Jump to content

[Problema] Telefon

Lowley

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Salutare, detin un Samsung Galaxy S4, iar de curand mi s-a facut un update la telefon automat si mi s-a instalat programul "Apus" care mi-a schimbat cu totul telefonul, meniul etc. Nu gasesc pe nicaieri cum sa-l dezinstalez, stie cineva va rog frumos cum?
Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este necesar, insa l-a schimbat chiar de tot, meniul arata diferit etc.. si mie nu-mi place.

Pentru a dezinstala o aplicatie pe un telefon cu sistemul de operare Android trebuie sa ai in vedere urmatorii pasi: accesezi Meniul de aplicatii, selectezi butonul deOptiuni si alegi in functie de titulatura butonului Dezinstalare/ Administrare Aplicatii/Stergere apoi apesi pe aplicatia pe care doresti sa o dezinstalezi si confirmi dezinstalare.

De retinut este ca poti face aceasta setare doar pentru acele aplicatii instalate de tine, nu si pe cele preinstalate.

Dacă ai făcut update telefonului, schimbările sunt datorită acelui update.

Trebuie să te întorci la o versiune mai veche Android. (decât cea actuală)

Poţi face asta singur, dar este complicat, îţi sugerez să mergi la cineva care se pricepe.

Poţi face asta singur, dar este complicat, îţi sugerez să mergi la cineva care se pricepe.

Gagicul lui sormea se pricepe, imediat am sa ma duc la el, chiar nu mi-a venit prin minte.

Multumesc tuturor!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.