Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

RPG Advent calendar 2014

Bobo
 Share

Recommended Posts

Frumos calendar, nu am ratat nimic pana acuma.Bonusurile continua... :D:D

Primim premiile daca sunt pe [/sleep] in cazul in care castigam? Ma refer la cele "Random".

Da, se dau si celor pe sleep.

Foarte bune ideile, felicitări. Am şi eu o mică întrebare: în ce constă Christmas Quest, ce trebuie să faci?

Va trebui sa cauti inimioarele ascunse de Mos Craciun. Dupa ce colectezi cele 150 inimi vei termina questul. Premiile vor fi similare cu cele din December Quest.

Reducerile de Craciun cand vor incepe? Pe 22?

Nu se stie nimic de reduceri inca.

Bune RP-urile , am o intrebare : "In perioada Christmas Gifts, jucatorii vor putea colecta o data la 6 ore un premiu(1-5rp sau $1-5k)." . Premiul este random ? Adica poti sa primesti intre 1 si 5 sau depinde de cat stai in joc sau alte criterii?

Bune RP-urile , am o intrebare : "In perioada Christmas Gifts, jucatorii vor putea colecta o data la 6 ore un premiu(1-5rp sau $1-5k)." . Premiul este random ? Adica poti sa primesti intre 1 si 5 sau depinde de cat stai in joc sau alte criterii?

Premiul este random, adica asa a fost anul trecut. Nu cred ca va conta de timpul in care stai in joc, ci de norocul fiecaruia.

@, aa , ok , mersi . E destul de bine si asa ca poti primi numai 5 rp si 5 k daca esti norocos dar pe de alta parte era mai bine daca conta cat ai stat pe server in intervalul acela de 6 ore ... Parerea mea..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.