă nu știi nu vorbi aiurea. Atunci, la PC-urile de la TIC de ce ceasul este cu 5-10 minute în urmă, îl fixez și iar rămâne? Nu ma crezi? Cauta pe google. Alea raman ca au si ele o problema, intelege ca bateria aia are rolul sa faca placa de baza sa retina toate setarile facute in bios, printre care si ora si data. Ia scoate-i tu bateria 1 minut si pune-o la loc si o sa vezi ca biosul o sa-ti ceara sa pui ora, data si sa faci setarile. Iar daca eu nu ma pricep, inseamna ca 75% din comunitate foloseste pc-ul pe post de uscat vase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 @@BadDriver Robert ENBseries, Zici că e de la baterie, dar la PC care e faza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Pai aia e faza la pc/laptop, bateria degradata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiw Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Pai aia e faza la pc/laptop, bateria degradata. Crede-ma am mai mult experienta ca tine, imi pot da seama care este problema, mai ales daca consult si pc-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Crede-ma am mai mult experienta ca tine, imi pot da seama care este problema, mai ales daca consult si pc-ul. No shit? Cum ai ajuns la concluzia asta, ai ghicit in cafea?! Sau te-ai simtit prin aia 75%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 Aici nu este chat, aveți PM pentru a discuta, eu vreau o rezolvare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Ai vazut care e rezolvare, daca tu de incapatanezi sa schimbi o amarata de baterie care costa 50 de bani printr-o munca de 2 minute, e problema ta. Nu e o problema software asta, poate doar daca nu ai selectata regiune pt. Bucuresti ( UTC +2 ) si ai sincronizarea activata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Eu am avut windows 8 si ramanea ceasul in urma. Am instalat windows 7 si nu mai am problema asta. Nu e neaparat de la baterie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Am schimbat bateria, la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver Robert ENBseries Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Lasa pc-ul deschis in bios ceva timp si vezi daca ramane in urma si acolo. Daca ramane si acolo cu bateria schimbata, e posibil sa fie o problema care se poate rezolva cu un update de bios, care e destul de riscant daca n-ai dual bios deoarece daca se intampla ceva ( freeze/pana de curent, orice care impiedica instalarea ), placa de baza ramane leguma si trebuie schimbat chipul de bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 5, 2014 Author Share Posted December 5, 2014 Cum dau de acel bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShakalPUNCT Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Nu ai setat tu + cat sa fie. Sper sa iti mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 Ai report, s-a mai zis mai sus asta şi este setat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iDesmond Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Dai la setarile de data si ora si ai undeva actualizare automata si un site www.timezone.com sau ceva de genul, cauta pe internet un site care ofera actualizari la ora.Si incearca si asta: Start->Run cmd.exe net stop w32time w32tm.exe /unregister w32tm.exe /register net start w32time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ny Ionutnz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 e de la windows schimba windowsul si o sa ti mearga perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 @@Ny Ionutnz, Da n-am ce face sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ny Ionutnz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 daca ai windows xp baga unul mai nou pentru ca a fost scos de pe piata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.